Cele mai citite
 


Covasna: Internările la secţia de Pediatrie Baraolt, suspendate temporar
sâmbătă, 7 august 2010   ::   0 Comentarii :: :: Stiri
 
Internările la secţia de Pediatrie a Spitalului orăşenesc Baraolt vor fi suspendate, începând de vineri, timp de 10 zile, deoarece singurul medic de specialitate va pleca în concediu de odihnă.
'Întrucât nu s-a găsit un alt pediatru care să îl înlocuiască, consultaţiile vor fi asigurate temporar de medicii de gardă, iar cazurile grave vor fi direcţionate către Spitalul Judeţean de Urgenţă din Sfântu Gheorghe', a declarat vineri, pentru AGERPRES, directorul spitalului din Baraolt, Agoston Laszlo.
Acesta a precizat că instituţia pe care o conduce are în organigramă doi pediatri, dar unul dintre aceştia s-a pensionat, iar postul este blocat şi nu poate fi scos la concurs.
De asemenea, directorul spitalului din Baraolt a mai menţionat că, potrivit legii, fiecare angajat are dreptul la concediu de odihnă, iar acest drept trebuie respectat cu atât mai mult cu cât munca din sistemul sanitar este epuizantă.
Notare
Comentarii
In momentul de fata nu sunt comentarii. Fiti primul care trimite unul!
Apasati aici pentru a trimite un comentariu
Citeste si...
Covasna: Vizitele la Spitalul Judeţean, suspendate parţial din cauza gripei Conducerea Spitalului Judeţean de Urgenţă din Sfântu Gheorghe a luat decizia de a suspenda temporar vizitarea secţiilor de Boli infecţioase copii, Neonatologie şi Pediatrie pentru a preveni îmbolnăvirea cu gripă a pacienţilor.
Covasna: Locuinţe pentru medici, în staţiunea Covasna Autorităţile locale din oraşul staţiune Covasna vor oferi medicilor locuinţe de serviciu, în speranţa că în acest fel vor reuşi să acopere deficitul de specialişti.
Covasna: Spitalul Judeţean de Urgenţă din Sfântu Gheorghe, nevoit să închidă temporar secţia ORL Secţia ORL a Spitalului Judeţean de Urgenţă din Sfântu Gheorghe şi-a suspendat temporar activitatea, deoarece cei doi medici de specialitate se află în concediu.
Covasna: Spitalul Judeţean din Sfântu Gheorghe suspendă temporar accesul vizitatorilor în unele secţii Spitalul Judeţean de Urgenţă din Sfântu Gheorghe suspendă, începând de vineri, accesul vizitatorilor în mai multe secţii, măsura fiind luată pe fondul valului de gripă şi viroze respiratorii.
Covasna: Spitalul Judeţean de Urgenţă din Sfântu Gheorghe a atras peste 90 de medici în ultimii trei ani spitalul Judeţean de Urgenţă din Sfântu Gheorghe a atras 91 de medici în ultimii trei ani, dintre care 25 de rezidenţi, reuşita datorându-se facilităţilor şi lobby-ului făcut de conducerea instituţiei.
Covasna: Consultaţii gratuite oferite de Spitalul Judeţean din Sfântu Gheorghe Spitalul Judeţean de Urgenţă din Sfântu Gheorghe 'dr. Fogolyan Kristof' va oferi săptămâna aceasta o serie de consultaţii gratuite în cadrul unei campanii prilejuite de Ziua Mondială a Sănătăţii.