Cele mai citite
 


Epidemiile de Gripa si Tehnica Radianta
joi, 5 august 2010   ::   0 Comentarii :: :: Video, Munca fara stres, Cancer
 

Cea mai bună aparare împotriva Epidemiilor și Pandemiilor este întărirea Sistemului Imunologic folosind Resursele Naturale și Optimizarea Stilului de Viată. Videoprezentrile indicate în această pagină descriu modul în care Sistemul Imunologic ne apără organismul de infecții și mecanismele biologice prin care Stresul Interpretat Cronic îl slăbește, făcîndu-ne vunerabili în contactul cu diferiți viruși sau microbi.

Sunt prezentate 3 Strategii de aparare în cazul Epidemiilor sau Pandemiilor folosind Instrumentele oferite în cadrul Cursului Managementulul Activ al Stresului folosind Tehnica Radianta® - Real Reiki®

Autoprotecţia împotriva Epidemiilor de Gripă

prin Managementul Activ al Stresului folosind Tehnica Radiantă® - Real Reiki®Precizările şi Recomandările Misterului Sănătăţii, din data de 03 Mai 2009, pentru prevenirea îmbolnăvirilor prin gripă umană cu tulpina porcină A/H1N1:

Este sigur sa mancam carne sau produse din carne de porc?

Da. Nu exista evidente ale transmiterii gripei porcine la om prin consum de carne de porc sau alte produse pe baza de carne de porc, corect prelucrate termic. Virusul gripei porcine este distrus prin preparare la temperatura de 700C.

Care sunt simptomele gripei porcine?


Simptomele infectiei cu gripa porcina la oameni sunt similare cu simptomele gripei sezoniere si includ febra, oboseala, inapetenta, tuse, durere in gat. Unele persoane infectate cu gripa porcina au prezentat stari de voma si diaree.


Ce masuri de igiena sunt recomandate pentru prevenirea imbolnavirii?

Deoarece gripa se transmite de la om la om la om atât pe cale aeriană (vorbit, strănut, tuse) cât şi prin contactul direct cu bolnavul sau diferitele obiecte personale ale bolnavului, contaminate cu secreţiile sale nazofaringiene, pentru a se evita îmbolnăvirea vă recomandăm respectarea următoarelor măsuri:
    •    Nasul şi gura vor fi acoperite cu batista personală în timpul strănutului sau al tuşitului. Batistele personale nu se împrumută;
    •    Mâna nu va fi dusă la ochi sau la gură decât după ce a fos spălată cu apă şi săpun;
    •    Se vor evita pe cât posibil aglomeraţiile;
    •    Se va evita contactul apropiat cu persoane care prezintă semne clinice evidente de afecţiuni acute respiratorii (febră, tuse, strănut, ochii congestionaţi etc.);
    •    Persoanele care prezintă simptome asemănătoare gripei se vor izola de restul familiei şi se vor prezenta la medicul de familie pentru stabilirea diagnosticului şi a conduitei terapeutice.


Daca cineva care a fost in zonele afectate din Mexic, SUA si Canada si se simte rau, ce trebuie sa faca?
Oricine care a calatorit recent (in ultimele 7 zile) in zonele afectate si prezinta simptome de gripa trebuie sa se adreseze de urgenta serviciului medical cel mai apropiat.

Sistemul nostru Imunologic este cea mai bună apărare împotriva Epidemiilor de Gripă:


Mecanismele prin care Stresul influenteaza corpul nostru la nivel celular sunt prezentate in Conferinta NOUA BIOLOGIE CELULARA a Dr. Bruce Lipton din SUA, subtritate în românește Episodul 1 și Episodiul 2
Informații suplimentare și în cartea Dr. Bruce LIPTON Biologia Credinței tradusă și publicată de Editura For You. Mai multe detalii în pagina web Bilogia Credinței de pe situl nostru.

