Cele mai citite
 


Stresul radiațiilor EM emise de Telefoanele Mobile
joi, 5 august 2010   ::   3 Comentarii :: :: Video, Munca fara stres, Cancer
 

Influenta Câmpurilor Electromagnetice este mult mai mare atunci cind suntem Obositi sau Stresati si Vorbim la Telefonul Mobil sau suntem in Prezenta altor surse de Cimpuri Electromagnetice. Sunt prezentate recomandările de reducere a efectelor negative a acestei inluențe atît prin optimizarea Timpului și Modului de folosire a Telefoanelor Mobile.

Prin Cursurile noastre de Management Activ al Stresului folosind Tehnica Radiantă® - Real Reiki®, punem la dispoziţia fiecărei persoane, un set de instrumente simple, sigure şi eficiente pentru reducerea efectelor negative a expunerii la Radiațiile Electromagnetice generate de Telefoanele Mobile.

Stresul Radiatiilor Electro Magnetice emise de Telefoanele Mobile

și Tehnica Radiantă® - Real Reiki®

 


Stresul generat de Radiațiile Electromagnetice a Telefoanelor Mobile:


Dr. Bruce LIPTON în Conferinţa NOUA BIOLOGIE - Unde Mintea Şi Materia se întâlnesc Partea 2-a precizează faptul că Influenta Câmpurilor Electromagnetice este mult mai mare atunci cind suntem Obositi sau Stresati si Vorbim la Telefonul Mobil sau suntem in Prezenta altor surse de Cimpuri Electromagnetice.

Dr. MERCOLA în articolul Micșorați pericolul Telefonului Mobil precizează:

Telefonul Mobil iPhone poate emite radiaţii electromagnetice şi cînd nu vorbim, deoarece el operează ca staţie radioreleu, retransmiţînd convorbirile altor telefoane de acelaşi tip din jurul lor către staţia de bază din apropiere.
Frecventa semnalului purtător este de in gama Gigaherţilor şi nu afectează corpului uman, dar semnalul cere modulează purtătoarea are şi componenente sub 200 Herţi, afectează comunicarea dintre celulele corpului uman, provocînd în timp (3-5 ani) probleme de sănătate grave cum ar fi cancerul creierului.

Pentru a evita acest lucru pot fi luate următoarele măsuri:
    •    Când nu trebuie să îl folosim pentru a comunica, să îl trecem in Airplane Mode
    •    Când îl folosim pentru a comunica să folosim în speakerphone la o distanţă de cel puţin 1 metru, mai ales la copii deoarece sunt mult mai vulnerabili (studii recente arătînd că în medie un copil vorbeşte la mobil circa 2600 minute pe lună, iar numai după 2 minute de convorbire activitatea electrică a creierul copiilor este afectat pentru o oră)

    •    Evitaţi folosirea Bluetooth Wireless Headsets
    •    Folosiţi setul cască-microfon conectate prin fir (care însă poate continua să emită unde electromagnetice firul devenind antenă) sau dacă este posibil noul model Blue Tube Headset:

 
    •    În cazul altor telefoane mobile să căutăm cele care un au un nivel cît mai mic de radiaţii electromagnetice.
    •    Reduceţi la minim folosirea telefoanelor celulare.
 


Radiatiile emise de telefonul mobil afecteaza calitatea somnului

Vorbitul la telefonul mobil înainte de culcare poate cauza diverse probleme de sănătate, conform unui nou studiu, preluat de site-ul Thisislondon.

Potrivit studiului, radiaţiile emise de celular poate determina apariţia insomniei si a durerilor de cap, cat si reducerea timpului petrecut in starea de somn adânc.
Lipsa somnului suficient poate cauza apoi afecţiuni precum depresia, incapacitatea de concentrare si schimbările de personalitate.
Autorii studiului, cercetători din cadrul Edinburgh Sleep Centre, au precizat ca o persoana care foloseşte telefonul mobil înainte de culcare adoarme mai greu si ajunge mult mai târziu in starea de somn profund - esenţiala pentru organism, întrucât atunci au loc procese importante, precum revitalizarea celulelor si eliminarea oboselii acumulate in timpul zilei.
La adolescenţi şi copii, somnul insuficient poate determina perturbarea atenţiei şi scăderea performanţelor şcolare. Din nefericire din ce în ce mai mulţi copii folosesc telefonul mobil pentru a discuta cu prietenii înainte de culcare.
Pentru a evita efectele nocive ale radiaţiilor emise de telefoanele mobile, va trebui să folosim telefonul fix, ori de câte ori este posibil in general si în special înainte cu minim o ora înainte de culcare.
Profesorul Begnt ARNETZ care a condus studiul crede că radiaţia electromagnetică, emisă de telefonul mobil pe timpul convorbirii, activează sistemul nervos autonom simpatic, păstrând persoana în stare alertă şi împiedicând trecerea acesteia în stare de somn.


