Cele mai citite
 


Radu Vasile a fost externat de la Spitalul Universitar
sâmbătă, 7 august 2010   ::   0 Comentarii :: :: Stiri
 
Fostul premier Radu Vasile a fost externat, joi după-amiază, de la Spitalul Universitar, unde a fost internat pentru o problemă gastro-intestinală, a declarat, vineri, pentru AGERPRES, purtătorul de cuvânt al spitalului, dr. Bogdan Popescu.
El a menţionat că starea pacientului a fost ameliorată şi nu s-au făcut manevre majore, acesta fiind tratat simptomatic.
Dr. Bogdan Popescu a mai spus că dorinţa familiei fostului premier a fost să meargă în altă parte pentru a fi tratat.
Notare
Comentarii
In momentul de fata nu sunt comentarii. Fiti primul care trimite unul!
Apasati aici pentru a trimite un comentariu
Citeste si...
Fostul premier Radu Vasile este internat la Spitalul Universitar Fostul premier al României, Radu Vasile, se află internat la Spitalul Universitar având o problemă cronică, a declarat, luni, pentru AGERPRES, dr. Bogdan Popescu, purtătorul de cuvânt al Spitalului Universitar.
În noiembrie, Clujul devine centrul discuțiilor pe tema bolii Parkinson Pacienții cu boala Parkinson și apropiații lor sunt așteptați în perioada 8-9 noiembrie 2013 la Hotel Premier, Cluj-Napoca, pentru a lua parte la cea de-a IV-a ediție a conferinței naționale „Abordarea integrată a bolii Parkinson”.
(Corespondenţă) Spitalele bulgăreşti sunt în comă (revista presei) Sofia, 1 sep - Corespondentul Agerpres, Ivan Radev, transmite: Sistemul sanitar din Bulgaria este în comă, titrează miercuri ziarul sofiot Trud. Spitalele sunt îngropate în datorii şi efectuează doar intervenţiile chirurgicale de urgenţă, iar în unele sunt limitate chiar şi spitalizările de urgenţă,...
Organele traficate au fost transplantate în afara Serbiei unor kosovari (presă) Procedurile chirurgicale efectuate asupra civililor care au fost victime ale traficului de organe au avut aparent loc în centre de sănătate şi spitale folosite pentru a trata membri răniţi ai aşa-numitei Armate de Eliberare din Kosovo (UCK) în timpul războiului de independenţă din provincie, a relevat...
Spitalul Universitar de Urgenţă Bucureşti precizează că are toate materialele şi medicamentele necesare răniţilor din Colectiv Spitalul Universitar de Urgenţă Bucureşti (SUUB) a precizat, duminică, că deţine toate materialele sanitare şi medicamentele necesare pentru tratamentul pacienţilor internaţi.
Spitalul Universitar de Urgenţă Bucureşti cumpără materiale sanitare şi dezinfectanţi pentru chirurgie cardiovasculară Spitalul Universitar de Urgenţă Bucureşti vrea să achiziţioneze, printr-o procedură de licitaţie deschisă, materiale sanitare şi dezinfectanţi pentru chirurgie cardiovasculară, potrivit unui anunţ publicat sâmbătă în SEAP.