Cele mai citite
 


Help Net Farma a înregistrat o cifră de afaceri de 40 milioane euro, în primul semestru
marţi, 10 august 2010   ::   0 Comentarii :: :: Stiri
 
Help Net Farma a înregistrat o cifră de afaceri de 40 milioane euro în primul semestru din 2010 şi o marjă de profit de 4 la sută, potrivit unui comunicat al companiei.
Profitul înregistrat în ultimii ani a fost reinvestit atât pentru susţinerea cash-flow-ului, diminuat de întârzierea cu care se recuperează datoriile de la stat, cât şi pentru investiţii în dezvoltarea capitalului uman şi a reţelei, conform sursei citate.
În primele şase luni ale acestui an, peste 800.000 euro au fost returnaţi clienţilor prin intermediul reducerii de 5 la sută de care beneficiază posesorii Cardului de Fidelitate Help Net. Numărul clienţilor posesori de Card de Fidelitate a crescut cu 7,5 la sută în primul semestru din 2010, comparativ cu aceeaşi perioadă a anului trecut.
Help Net va deschide 10 noi farmacii, până la finalul acestui an.
'Aşa cum în 2007 am luat decizia stopării extinderii agresive a reţelei, acum consider ca este momentul oportun pentru a relua investiţiile în noi farmacii. Vizăm o extindere coerentă la nivel naţional. Am planificat pentru luna august deschideri în Timişoara şi Râmnicu Vâlcea', a declarat directorul general al Help Net Farma SA, Isabelle Iacob.
Help Net continuă investiţiile în resursele umane. Astfel, cursurile Universităţii Help Net, program demarat în anul 2007 cu suportul unor profesori renumiţi, asigură şi în acest an pregătirea continuă?a?unui număr de aproximativ 400 de persoane, în medie, pe an.
Help Net Farma este o companie românească pe acţiuni, ce operează una dintre cele mai importante reţele de farmacii din România. Help Net Farma face parte, alături de importatorul şi distribuitorul de produse fitoterapeutice şi dermato-cosmetice Green Net din grupul Farmexim. Lanţul de farmacii Help Net are 105 de puncte de vânzare în România şi un trafic lunar de peste 600.000 de persoane.
Notare
Comentarii
In momentul de fata nu sunt comentarii. Fiti primul care trimite unul!
Apasati aici pentru a trimite un comentariu
Citeste si...
RETROSPECTIVA SÃPTÃMÂNII 9 - 15 MAI Economia românească traversează o revenire ciclică sprijinită de cererea internă puternică astfel încât creşterea PIB ar urma să atingă 4,2% în 2016, principalele riscuri la adresa perspectivei fiind incertitudinile electorale şi cele externe, arată experţii FMI într-un raport elaborat în urma consultărilor...
Consiliul Concurentei a autorizat preluarea a 19 farmacii Centrofarm de către Help Net Consiliul Concurentei a autorizat concentrarea economică realizată prin preluarea de către Help Net Farma SA a 19 farmacii aparţinând Centrofarm SA, se arată într-un comunicat al Consiliului.
Help Net a lansat o nouă farmacie-concept în centrul capitalei Help Net lansează pentru prima oară în România FARMACIA-concept, o abordare unică a modului în care serviciile specializate farmaceutice sunt aduse în fața clienților: o locație ce combină spiritul farmaciilor de altă dată cu profesionalismul de astăzi al farmaciștilor Help Net și cu modernitatea...
Manuel Costescu: România s-a transformat într-o destinaţie potrivită pentru investiţii strategice în inovaţie în diferite domenii România s-a transformat dintr-o ţară căutată de investitori pentru forţa de muncă ieftină într-o destinaţie potrivită pentru investiţii strategice în inovaţie în diferite domenii, iar în prezent are nevoie de inovaţie în IT şi în medicină, susţine secretarul de stat Manuel Costescu, şeful Departamentului...
Investiţie de peste 16 milioane de euro în noul centru logistic Farmexim Grupul Farmexim a inaugurat noul său centru logistic în Baloteşti, în urma unei investiţii de peste 16 milioane euro, informează un comunicat al companiei, remis luni AGERPRES.
Diana Păun (Administraţia Prezidenţială): Avem nevoie de investiţii urgente şi sustenabile în infrastructura spitalicească România are nevoie de investiţii urgente şi sustenabile în infrastructura spitalicească, de la echipamente performante până la clădiri şi spaţii corespunzătoare, a declarat luni Diana Păun, consilier de stat la Departamentul Sănătate Publică din cadrul Administraţiei Prezidenţiale.