Cele mai citite
 


Vaslui: Un angajat de la Serviciul de Ambulanţă s-a înecat în timp ce se afla la scăldat
sâmbătă, 7 august 2010   ::   0 Comentarii :: :: Stiri
 
Un bărbat în vârstă de 38 de ani angajat al Serviciului de Ambulanţă Judeţean Vaslui s-a înecat, vineri la amiază, în timp ce se afla la scăldat la un baraj din localitatea Vutcani.
Bărbatul a venit la pescuit, iar la orele amiezii, din cauză că era foarte cald a intrat în apă să se răcorească. S-a îndepărtat prea mult de mal şi a fost luat de un curent. Mai multe echipaje de la Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă Vaslui au căutat câteva zeci de minute trupul bărbatului şi l-au găsit la 15 metri de mal.
La faţa locului a fost trimis şi un echipaj de la Salvare care a resuscitat victima timp de o oră dar fără rezultat.
'Am fost apelaţi prin numărul de urgenţă 112 de o femeie chiar de pe telefonul victimei. Echipajul cu medic ajuns la faţa locului a început manevrele de resuscitare, dar victima nu a mai putut fi salvată', a declarat, vineri pentru AGERPRES, Maria Ungureanu, directorul medical al Servicului de Ambulanţă Vaslui.
Tot vineri în localitatea Fălciu, judeţul Vaslui, o fetiţă în vârstă de 12 ani s-a înecat în timp ce se afla la scăldat cu alţi copii.
Notare
Comentarii
In momentul de fata nu sunt comentarii. Fiti primul care trimite unul!
Apasati aici pentru a trimite un comentariu
Citeste si...
Vaslui: Asistenta de la Ambulanţă care a sustras bani de la un pacient, mutată disciplinar la Huşi Asistenta medicală de la Serviciul de Ambulanţă Judeţean (SAJ) Vaslui, care a sustras bani din bagajul unui pacient care era transferat între două secţii ale Spitalului Judeţean, a fost mutată disciplinar la substaţia Huşi.
Vaslui: Ambulanţa cere intervenţia armatei pentru transportul unui copil bolnav Serviciul de Ambulanţă Judeţean de Ambulanţă Valsui a cerut vineri intervenţia armatei după ce o salvare nu a putut să ajungă, din cauza drumurilor blocate de viscol, la un copil de 9 luni cu boală diareică acută.
Arad: Serviciul de Ambulanţă şi Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă şi-au unit dispeceratele Subsecretarul de stat în Ministerul Sănătăţii, dr. Raed Arafat, a declarat, vineri, la inaugurarea Dispeceratului medical integrat de la Arad, că prin unirea celor două dispecerate - de la Serviciul de Ambulanţă şi de la Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă (ISU) - s-a urmărit eficientizarea acestor...
Vaslui: Bărbat mort după ce ambulanţa nu a putut ajunge la el din cauza drumului blocat Un bărbat în vârstă de 61 de ani din comuna vasluiană Albeşti a murit, miercuri, în aşteptarea ambulanţei care nu a putut interveni din cauza drumului blocat de zăpadă.
Bihor: Serviciul de Ambulanţă vrea să amplaseze cel puţin zece defibrilatoare în spaţiile publice aglomerate Oradea, 11 mar/Agerpres/- Serviciul Judeţean de Ambulanţă Bihor a iniţiat vineri o campanie de popularizare a defibrilatoarelor, aparate pe care instituţia doreşte să le amplaseze în spaţiile aglomerate.
Levente Szekely: Serviciul de Ambulanţă Vaslui va avea o nouă conducere Vaslui, 8 feb /Agerpres/ - Prefectul judeţului Vaslui, Levente Szekely, a declarat, luni, într-o conferinţă de presă, că Serviciul de Ambulanţă Judeţean (SAJ) va avea o nouă conducere, după ce în activitatea instituţiei au fost descoperite o serie de disfuncţionalităţi.