Cele mai citite
 


Botoşani: Un tânăr care a ajuns în sevraj la spital a cerut droguri medicilor
vineri, 6 august 2010   ::   0 Comentarii :: :: Stiri
 
Un adolescent de 16 ani, care a ajuns în sevraj la spital, le-a cerut medicilor care îl îngrijeau droguri.
El a fost internat, miercuri, la Spitalul de Copii din Botoşani, după ce a consumat plante etnobotanice.
Medicul de gardă Cătălin Mihăiliuc susţine că, în timp ce era îngrijit, adolescentul a cerut medicilor să îi acorde o doză de heroină.
'S-a prezentat într-o stare cât se poate de euforică, cu tulburări de echilibru, cu halucinaţii şi care a avut o evoluţie bună. Sub efectul etnobotanicelor, cerea droguri. Era foarte agitat', a declarat, joi, pentru AGERPRES, Mihăiliuc.
Pacientul a fost stabilizat, după care a fost transferat la Spitalul de Psihiatrie.
Notare
Comentarii
In momentul de fata nu sunt comentarii. Fiti primul care trimite unul!
Apasati aici pentru a trimite un comentariu
Citeste si...
Botoşani: Închiderea 'magazinelor de vise' îi duce pe consumatori la sevraj Zeci de tineri consumatori de halucinogene au fost internaţi în ultima săptămână la Spitalul de Psihiatrie din Botoşani, după ce au intrat în sevraj pentru că nu au mai avut de unde să-şi cumpere plante etnobotanice, magazinele de acest gen fiind închise.
Droguri: pe urma 'sărurilor de baie' în România 'Sare de baie', 'bubble', 'al şaptelea cer' sunt numele a diverse tipuri de droguri energizante care fac ravagii în rândul consumatorilor. După mai multe cazuri de canibalism înregistrate în ultimele luni, autorităţile încep să se îngrijoreze în legătură cu efectele acestor droguri energizante. În România...
Botoşani: Protest al tinerilor din PSD în faţa unui magazin de etnobotanice Mai mulţi tineri din organizaţia judeţeană Botoşani a Partidului Social Democrat (PSD) au protestat, vineri după-amiază, în faţa unui magazin de etnobotanice, în semn de protest faţă de atitudinea autorităţilor în privinţa consumului de droguri uşoare.
Comercializarea etnobotanicelor va fi interzisă în municipiul Botoşani Comercializarea de plante şi substanţe etnobotanice în municipiul Botoşani va fi interzisă, în baza unui act normativ emis de autorităţile locale.
Botoşani: Consiliul Local interzice vânzarea etnobotanicelor Comercializarea plantelor, substanţelor şi preparatelor stupefiante, halucinogene, euforice şi psihotrope în municipiul Botoşani va fi interzisă, potrivit unei hotărâri adoptate joi de Consiliul Local.
Botoşani: Prefectul Dan Nechifor, îngrijorat de numărul mare de cazuri de consumatori de droguri Botoşani, 25 mai/ Agerpres/- Prefectul judeţului Botoşani, Dan Nechifor, şi-a manifestat, miercuri, îngrijorarea faţă de numărul mare de consumatori de droguri sau substanţe psihoactive din judeţul Botoşani.