 

O Videoprezentare prezentare extrem de interesantă despre Razboiul Celular din Corpul nostru si informații despre folosirea Suplimentului Alimentar BIOBRAN1000 pentru Regenerarea si Revitalizarea Sistemului Imunitar este postată pe Situl Chemomed Intertrading SRL

Informatii suplimentare referitoare la Întărirea Sistemului Imunologic, pe cale naturală și prin modificarea stilului de viață,  au fost preluate din cartea How to Beat the Flu de Mike Adams:


 • Cel mai eficient mod de a ne proteja de gripă este întărirea sistemului imunologic, deoarece el este responsabil de apărarea noastră împotriva gripei sau altor infecţii.
 • Sistemul nostru imunologic este un miracol: el este compus din celule foarte mici care se deplasează prin sistemul limfatic, distrugând virusurile, bacteriile şi paraziţii care au invadat corpul nostru. Acest lucru are loc automat, fără ştiinţa sau participarea noastră conştientă. Tot ce trebuie sa facem noi este sa nu îi suprimăm activitatea şi să îl ajutăm în momentele de criză.

Cum putem supraveţuii unei eventuale Pandemii de Gripă?:
Periodic oamenii se confruntă cu epidemii mondiale, ultima a avut loc în anul 1968. Organizaţia Mondială a Sănătăţii atrage atenţia asupra riscului apariţiei unei Pandemii de Gripă. Dacă acest lucru se va întâmpla 30% din populaţia globului va fi infectată cu acest virus, iar vaccinurile, agenţii antivirali şi antibioticele necesare tratării infecţiilor secundare vor fi insuficiente şi inegal distribuite între oamenii din diferitele regiuni ale globului:
    •    Spitalele vor fi supraaglomerate cu bolnavi
    •    Personalul medical va fi insuficient pentru a trata simultan un atât de mare număr de bolnavi
    •    Efectul pandemiei de Gripă Aviară la nivelul comunităţilor locale va fi relativ prelungit, comparabil cu alte dezastre naturale şi va fi însoţit de complicaţii şi recăderi.
Mai multe informaţii asupra asupra acestei Pandemii de Gripa pe Situl Organizaţiei Mondiale a Sănătăţii:

Cum ne îmbolnăvim de Gripă?:
Deseori noi credem că ne îmbolnăvim de gripă prin simplu contact cu virusul acesteia. Acest lucru nu reprezintă adevărul integral, deoarece noi nu trăim într-un mediu complet steril. Noi suntem expuşi în fiecare zi contactului cu diferiţi viruşi, microbi şi bacterii din jurul nostru şi chiar din interiorul nostru.
Nu toate persoanele care intră în contact cu virusul gripei se şi îmbolnăvesc de gripă, ci doar acele persoane al căror sistem imunologic este slăbit. Când sistemul imunologic este slăbit, el nu ne mai poate apăra împotriva virusurilor şi microbilor la care am fost expuşi şi atunci bacteriile sau viruşii, scăpaţi de sub controlul sistemului imunologic, se multiplică rapid în corpul nostru, generând simptoamele gripei. Dacă la apariţia acestor simptoame nu luăm la timp masurile necesare revitalizării şi ajutorării sistemului imunologic, ne vom îmbolnăvii de gripă sau de alte boli infecţioase secundare acesteia.
În concluzie la contactul cu virusul gripei, doar persoanele cu un sistem imunologic slăbit se îmbolnăvesc de gripă sau fac diferite infecţii secundare acesteia.