Soluţii Radiante pentru eliminarea efectelor nocive produse de radiiaţiile electromagnetice ale telefoanelor celulare


Prin Cursurile noastre de Management Activ al Stresului folosind Tehnica Radiantă® - Real Reiki®, punem la dispoziţia fiecărei persoane, un set de instrumente simple, sigure şi eficiente pentru:
    •    Restaurarea echilibrului dintre cele 2 ramuri ale sistemului nervos autonom (simpatic si parasimpatic) eliminând riscul apariţiei virusului emoţional şi al inhibiţiei corticale
    •    Aducerea pe optim a producţiei de melatonină (generată de glanda hipofiză) şi pregătirea camerei de odihnă şi a patului, asigurând astfel o adormire uşoară şi un somn profund şi eficient
    •    Prevenirea şi la nevoie înlăturarea depresiei şi a altor afecţiuni mintale generate de oboseală, suprasolicitare, supărare şi folosirea intensivă a telefonului mobil.
    •    Prevenirea apariţiei efectelor negative ale stresului la copii, iar la nevoie înlăturarea în timp util a acestora

 
ATENȚIE !!! Evitaţi folosirea Telefoanelor Mobile în staţiile de benzină:


 

“SHELL OIL COMPANY a publicat un avertisment public SHELL a constatat trei incidente în cursul carora telefoanele mobile au provocat incendii la pompele de benzina din statiile de carburanti :
    1. În primul caz, telefonul era in portbagaj când soferul facea plinul; telefonul a sunat si incendiul care a urmat a distrus masina si pompa.
    2. În al doilea caz, o persoana a raspuns la telefon în timp ce facea plinul si a fost arsa grav la fata când vaporii de benzina s-au inflamat.
    3. În al treilea caz, o persoana a fost arsa grav la picior când vaporii de benzina s-au inflamat; telefonul, care era în buzunar, a început sa sune în timp ce facea plinul.

   
 Tineti minte:
    * Telefoanele mobile pot inflama benzina sau vaporii de benzina.
    * Telefoanele mobile care au un led care se aprinde când functioneaza sau când suna, pot emite suficienta energie ca sa produca o scânteie.

  
Regulile pe care trebuie sa le respectati pentru totala siguranta la statiile de benzina:
   
1) Opriti motorul.
    2) Nu fumati.
    3) Nu folositi telefonul mobil, lasati-l în interiorul masinii sau închideti-l.
    4) Nu urcati în masina în timp ce faceti plinul.
    5) NU TREBUIE NICIODATA SA FOLOSESTI TELEFONUL MOBIL IN TIMP CE FACI PLINUL.


 

I

Notare
Comentarii
Jordan Fusion Shoe Jordan 23 For Sale bent Cheap Jordan 23 Jordan 23 Shoe over the old mans shoulder to Buy Jordan 23 say that there are Air Force Jordan Fusion different words, and good nig...

GREAT

bed, dark brown on the left leg bandaged. The <b><a href="http://www.christianlouboutinshoessotre.com/">louboutin sale</a></b> 24-year-old <b><a href="http://www.christianlouboutinshoessotre.com/">christian louboutin outlet</a></b> boy face blossoming <b><a href="http://www.christianlouboutinshoessotre.com/">christian louboutin shoes</a></b> with smiles, looks ...

Apasati aici pentru a trimite un comentariu
Citeste si...
Stresul, Acidentele de Circulatie si Tehnica Radianta® Stresul, Somnul insuficient și Suprasolicitarea sunt principalele cauze ale Accidentelor rutiere. Prezentăm analizele, previziuniile si recomandarile dedicate prevenirii accidentelor rutiere oferite de Organizația Națiunilor Unite, Organizația Mondială a Sănătății și autoritățile din diferite țări....
Suprastresul si Tehnica Radianta Stresul, oboseala și suprasolicitarea scad cantitatea de neurotransmițători numiți Mesagerrii Fericirii: Serotonina, Noradrenalina și Dopamina, instalind treptat dependența de stimulente artificiale pentru producerea lor de către corp (zahăr, cofeină, alcool, tutun, solvenți, droguri, supramuncă, cumpărături...
Stresul Asigurarile si Tehnica Radianta® Stresul, Oboseala și Suprasolicitarea sunt principalii factori de Risc ai Resurselor Umane cu impact major asupra Despăgubirilor pe care Companiile de Asigurări vor trebuii să le plătească Firmelor si Persoanelor asigurate. La rindul lor Companiile de Asigurări vor trebuii să mărească Primele de Asigurare...
Stresul, Afectiunile Musculo-Scheletice si Tehnica Radianta® Din punctul nostru de vedere Stresul este principala cauza a afecțiunilor Musculo-Scheletice. Prezentam documentele Campaniei Uniunii Europene REDUCETI EFORTUL însoțite de explicațiile noastre asupra modului în care Stresul delanșează dureri Musculo-Scheletice care în timp provoacă modificări Funcționare...
Epidemiile de Gripa si Tehnica Radianta Cea mai bună aparare împotriva Epidemiilor și Pandemiilor este întărirea Sistemului Imunologic folosind Resursele Naturale și Optimizarea Stilului de Viată. Videoprezentrile indicate în această pagină descriu modul în care Sistemul Imunologic ne apără organismul de infecții și mecanismele biologice prin...
ZMI Reducerea Riscurilor Tensiunii Arteriale de Luni dimineata BBC NEWS în data de Luni 31 Ianuarie 2005 precizează că Tensiunea Arterială crește rapid luni dimineața. Acest fenomen poate explica numărul mare de atacuri de cord şi de accidente cerebrale înregistrate lunea dimineața. Sunt cu 20% mai multe atacuri de cord lunea față de celelalte zile ale săptămînii...