Cele mai citite
 


Satu Mare: Poliţist reclamat pentru purtare abuzivă
sâmbătă, 7 august 2010   ::   0 Comentarii :: :: Stiri
 
Un poliţist de la Inspectoratul de Poliţie al Judeţului Satu Mare a fost reclamat pentru comportament abuziv de către un bărbat care a ajuns la spital cu mai multe leziuni.
Potrivit unui comunicat transmis vineri presei de IPJ Satu Mare, personalul de la Unitatea de Primire a Urgenţelor din cadrul Spitalului Judeţean a sesizat conducerea inspectoratului despre faptul că la această unitate a fost dus un bărbat de 34 de ani, din localitatea Iojib, comuna Medieşu Aurit, care prezintă mai multe leziuni ce nu necsită internarea.
Persoana agresată reclama că a fost lovită de un poliţist de la postul de Poliţie comunal Medieşu Aurit.
Bărbatul a fost îndrumat la Serviciul de Medicină Legală Satu Mare în vederea obţinerii unui certificat medico-legal.
'În cauză s-a înregistrat dosar penal, având ca obiect săvârşirea infracţiunii de purtare abuzivă, care a fost înaintat, spre competentă soluţionare, Parchetului de pe lângă Judecătoria Satu Mare', a precizat conducerea IPJ.
Notare
Comentarii
In momentul de fata nu sunt comentarii. Fiti primul care trimite unul!
Apasati aici pentru a trimite un comentariu
Citeste si...
Comunicat de presă - IPJ Satu Mare În urma activităţilor desfăşurate de către poliţiştii Postului de Poliţie Beltiug, la data de 09.09.2016 a fost identificată o persoană de sex feminin, în vârstă de 53 ani, din localitatea Răteşti, ca fiind autoarea furtului sumei de 700 lei, faptă comisă la data de 20.08.2016 din locuinţa unei femei...
Comunicat de presă - IPJ Satu Mare La data de 10.07.2015, în jurul orelor 20:30, lucrătorii Poliţiei Rutiere Negreşti Oaş l-au identificat pe I. Cornel 37 ani cu domiciliul în localitatea Boineşti, jud. Satu Mare, în timp ce conducea autovehiculul marca Volskwagen pe str.Principală din localitatea Boineşti, având valabilitatea numerelor...
Comunicat de presă - IPJ Satu Mare Infracţiune silvică
Vaslui: Inspectoratul de Poliţie al Judeţului, dator Serviciului de Medicină Legală Inspectoratul de Poliţie al Judeţului Vaslui are de plătit Serviciului de Medicină Legală suma de aproximativ 70.000 de lei, reprezentând datorii acumulate din luna aprilie a acestui an pentru expertizele medicale efectuate la dosarele penale aflate în lucru. Ultima plată efectuată de IPJ către serviciul...
Cluj: Anchetă privind cele şase cadavre profanate de la Institutul de Medicină Legală Inspectoratul de Poliţie Judeţean (IPJ) Cluj a început, miercuri, o anchetă în privinţa celor şase cadavre profanate, aflate în instalaţii frigorifice de la Institutul de Medicina Legală (IML) din Cluj-Napoca.
Brăila: Serviciul de Medicină Legală are de recuperat 200.000 lei de la Inspectoratul de Poliţie Judeţean Serviciul de medicină Legală (SML) Brăila are de recuperat de la Inspectoratul de Poliţie Judeţean (IPJ) Brăila 200.000 lei, sumă care reprezintă facturi neonorate pentru expertizele medico-legale efectuate de către medicii legişti.