Cauzele slăbirii sistemului imunologic:
Principala cauză a slăbirii sistemului imunologic este Stresul Cronic. Stresul Cronic slăbeşte sau chiar suprimă sistemul imunologic pe 4 căi simultan:
    1.    Prin Involuţia Timusului;
    2.    Prin cantităţile mari de Cortizon Interior (numit şi Hormonul Stresului) generat de glandele Suprarenale;
    3.    Prin dereglarea întregului Sistem Hormonal;
    4.    Prin Câmpul Electromagnetic Incoerent al Inimii care perturbă poziţionarea corectă a Ionilor de Calciu din structura Codului Genetic înscrisă in Moleculele ADN.
Mai multe detalii în pagina web Stresul, Cancerul şi Tehnica Radiantă®
Stresul, care poate slăbii sau chiar poate suprima sistemul nostru imun, poate avea diferite cauze:
    •    Somnul Insuficient este principala cauză pentru care foarte muţi oameni se îmbolnăvesc de gripă. Mai multe detalii în pagina web Stresul, Somnul şi Tehnica Radiantă®
    •    Emoţiile Negative rezultate din conflicte repetate cu cei din jur (familie, serviciu, prieteni, comunitate). Detalii în pagina web Virusul Emoţional
    •    Eforturile sau Exerciţiile Fizice Intense, care scad nivelul antioxidanţilor din corp. Aceşti antioxidanţi aveau rolul de a distruge radicalii liberi din corp. După un efort fizic intens este nevoie de cel puţin 72 ore de odihnă pentru refacerea masei musculare şi a necesarului de antioxidanţi din corp. Din acest motiv la apariţia primelor simptoame de gripă trebuiesc imediat oprite eforturile fizice sau exerciţiile fizice intense. Singurele tipuri de exerciţii permise în această perioadă sunt cele care au la bază mişcări blânde ale corpului: Tai Chi, Plimbarea pe Jos, sau Înotul Uşor.
    •    Deshidratarea generată de consumul insuficient de apă, care îi face pe oameni mult mai sensibili la contactul cu virusul gripei. Cei mai mulţi oameni sunt în stare de deshidratare cronică, deoarece consuma în exces cafea, băuturi îndulcite sau sucuri de fructe care mai degrabă deshidratează corpul decât să aducă un aport real de apă în organism. Oamenii trebuie sa consume zilnic suficienta apa simplă, deoarece apa este un solvent esenţial pentru corp şi un element care transportă substanţele nutritive în organismul uman de la intestine prin ficat către fiecare celulă, şi simultan transportă rezidiurile produse prin metabolismul celular către rinichi, ficat, dermă şi plămâni pentru a fi eliminate. Fără apă suficientă, sistemul imunologic nu poate funcţiona la întreaga capacitate. Încercarea de a lupta împotriva gripei fără asigurarea necesarului de apă pentru organism este echivalentă cu încercarea de a merge cu maşina fără ulei. Din aceste motiv se recomandă ca pe timpul epidemiilor de gripă şi mai ales la apariţia primelor simptoame ale acesteia să fie eliminate complet celelalte tipuri de băuturi din dietă şi să se consume numai apă pură. Acest lucru poate fi continuat şi după ce simptoamele gripei sau epidemia de gripă au trecut, deoarece apa pură este singurul lichid de care corpul adultului are nevoie. Mai multe detalii în paginile sitului Water Cure
    •    Stresul ambiental care deteriorează Sistemul Imunologic. Acesta poate fi produs de:


    ◦    Fumatul activ sau pasiv, prin care introducem în plămâni şi în sânge substanţe cancirogene extrem de toxice care suprima sistemul imunologic, crescând riscul de a ne îmbolnăvii de cancer de până la 50 de ori faţă de cei care nu respiră aer poluat cu fum de ţigară. Detalii pe Situl MD Steave BURNS
    ◦    Respirarea aerului poluat de parfumuri, apă de colonie sau alte produse care conţin arome artificiale realizate pe bază de substanţe toxice. Acestea ajunse în sânge vor obliga ficatul să le neutralizeze printr-un consum foarte de energie vitală şi scăzând în acest fel capacitatea de apărare a corpului faţă de viruşii gripei.
    ◦    Consumul exagerat de alcool şi cofeină suprimă sistemul imunologic.
    ◦    Respirarea unui aer poluat de către automobile sau diferite instalaţii industriale suprimă sistemul imunologic.
    ◦    Zgomotul si muzica la volum ridicat suprimă sistemul imunologic.
    ◦    Lumina artificială a becurilor cu neon pe termen lung suprimă sistemul imunologic, pe când lumina naturală sau cea dată de becurile cu incandescenţă stimulează şi întăreşte sistemul imunologic.


    •    Stresul alimentar:


    ◦    Când consumăm în exces alimente care distrug vitaminele sau mineralele din corpul nostru (alimentele ca zahăr rafinat, pâine, cartofi, îndulcitori, cu coloranţi, aromatizanţi sau conservanţi alimentari etc.) Mai multe detalii în lucrarrea Dr. Mercola Take Control of your Health

    ◦    Pe timpul epidemiilor de gripă şi mai ales la apariţia primelor simptoame ale acesteia trebuie evitat consumul de lapte sau alte produse lactate, deoarece creează mucus în corp, pot induce reacţii alergice, infecţii cronice ale sinusurilor şi constipaţie.
    ◦    Consum exagerat de sare, care contractă vasele de sânge provocând astfel hipertensiune, afectează mobilitatea apei în organism prin retenţia ei în ţesutul conjuctiv şi astfel nu mai poate ajunge la organele sau celulele care au nevoie de ea.


