Cele mai citite
 


Stresul Asigurarile si Tehnica Radianta®
vineri, 6 august 2010   ::   1 Comentarii :: :: KI-OM-LOGIA, Munca fara stres, Antiimbatrinire
 

Stresul, Oboseala și Suprasolicitarea sunt principalii factori de Risc ai Resurselor Umane cu impact major asupra Despăgubirilor pe care Companiile de Asigurări vor trebuii să le plătească Firmelor si Persoanelor asigurate. La rindul lor Companiile de Asigurări vor trebuii să mărească Primele de Asigurare și acestea nu vor mai putea fi suportate de Firmele si Persoanele Asigurate.

Prin Instrumentele oferite de Cursul Managementul Activ al Stresului folosind Tehnica Radiantă® - Real Reiki®, oferim soluții Simple, Sigure și Eficiente de reducere a acestor riscuri, concomitent cu Creșterea Performanțelor, Creativității și Prelungirii Vieții Active a persoanelor Asigurate si a Profitabilității Companiilor în care acestea lucrează.

STRESUL, Sistemele de Asigurări

şi Cursurile de  Management Activ al Stresului folosind Tehnica Radiantă® - Real Reiki®


Stresul şi efectele lui asupra Angajatorilor, Administraţiei, Asiguraţilor şi a Companiilor de Asigurări:


Pensionările de Boală provocate de Bolile Psihice au ajuns pe primul loc în Germania:
Iată ce precizează Revista "Focus - Money" prin articolul "Suflete Bolnave " din 13 August 2004:
... Bolile Psihice au ajuns pentru prima oară cauza principală a Pensionărilor din motive de Boală. În urma unei ample analize făcute de Serviciul Map - Report Nr. 576-577  Risiko: Berufsunfähigkeit  pentru Federaţia Caselor de Asigurări din Germania, a ieşit (surprinzător) la iveală faptul că numărul persoanelor Pensionate Prematur pe motive de Boală datorate Afecţiunilor Psihice a crescut în 2002 de aproape 3 ori (la  29% faţă de 10,9% în anul 1985).În aceiaşi perioadă Pensionările pe Caz de Boală  provocate de Afecţiunile Cardiovasculare au scăzut de la 30,7% în 1985 la 12,8% în 2002 ajungând pe locul 3, iar cele provocate de Afecţiunile Sistemului Osos şi Muscular au ajuns pe locul 2 scăzând de la 25% la 22,2%.
Dar şi mai gravă este vârsta medie de ieşire la Pensie pe Caz de Boală datorată Afecţiunilor Psihice care este de 48 de ani, faţă de 53,6 ani la Afecţiunile Cardiovasculare şi de 53,2 ani la Afecţiunile Sistemului Osos şi Muscular.
Mult  mai dramatică este situaţia persoanelor tinere (sub 40 de Ani) la care Bolile Psihice au fost motiv de Pensionare din Motive de Boală pentru 46% la Bărbaţii şi de 45% pentru Femei din totalul Pensionarilor pensionaţi prematur pe Caz de Boală la această categorie de vârstă faţă de 29% media pentru toţi Pensionaţi pe Caz de boală din cauza Bolilor Psihice.
În aceeaşi perioadă de timp a scăzut Riscul Îmbolnăvirilor Profesionale la activităţile cu Efort Fizic, crescând rapid riscul activităţile de Birou şi Comerciale. ...


Numărul Persoanelor care au avut Concedii de Boală datorate Stresului a crescut în Suedia de 4 ori în 2003 faţă de 1998:
... Numărul Suedezilor afectaţi de problemele Psihologice a crescut îngrijorător de rapid în ultimii ani, afectându-i îndeosebi pe tineri. Astfel numărul Suedezilor care au fost în Concediu de boală pentru mai mult de 90 de Zile pe An din cauza problemelor Psihologice (Stres, Depresie sau Epuizare) a crescut mai mult de 4 ori în 2002 faţă de 1998.
În ultimi ani Mediul de Muncă a devenit mult mai ostil, în multe întreprinderi angajaţii nu au pauză de prânz şi cele mai mulţi angajaţi au cerinţe foarte mari faţă de angajaţii lor.
Cei care resimt cel mai mult Tensiunea şi Presiunea la Locul de Muncă sunt tinerii. ..
..

