Cele mai citite
 


"Sa dam o mana de ajutor"
vineri, 6 august 2010   ::   0 Comentarii :: :: Video
 

Clubul Copiilor Sanatosi a dat o mana de ajutor sinsitratilor din Serbesti, Bacau!

 

Notare
Comentarii
In momentul de fata nu sunt comentarii. Fiti primul care trimite unul!
Apasati aici pentru a trimite un comentariu
Citeste si...
Clubul Copiilor Sanatosi a dat o mana de ajutor sinsitratilor din Serbesti, Bacau! Echipa Clubului Copiilor Sanatosi a ajuns pe 14 iulie in Serbesti, pentru a-i ajuta pe cei care au devenit victime ale inundatiilor din aceasta vara. Am ales aceasta localitate deoarece a fost grav afectata de cresterea Siretului, dar drama lor nu a beneficiat de mediatizare si nu a devenit cunoscuta...
Bacău: Un pacient de 74 de ani al Spitalului Judeţean a scăpat cu viaţă după ce s-a aruncat de la etajul IV Un bătrân în vârstă de 74 de ani a scăpat cu viaţă după ce miercuri ar fi vrut să se sinucidă, aruncându-se de la etajul IV al Spitalului Judeţean de Urgenţă (SJU) Bacău.
Bacău:'Testul cortului' a marcat debutul taberei de pregătire pentru intervenţii în caz de dezastre, organizată de Crucea Roşie Tabăra de pregătire pentru intervenţii în caz de dezastre, organizată în zona Galion din preajma oraşului Comăneşti pentru voluntarii din cinci judeţe de Crucea Roşie Bacău, a debutat joi cu 'Testul cortului'.
Bacău: O bolnavă de 79 de ani, salvată de un echipaj al ISU cu o autoşenilată şi o autofreză Viaţa unei femei în vârstă de 79 de ani, ce acuza grave probleme respiratorii, a fost salvată, luni seara, după intervenţia, cu o autofreză şi o autoşenilată, a unui echipaj al Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă Bacău, în satul Căbeşti.
Bacău: Medicii legişti spun că băiatul de patru ani căruia i s-a refuzat internarea a murit de meningită Medicii legişti băcăuani care au efectuat examenul anatomo-patologic al cadavrului băiatului în vârstă de patru ani, decedat la finele săptămânii trecute după ce i se refuzase de două ori internarea în Spitalul municipal din Moineşti, au comunicat, joi, că minorul suferea de meningită şi nu de otită...
Bacău: Câteva zeci de persoane au ajuns la spital după ce au suferit toxiinfecţii alimentare la un praznic Peste 50 de persoane au fost transportate, luni seară, la Spitalul Judeţean de Urgenţă din Bacău, după ce au acuzat dureri ale tractului digestiv, stări de vomă şi ameţeli, după ce au mâncat la un praznic la care au participat în comuna băcăuană Traian.