Nivelele de Alertă şi Strategiile de apărare Antigripale prin Managementul Activ al Stresului folosind Tehnica Radiantă®:


VERDE Când nimeni nu e bolnav, nici noi nici cei din jurul nostru:


 • R1: Câte o Sesiune Expandata sau 1 Directare pe zi pentru păstrarea pe Optim a Sistemului Imunologic + Armonizarea Zilnică a Încăperilor, Biroului, Paturilor, a Apei şi Alimentelor Consumate;

 • R2: Optimizarea Stilului de Viaţă (Echilibru între Muncă şi Odihnă cu evitarea situaţiilor stresante) şi a Atitudinii faţă de Evenimentele neplăcute pe care nu le putem evita;
 • R3: Realizarea şi întreţinerea unor Reţele de Suport Active în Familie, cu Prietenii, la Locul de Muncă şi în Comunitate prin Sesiuni sau Directări de Grup.
 • R4: Realizarea şi păstrarea unui Ambient Optim (Temperatura 20-24 Grade, Lumină Naturală sau de la Becuri cu Incandescenţă, Băi Seara la Picioare timp de 20 Minute cu Apa având temperatura între 38-40 Grade) În această situaţie va trebuii să consumăm Apă Armonizată suficientă, Alimente Antivirale (Usturoiul , Aloe Vera, Ceapa, Ghimbirul, Spirulina, Merele) şi să luăm câteva Suplimente Alimentare care stimulează şi fortifică sistemul imunologic ca măsură de prevenire.


GALBENA Când noi nu suntem bolnavi încă de gripă, dar cei din jurul nostru au început să se îmbolnăvească sau media ne alertează despre o iminentă Epidemie sau Pandemie de Gripă sau altă boală infecţioasă:


 • R1: Suplimentar faţă de cele expuse mai sus:

  • Câte 1 Directare pe Zi pentru Îngrijorările noastre sau ale celor dragi faţă de aceste Boli şi faţă de Consecinţele lor până când aceste îngrijorări dispar. Îngrijorările reprezintă 80% din sursele de Stres Zilnic în secolul 21, iar la apariţia lor Sistemul Imunologic este Suprimat devenind mult mai vunerabili la infecţii. În lucrările de Psihoneuroimunologie sunt date 2 exemple: Decesul tinerilor adulţi în număr mai mare decât al copiilor mici şi al bătrânilor pe timpul epidemiilor de ciumă şi supravieţuirea marinari lor în vârstă pe timpul naufragiilor când rămân fără apă potabilă.

  • -Câte 1 Directare şi 1 Sesiune Expandată pe Zi + de câte ori avem Mâinile libere le aplicăm Expandate pe Timus si Splină, pe Inimă şi pe Suprarenale câte 10-15 minute pentru Fortificarea Sistemului Imunologic : Exemplu Bogdan cu Miastenia Gravis, Tratament cu Cortizon, în contact cu tatăl Bolnav de Gripă, tatăl stă la pat o săptămână, iar Bogdan face o formă foarte uşoară care durează numai o noapte. Detalii pe Blogul nostru: http://vitalitate.blogspot.com/2008/04/remisie-miastyenia-gravis-si-timus.html

 • R2: Vom reduce din activităţi pentru a aloca mai mult timp somnului de noapte şi somnului la prânz. Vom evita emisiunile de ştiri sau filmele cu scene violente sau care prezintă suferinţa umană, alocând mai mult timp spectacolelor vesele poeziei, sau muzicii. Exemplu: experimentul făcut pe studenţii de la medicină în SUA care au vizionat 2 tipuri de filme. După un film de groază nivelul imunoglobulinelor din salivă a scăzut foarte mul, pe când după un film care o prezenta pe Maica Tereza ajutând oamenii săraci şi copii orfani, nivelul imunoglobulinelor din salivă a crescut.
 • R3: Vom aloca mai mult timp familiei si celorlalte persoane din reţeaua de suport fi petrecând în bucurie şi veselie cu aceştia fie prin directări pe grup sau de grup.
 • R4:: Vom creşte cantităţile de Suplimente Alimentare, Vitamine, Plante Medicinale şi Alimente Antivirale (care stimulează sistemul imunologic: Usturoiul , Aloe Vera, Ceapa, Ghimbirul, Spirulina, Merele). În acelaşi timp vom reduce drastic consumul de alimente şi băuturi imunosupresoare şi vom creşte cantitatea de apă consumată .


