Cele mai citite
 


Clubul Copiilor Sanatosi a dat o mana de ajutor sinsitratilor din Serbesti, Bacau!
vineri, 6 august 2010   ::   0 Comentarii :: :: Stiri
 

Echipa Clubului Copiilor Sanatosi a ajuns pe 14 iulie in Serbesti, pentru a-i ajuta pe cei care au devenit victime ale inundatiilor din aceasta vara. Am ales aceasta localitate deoarece a fost grav afectata de cresterea Siretului, dar drama lor nu a beneficiat de mediatizare si nu a devenit cunoscuta publicului larg.

In urma campaniei de colectare de ajutoare, in care s-au implicat multi prieteni ai Clubului, dar si persoane altruiste care au vrut sa-i ajute, pe cat posibil, pe cei mai putin norocosi, am reusit sa le inseninam ziua locuitorilor din Serbesti (desi ploua cu galeata). Tot ceea ce au primit le-a prins foarte bine, deoarece nici un alt convoi cu ajutoare nu ajunsese pana la ei, din cauza drumurilor impracticabile la momentul respectiv.
Locuitorii din Serbesti au primit apa, alimente, imbracaminte si incaltaminte pentru adulti si copii, jucarii pentru cei mici, iar una dintre familiile cele mai nevoiase are acum un nou pat donat de o prietena a Clubului. Daca doriti sa aflati mai multe, va asteptam pe http://www.ingrijireacopilului.ro/blog/s/ajuta-sinistratii-%21.html
Dorim sa le multumim inca o data tuturor celor care au facut posibila initiativa noastra, si tuturor celor care au donat - in numele satenilor din Serbesti - pentru generozitatea de care au dat dovada.
Nu in ultimul rand, le multumim partenerilor media, al caror sprijin a facut ca mesajul nostru sa ajunga la dumneavoastra, ajutandu-va sa ne ajutati!
 
Clubul Copiilor Sanatosi
Tel:    +4 0769 058 761
www.ingrijireacopilului.ro

Notare
Comentarii
In momentul de fata nu sunt comentarii. Fiti primul care trimite unul!
Apasati aici pentru a trimite un comentariu
Citeste si...
Bacău: Filiala Crucii Roşii iniţiază o campanie de colectare de ajutoare pentru sinistraţii din judeţul Galaţi Filiala băcăuană a Societăţii Naţionale de Cruce Roşie iniţiază, începând de marţi, o campanie de colectare a ajutoarelor destinate persoanelor sinistrate în urma inundaţiilor de săptamâna trecută din judeţul Galaţi, a declarat pentru AGERPRES preşedintele organizaţiei, Marcel Babliuc.
Ajutoare pentru sinistraţi, strânse în centre de colectare; acţiuni de distribuire în judeţe (grupaj) Mai multe centre de colectare au fost înfiinţate în Bucureşti, la iniţiativa autorităţilor, pentru cei care vor să doneze produse pentru sinistraţii din zonele afectate de ninsori şi viscol.
Ajutoare pentru sinistraţi, strânse în centre de colectare; acţiuni de distribuire în judeţe (grupaj 2) Mai multe centre de colectare au fost înfiinţate în Bucureşti, la iniţiativa autorităţilor, pentru cei care vor să doneze produse pentru sinistraţii din zonele afectate de ninsori şi viscol.
MApN a transportat 496 de tone de alimente haine şi apă către populaţia din 114 localităţi Ministerul Apărării Naţionale a transportat, până joi la prânz, 496 de tone de alimente, haine şi apă, cu elicoptere şi autocamioane militare, către populaţia din 114 localităţi, situate în judeţele Brăila, Buzău, Călăraşi, Giurgiu, Ialomiţa, Teleorman, Vrancea, Dâmboviţa şi Galaţi, în baza solicitărilor...
Bacău: Apă caldă din energie 'verde' la Spitalul judeţean şi la maternitatea din municipiu Spitalul Judeţean de Urgenţă şi Maternitatea Bacău au, începând de miercuri, apă caldă produsă prin intermediul unei instalaţii moderne de panouri solare.
Bacău: Un număr de 50 de cazuri de hepatită virală confirmate în două focare semnalate în judeţ Un număr de 50 de cazuri de hepatită virală au fost confirmate în această săptămână în localităţile băcăuane Sohodor şi Slobozia Nouă, situate în zona de est a judeţului, cea mai săracă.