Cele mai citite
 


Iaşi: Un nonagenar a leşinat de căldură, pe holurile Prefecturii
vineri, 6 august 2010   ::   0 Comentarii :: :: Stiri
 
Un nonagenar a fost adus, joi după-amiază, la Spitalul Clinic de Urgenţe 'Sfântul Ioan' din Iaşi, după ce a leşinat din cauza căldurii în clădirea în care se află Instituţia prefectului.
Dr. Tudor Ciuhodaru, coordonatorul Unităţii de Primire a Urgenţelor de la Spitalul Clinic de Urgenţe 'Sf. Ioan' din Iaşi, a declarat, pentru AGERPRES, că bărbatul, în vârstă de 97 de ani, a fost adus de ambulanţă după ce a prezentat un episod sincopal.
În ciuda recomandărilor medicale de a nu se deplasa pe stradă la orele amiezii, bărbatul a încercat să-şi rezolve problemele administrative chiar în perioada cu temperaturi de vârf.
'Pacientul a fost preluat rapid în UPU de medicii de urgenţă, necesitând resuscitare respiratorie şi evaluare cardiologică în urgenţă pentru?infarctul miocardic, aritmia extrasistolică ventriculară şi insuficienţă cardiacă', a explicat dr. Ciuhodaru.
Potrivit medicului, nonagenarul va fi transferat la Clinica de Cardiologie.
De asemenea, alte 10 persoane care au ignorat avertismentele specialiştilor de a nu ieşi din casă din cauza caniculei au fost aduse, în cursul zilei de joi, la acelaşi spital.
Notare
Comentarii
In momentul de fata nu sunt comentarii. Fiti primul care trimite unul!
Apasati aici pentru a trimite un comentariu
Citeste si...
Iaşi: La spital, în urma deflagraţiei produsă de o butelie defectă O femeie din localitatea Deleni a fost adusă, joi, la Spitalul Clinic de Urgenţe Sfântul Ioan din Iaşi, după ce a suferit arsuri în timp ce încerca să-şi salveze copilul dintr-un incendiu produs de deflagraţia unei butelii defecte.
Iaşi: Medicii le recomandă persoanelor cu afecţiuni neuropsihice să se ferească de soare Medicii de la Spitalul Clinic de Urgenţe 'Sfântul Ioan' din Iaşi recomandă urmărirea atentă a persoanelor cu afecţiuni psihiatrice în această perioadă caniculară şi administrarea corespunzătoare a medicamentelor.
Dr. Tudor Ciuhodaru: Pentru a afla dacă este urgenţă sau nu, pacientul trebuie consultat Medicii de la Spitalul Clinic de Urgenţe 'Sfântul Ioan' din Iaşi afirmă că orice cadru medical trebuie să respecte codul deontologic şi să acorde asistenţă specializată tuturor pacienţilor care le trec pragul.
Iaşi: Număr mare de pacienţi la UPU Peste 190 de persoane au ajuns, în ultima gardă, la Spitalul Clinic de Urgenţe 'Sfântul Ioan' din Iaşi, numărul acestora fiind cu 30-40 % mai mult faţă de perioadele anterioare, a declarat vineri, pentru AGERPRES, dr. Tudor Ciuhodaru, coordonatorul Unităţii de Primire a Urgenţelor (UPU) din cadrul spitalului...
Iaşi: În sala de operaţii după ce a fost tăiat cu sabia Un tânăr în vârstă de 21 de ani, din localitatea Erbiceni,?a fost adus de o ambulanţă la Spitalul Clinic de Urgenţe 'Sfântul Ioan' din Iaşi după ce a fost tăiat cu sabia.
Iaşi: În stare gravă din cauza şamponului O femeie în vârstă de 68 de ani a fost adusă în stare gravă la?Spitalul Clinic de Urgenţe 'Sfântul Ioan' din Iaşi, la scurt timp?după ce a utilizat un şampon.