Organizaţia Mondială a Sănătăţii şi consecinţele Stresului:
Exemplele de mai sus confirmă previziunile Organizaţiei Mondiale a Sănătăţii referitoare la creşterea numărului persoanelor afectate de Depresie şi alte Afecţiuni Psihice Cronice care vor face ca în anul 2020 Sinuciderea post Depresie să ajungă pe primul loc între Cauzele Decesului (ea fiind în anul 2000 pe locul 10 la întreaga populaţie dar deja pe locul 2 la persoanele între 18 şi 25 de ani).

Organizaţia Internaţională a Muncii este preocupată de Agravarea consecinţelor Stresului la Locul de Muncă:
În numărul 37 al Revistei World of Work ( a Organizaţiei Internaţionale a Muncii ) din Decembrie 2000 se atrage atenţia asupra Creşterii Depresiei şi a Costurilor asociate provocate de Stresul la Locul de Muncă:
- Angajaţii semnalizează Stresul în Creştere care le provoacă Epuizare, Anxietate, Comportament Antisocial şi în cele din urmă pierderea Locului de Muncă cu imposibilitatea de reangajare;
- Angajatorii indică alte efecte ale Stresului în Întreprindere: Scăderea Productivităţii, Reducerea Profitului şi Creşterea îngrijorătoare a Cheltuielilor de Înlocuire a Angajaţilor care conduc în cele din urmă la Faliment;
- Pentru Guvernanţi Efectele de mai sus ale Stresului la Locul de Muncă se traduc în timp în Creşterea alarmantă a Cheltuielilor de Îngrijirea  a Sănătăţii şi Reducerea Venitului Naţional.


Prezentarea Pr. Doctor James F. Fries în Senatul SUA din 22 Iulie 2004 referitoare la Impactul întârzierii apariţiei Bolilor Cronice asupra Costurilor Îngrijirii Sănătăţii:

Cheltuielile destinate îngrijirii sănătăţii în SUA au ajuns la 16% din PIB si creşterea devine din ce în ce mai mare de la un an la altul. Doctorul James susţine, prin noua paradigmă de compresie a morbidităţii, posibilitatea îmbunătăţirii stării de sănătate a cetăţenilor simultan cu reducerea cheltuielilor destinate îngrijirii bolnavilor.


Efectele cumulate ale Stresului la Locul de Muncă cu Stresul din Familie şi din Societate vor genera Afecţiuni din ce în ce mai grave la toate cele 3 nivele exterioare ale Fiinţei Umane (Fizic, Emoţional şi Mental) aşa cum subliniază Pr. George Vithoulkas în cartea sa Ştiinţa Homeopatiei:

 
 În momentul în care aceste Afecţiuni devin cronice ele pot conduce la Pensionarea pe caz de Boală a persoanei expuse Stresului Interpretat Intens sau de Durată. Detalii Suplimentare despre modul în care Stresul Interpretat poate conduce la apariţia sau agravarea diferitelor afecţiuni Cronice Fizice sau Mentale şi Soluţiile oferite prin cursurile noastre de Management Activ al Stresului folosind Tehnica Radiantă® - Real REIKI®) pot fi aflate consultând următoarele pagini web despre:
Durere

Cancer

Diabet

Hipertensiune

Cardiologia Ocupațională

Intervențiile Chiorurgicale

 
Avantajele introduceri Managementului Activ al Stresului folosind Tehnica Radiantă® în:

Asigurările de Sănătate Obligatorii de Stat şi Complementare Private:
 - Reducerea Cheltuielilor destinate Tratamentului Afecţiunilor Cronice:
 - Prevenirea Îmbolnăvirilor prin Promovarea Sănătăţii. Detalii în pagina Promovarea Sănătății
 - Reducerea Timpului de Recuperare după intervenţii chirurgicale. Detalii în pagina

Stresul Intervențiile Chirurgicale și Tehnica Radiantă®

- Creşterea eficienţei Tratamentelor şi Procedurilor Medicale, cu reducerea implicită a Costului şi Duratei Tratamentului. Detalii în Pagina Web KI-OM-LOGIA
- Creşterea Contribuţiilor Angajatorilor şi Angajaţilor la fondurile de Asigurări de Sănătate prin creşterea Performanţei, Creativităţii şi prelungirea Vieţii Active a Angajaţilor. Detalii în paginile web:

Stresul Presenteismul și Tehnica Radiantă®

Stresul, Antiîmbătrănirea și Tehnica Radian®


 
Asigurarea de Călătorie:
Foarte multe din problemele de Sănătate apărute pe timpul Călătoriilor sunt generate de Stres şi Suprasolicitare. Prin Managementul Activ al Stresului folosind Tehnica Radiantă® (Real REIKI®) înainte, în timpul şi după călătorie riscul de apariţie a problemelor de Sănătate scade, iar în cazul tratamentului celor apărute, durata şi costul tratamentelor şi procedurilor medicale scad. Pentru călătoriile cetăţenilor străini pe teritoriul României, cât şi pentru cetăţenii Români ce vor călătorii în străinătate, riscul îmbolnăvirilor poate fi mult scăzut prin folosirea KI-OM-LOGIEI în viitoarea reţea de Cluburi de Sănătate ANTISTRES .

Asigurările pentru Accidente de Muncă şi Boli Profesionale:
Stresul, Odihna insuficientă şi Suprasolicitarea sunt principalii factori determinanţi ai Accidentelor de Muncă şi Bolilor Profesionale. Prin Managementul Activ al Stresului folosind Tehnica Radiantă® (Real REIKI®) riscul de apariţie a Accidentelor de Muncă şi a numărului şi gravităţii îmbolnăvirilor profesionale poate fi scăzut semnificativ. La persoanele Accidentate sau cu Handicap Profesional, Timpul, Costul şi Durata de Recuperare şi de Reinserţie profesională pot fi de asemenea reduse prin Managementul Activ al Stresului folosind Tehnica Radiantă® (Real REIKI®). Detalii în paginile web:

Stresul Presenteismul și Tehnica Radiantă®

Stresul Accidentele de Circulație si Tehnica Radiantă®

 

 

Asigurările Sociale - Casele de Pensii de Stat şi Private:
Prin Managementul Activ al Stresului folosind Tehnica Radiantă® - Real REIKIc se asigură creşterea Contribuţiilor Angajatorilor şi Angajaţilor la fondurile de Asigurări  Sociale datorită  îmbunătăţirii  Performanţei, Creativităţii şi prelungirii Vieţii Active a Angajaţilor. Detalii în paginile web

Stresul, Antiîmbătrănirea și Tehnica Radian®

Stresul Presenteismul și Tehnica Radiantă®
 

Asigurările de Viaţă:
Prin Managementul Activ al Stresului folosind Tehnica Radiantă® (Real REIKI®) scade riscul de Deces prematur ca urmare a Accidentelor sau Bolilor Cronice generate de Stres şi Suprasolicitare, crescând în acelaşi timp contribuţia asiguraţilor prin Managementul prin îmbunătăţirea Performanţei, Creativităţii şi deci implicit a veniturilor asiguraţilor.

Asigurările Auto:
Somnul insuficient, Viteza, Condusul Agresiv şi Consumul de alcool sunt printre principalele cauze a Accidentelor de Circulaţie. Toate aceste cauze au la originea lor un singur factor Stresul. Prin Managementul Activ al Stresului folosind Tehnica Radiantă®  - Real REIKI® se va reduce numărul şi gravitatea accidentelor rutiere. Detalii în pagina web

Stresul Accidentele de Circulație si Tehnica Radiantă®


Asigurarea de Răspundere faţă de Terţi:
Asigurarea de Răspundere a Angajatorului şi a Directorilor:
Angajatorii şi Directorii sunt supuşii unui stres foarte mare, îndeosebi în ţările aflate în tranziţie. Din această cauză ei pot lua decizii eronate care pot afecta sănătatea angajaţilor. Prin Managementul Activ al Stresului folosind Tehnica Radiantă® - Real REIKI® scade riscul luării deciziilor eronate din actul de conducere şi se asigură creşterea Contribuţiilor Angajatorilor şi Managerilor prin creşterea Performanţei, Creativităţii şi prelungirii Vieţii Active a acestora.
Detalii în pagina web
: Stresul Presenteismul și Tehnica Radiantă®

