Cele mai citite
 


Premiu pentru Campania 'Help - pentru viaţă fără tutun'
sâmbătă, 7 august 2010   ::   0 Comentarii :: :: Stiri
 
Campania antifumat a Comisiei Europene 'Help - Pentru o viaţă fără tutun' 2009-2010 a fost recunoscută încă o dată pentru creativitate şi inovaţie, fiind desemnată câştigătoare la categoria 'Instituţii Guvernamentale', informează vineri un comunicat remis AGERPRES.
Premiul recunoaşte excelenţa în marketing social şi face parte din angajamentul EACA (European Association of Communication Agencies) de a promova responsabilitatea socială corporativă, principalul obiectiv fiind acela de a sublinia contribuţia industriei de publicitate în societate, prin selecţia şi premierea campaniilor de marketing social care s-au dovedit a avea succes prin creativitate.
Thomas Mann, membru al Parlamentului European şi preşedinte al juriului format din membri ai PE, reprezentanţi ai media, agenţii şi oameni de afaceri, a înmânat trofeul echipei HELP, la Parlamentul European de la Bruxelles.
Acest premiu face parte dintr-o serie de premii prestigioase pe care campania HELP le-a primit de-a lungul anilor din partea specialiştilor industriei de comunicare, printre care Empreintes Grand Prix în 2008 şi 2009, două premii la Paris E-Marketing 2009, Top Com Consumer marketing Grand Prix în 2008 şi un Leu la Cannes în 2008. În total, de-a lungul anilor, 11 premii au recunoscut valoarea acestei campanii de comunicare pan-europeană.
În Slovacia, campania HELP a primit premiul 'Ţigareta Ruptă' la categoria 'Welfare'.
'Ţigareta Ruptă' este un premiu care se acordă în fiecare an de Ziua Mondială Fără Tutun de un juriu constituit din personalităţi 'anti-tutun' din Slovacia.
Obiectivul campaniei multi-media a Comisiei Europene 'HELP - Pentru o viaţă fără tutun' este acela de a conştientiza tinerii despre pericolele consumului de tutun şi de a le oferi ajutor pentru a rezista presiunii pe care o exercită în acest sens mediul lor social, în toate cele 27 de state membre ale UE.
Notare
Comentarii
In momentul de fata nu sunt comentarii. Fiti primul care trimite unul!
Apasati aici pentru a trimite un comentariu
Citeste si...
Ziua mondială fără tutun, marcată prin mai multe manifestări în ţară (grupaj) În fiecare an, pe 31 mai, în toată lumea se sărbătoreşte Ziua mondială fără tutun.
Ziua mondială fără tutun În fiecare an, la 31 mai, se marchează Ziua mondială fără tutun. Organizaţia Mondială a Sănătăţii (OMS) şi partenerii săi subliniază cu acest prilej riscurile pentru sănătate asociate consumului de tutun.
Ziua mondială fără tutun În fiecare an, la data de 31 mai, Organizaţia Mondială a Sănătăţii şi partenerii săi marchează Ziua mondială fără tutun, în încercarea de a atrage atenţia asupra riscurilor majore pe care le prezintă consumul de tutun asupra sănătăţii.
Caraş-Severin: Ziua Mondială Fără Tutun, sărbătorită de Ziua Copilului Agenţia Naţională Antidrog - Centrul de Prevenire, Evaluare şi Consiliere Antidrog Caraş-Severin organizează, miercuri, o serie de manifestări de informare, educare, sensibilizare a populaţiei, privind beneficiile unui stil de viaţă sănătos.
Braşov: Activităţi organizate de Ziua Mondială fără tutun Instituţia Prefectului Braşov, în parteneriat cu Agenţia Naţională Antidrog - Centrul de Prevenire, Evaluare şi Consiliere Antidrog şi Crucea Roşie, desfăşoară în perioada 25-31 mai campania "Braşovul alege viaţa", pentru a marca Ziua Mondială fără tutun din 31 mai.
Ziua Mondială fără Tutun, marcată joi în 10 oraşe din România Organizaţia Mondială a Sănătăţii atrage atenţia şi în acest an asupra efectelor nocive ale tutunului în rândul populaţiei, fumatul fiind una dintre cauzele de deces care pot fi prevenite, se arată într-un comunicat de presă remis miercuri de Federaţia Asociaţiilor Bolnavilor de Cancer din România (FABC)...