Cele mai citite
 


Mureş: CAS a epuizat fondurile pentru decontarea medicamentelor şi materialelor sanitare
vineri, 6 august 2010   ::   0 Comentarii :: :: Stiri
 
Casa de Asigurări de Sănătate (CAS) Mureş a anunţat, joi, pe site-ul propriu, epuizarea fondurilor destinate decontării medicamentelor cu şi fără contribuţie personală, precum şi a celor pentru medicamente şi materiale sanitare din cadrul programelor naţionale de sănătate cu scop curativ.
?????????? Potrivit site-ului citat, CAS Mureş a promis furnizorilor de medicamente şi materiale sanitare că 'face toate demersurile necesare pentru suplimentarea fondurilor alocate cu această destinaţie pentru anul 2010'.
Notare
Comentarii
In momentul de fata nu sunt comentarii. Fiti primul care trimite unul!
Apasati aici pentru a trimite un comentariu
Citeste si...
Florin Buicu (PSD): Acuzăm actuala guvernare de genocid asupra categoriilor de pacienţi lăsaţi fără medicamente Şeful Departamentului Sănătate al organizaţiei PSD Mureş, dr. Florin Buicu, şi-a manifestat îngrijorarea, joi, într-un comunicat de presă, cu privire la epuizarea fondurilor Casei de Asigurări de Sănătate Mureş, inclusiv pentru pacienţii incluşi în cadrul programelor naţionale de sănătate.
Mureş: Aproape 8.500 de carduri naţionale de sănătate nu au fost ridicate încă de medicii de familie Casa de Asigurări de Sănătate (CAS) Mureş a făcut, miercuri, un apel la medicii de familie să vină şi să ridice cele aproape 8.500 de carduri naţionale de sănătate, astfel încât pacienţii să poată beneficia de asistenţă medicală.
Mureş: Servicii medicale raportate eronat la CAS Târgu Mureş, 27 oct /Agerpres/ - Casa de Asigurări de Sănătate (CAS) Mureş a descoperit servicii medicale raportate eronat în valoare de 462.000 de lei, în urma unor controale efectuate, a declarat, miercuri, în cadrul şedinţei Colegiului Prefectural, Anca Florea directorul relaţii contractuale din cadrul...
Mureş: Nouă medici sancţionaţi pentru modul de prescriere a certificatelor de concediu medical Nouă amenzi contravenţionale în valoare de 5.000 de lei fiecare au fost aplicate în judeţul Mureş în urma controlului iniţiat de Casa de Asigurări de Sănătate (CAS) Mureş privind modul de prescriere a certificatelor de concediu medical şi prezenţa la adresa declarată a beneficiarilor de indemnizaţii...
Teleorman: CAS a obţinut în anul trecut suplimentarea creditelor bugetare cu 60,7 milioane de lei Pe parcursul anului trecut Casa de Asigurări de Sănătate (CAS) Teleorman a solicitat şi a obţinut, în mai multe etape, suplimentarea creditelor bugetare pentru serviciile medicale, suma totală fiind de peste 60,7 milioane de lei.
Satu Mare: Stomatologii care depind de Casa de Asigurări de Sănătate, puşi în dificultate în urma tăierii finanţării Preşedintele Colegiului Medicilor Dentişti Satu Mare, Flaviu Simu, atrage atenţia că stomatologii din judeţ care depind de Casa de Asigurări de Sănătate (CAS) sunt puşi într-o situaţie dificilă după tăierea finanţărilor, ei neprimind bani din luna februarie.