 

Asigurările Personalului Medical pentru Erori Medicale:
Profesia de Medic este considerată ca una din cele mai stresante profesii la nivel mondial. Peste 80% din erorile Medicale dovedite sun generate de Stres, Suprasolicitare şi Somn insuficient. Pe de altă parte organismul pacienţilor este din ce în ce mai instabil şi imprevizibil la tratamentele, procedurile şi intervenţiile medicale din cauza Stresului profesional, financiar, familial şi  social  la care se adaugă cel generat de afecţiunea cu tratamentele, procedurile sau intervenţia medicale la care acesta este supus. Toate aceste riscuri pot fi mult reduse, iar viaţa activă profesională a medicilor (exemplu Dr. Michael Debakey  din SUA prezentat în materialul despre Antiîmbătrânire) poate fi mult prelungită prin Managementul Activa al Stresului folosit atât de personalul medical cât şi de către Bolnavi şi familiile acestora. Detalii în paginile web:
Soluții de Management al Stresului în Spitale oferite de catre Institutul de Cercetări pentru Matematica Inimii din SUA.

Stresul Presenteismul și Tehnica Radiantă®

Ki-OM-LOGIA și Codul Muncii

Stresul, Noua Medicină Germană® și Tehnica Radiantă®

Stresul, Fizica Umanității și Tehnica Radiantă®

Stresul, Durea și Tehnica Radiantă®

Stresul Intervențiile Chirurgicale și Tehnica Radiantă®

Stresul Accidentele de Circulație si Tehnica Radiantă®

 

 

Notare
Comentarii
severe β-thalassemia - more than jordan 4 for sale two buy jordan 5 years

Apasati aici pentru a trimite un comentariu
Citeste si...
Stresul, Acidentele de Circulatie si Tehnica Radianta® Stresul, Somnul insuficient și Suprasolicitarea sunt principalele cauze ale Accidentelor rutiere. Prezentăm analizele, previziuniile si recomandarile dedicate prevenirii accidentelor rutiere oferite de Organizația Națiunilor Unite, Organizația Mondială a Sănătății și autoritățile din diferite țări....
Stresul, Afectiunile Musculo-Scheletice si Tehnica Radianta® Din punctul nostru de vedere Stresul este principala cauza a afecțiunilor Musculo-Scheletice. Prezentam documentele Campaniei Uniunii Europene REDUCETI EFORTUL însoțite de explicațiile noastre asupra modului în care Stresul delanșează dureri Musculo-Scheletice care în timp provoacă modificări Funcționare...
Stresul, Durerea și Tehnica Radiantă® Durerea: cauze, manifestari și costuri. Folosirea Instrumentelor oferite de cursurile noastre Managementul Activ al Stresului folosind Tehnica Radiantă® - Real Reiki®, pentru prevenirea și la nevoie diminuarea pînî la remisiunea completă a durerii acute sau cronice.
Stresul, Hipertensiunea si Tehnica Radianta Prezentăm definiția, cauzele și metodele de prevenire a apariției sau la nevoie a reducerii Hipertensiunii. Hipertensiunea Arterială face parte din Sindromul Metabolic, care este generat de Stresul Ocupațional așa cum precizăm în pagina Sindromul Ocupațional . Cursurile noastre de Management Activ al...
Strategia OMS Sanatate pentru Toti in Secolul 21 Politica Organizaţiei Mondiale a Sănătăţii, pentru următorii 20 de ani, în vederea asigurării condiţiilor necesare tuturor oamenilor de a Obţine şi Menţine cel mai înalt nivel posibil de Sănătate pe toată Viaţa. Cursul Managementul Activ al Stresului folosind Tehnica Radiantã® - Real Reiki® oferă...
Stresul, Oboseala și Tehnica Radiantă(R) Plecind de la Concluziile, Tehniciile și Instrumentele dedicate prevenirii oboselii si sindromului burnout, oferite de Institutul de Cercetări pentru Matematica Inimii, din pagina web Easing Fatigue and Burnout , prezentăm soluțiile (simple, sigure dar foatre eficiente) oferite de cursurile noastre...