ROŞIE Când şi la noi au început să apare primele simptome ale gripei:


 • R1: Vom face mai multe Directări şi Sesiuni Expandate pe Zi şi vom aloca mai mult timp (30-40 minute) poziţiilor Timus - Splină, Inimă, Suprarenale şi Ficat. Vom face mai multe Armonizări în Camera în care lucrăm sau ne odihnim. Vom armoniza apa, alimentele, suplimentele alimentare şi medicamentele prescrise de medic.

 • R2:Ne vom lua concediu, concediu medical sau liber câteva zile pentru a permite corpului să se refacă prin odihnă şi pentru a nu distribuii şi altora virusul care a ajuns să ne îmbolnăvească. Vom dormii cel puţin 10 ore pe noapte + cel puţin 1 oră la prânz.
 • R3: Vom solicita ajutorul colegilor din grupa de suport pentru a primii cel puţin o Directare de Grup, timp în care noi ne vom face o Sesiune Expandată
 • R4: Vom lua Medicaţia prescrisă de Medicul de Familie, vom respecta recomandările acestuia şi dacă apar eventuale complicaţii ne vom adresa lui pentru Evaluări şi Investigaţii Clinice sau Paraclinice suplimentare. Vom consuma cantităţi mari de alimente antivirale (Usturoiul , Aloe Vera, Ceapa, Ghimbirul, Spirulina, Merele), vom lua doze complete de suplimente alimentare, vom elimina complet alimentele şi băuturile imunosupresoare şi vom bea numai apă.
   

 

Notare
Comentarii
In momentul de fata nu sunt comentarii. Fiti primul care trimite unul!
Apasati aici pentru a trimite un comentariu
Citeste si...
Stresul, Afectiunile Musculo-Scheletice si Tehnica Radianta® Din punctul nostru de vedere Stresul este principala cauza a afecțiunilor Musculo-Scheletice. Prezentam documentele Campaniei Uniunii Europene REDUCETI EFORTUL însoțite de explicațiile noastre asupra modului în care Stresul delanșează dureri Musculo-Scheletice care în timp provoacă modificări Funcționare...
Stresul, Acidentele de Circulatie si Tehnica Radianta® Stresul, Somnul insuficient și Suprasolicitarea sunt principalele cauze ale Accidentelor rutiere. Prezentăm analizele, previziuniile si recomandarile dedicate prevenirii accidentelor rutiere oferite de Organizația Națiunilor Unite, Organizația Mondială a Sănătății și autoritățile din diferite țări....
40 Sfaturi pentru Antiimbatrinire Sfaturi dedicate prelungirii vieții active, prin optimizarea stilului de viață și a atitudinii față de evenimente. Ele completează cunosștințele și instrumentele oferite în cursul Managementul Activ al Stresului folosind Tehnica Radiantă® - Real Reiki®. Mai multe detalii în pagina web Stresul, A...
Suprastresul si Tehnica Radianta Stresul, oboseala și suprasolicitarea scad cantitatea de neurotransmițători numiți Mesagerrii Fericirii: Serotonina, Noradrenalina și Dopamina, instalind treptat dependența de stimulente artificiale pentru producerea lor de către corp (zahăr, cofeină, alcool, tutun, solvenți, droguri, supramuncă, cumpărături...
Stresul, Cancerul și Tehnica Radiantă Stresul consumă vitalitatea, slăbește sistemul imunitar și dereglează sistemul hormonal. Acestea duc la apariția și evoluția galopantă a cancerului, iar răspunsul benefic al tratamentelor scade, crescînd efectele secundare ale acestora. Managementul Activ al Stresului folosind Tehnica Radiantă®-Real...
Tehnica Radianta® si Schimbarile Climatice Organizatia Mondiala a Sanatatii, a împlinit 60 de ani la data de 07 Aprilie 2008 si a dedicat Ziua Mondială a Sanatatii din 2008 Protejarii oamenilor mpotriva efectelor daunatoare a Schimbarilor Climatice prin care se concentreaza pe nevoia de a proteja oamenii impotriva efectelor negative grave provocate...