Cele mai citite
 


Giurgiu: Lipotimii şi crize cardiace din cauza caniculei
marţi, 10 august 2010   ::   0 Comentarii :: :: Stiri
 
Patru lipotimii, zece agresiuni fizice şi 13 crize cardiace au fost înregistrate la finalul săptămânii de lucrătorii Serviciului de Ambulanţă Giurgiu.
'La acest final de săptămână, am înregistrat 145 de cazuri în judeţ, dintre care patru lipotimii, zece agresiuni fizice şi 13 cardiaci', a declarat, luni, pentru AGERPRES, purtătorul de cuvânt al Serviciului de Ambulanţă Giurgiu, Rodica Cărăbaş.
Numărul agresiunilor fizice a fost mai mare decât în zilele obişnuite, iar lipotimiile s-au înregistrat atât la persoanele care locuiesc în mediul urban, cât şi în mediul rural.
Lucrătorii de Ambulanţă au intervenit, de asemenea, şi în cazul a patru accidente rutiere produse pe raza judeţului.
Notare
Comentarii
In momentul de fata nu sunt comentarii. Fiti primul care trimite unul!
Apasati aici pentru a trimite un comentariu
Citeste si...
Giurgiu: Singura ambulanţă privată din judeţ va avea contract cu CJAS din iulie Directorul CJAS Giurgiu, Constantin Marin, a declarat marţi, pentru AGERPRES, că în judeţ există o singură firmă privată pentru servicii de ambulanţă, care va intra în contract cu CJAS Giurgiu din luna iulie, serviciile acesteia neputând fi decontate până acum pentru că nu avea dispecerizare cu 112.
CJSU Giurgiu: Un bărbat de 64 de ani, din localitatea Stăneşti, a fost adus cu şenilata până la ambulanţă Reprezentantul Comitetului Judeţean pentru Situaţii de Urgenţă (CJSU) Giurgiu, Cristian Virag, a declarat duminică, pentru AGERPRES, că un bărbat din localitatea Stăneşti, în vârstă de 64 de ani, cunoscut cu afecţiuni cardiace şi care a spus că se simte rău, a fost adus, din cauza nămeţilor, cu şenilata...
Giurgiu: Zeci de persoane afectate de caniculă au solicitat sprijinul echipajelor SMURD şi de Ambulanţă Peste 30 de persoane cu stare de rău, agitaţie, afecţiuni cardiace şi chiar accidente vasculare manifestate pe fondul instalării caniculei au fost luate de la domiciliu de către echipajele SMURD Giurgiu şi cele de Ambulanţă în ultimele 24 de ore şi transportate la unităţile de primiri urgenţe ale spitalelor...
Accidente rutiere în care au fost implicate microbuze, autocare în 2015-2016 (cronologie) Un accident rutier grav s-a produs la 22 februarie 2016, în municipiul Constanţa, în accident fiind implicat un microbuz şcolar ce transporta elevi la o unitate privată de învăţământ. Potrivit Serviciului de Ambulanţă Judeţean Constanţa, au fost răniţi doi adulţi, iar cinci copii au traumatisme minore...
Galaţi: Serviciul de Ambulanţă a înregistrat cu 50% mai multe solicitări decât de obicei, în ultimele 24 de ore Serviciul Judeţean de Ambulanţă (SJA) Galaţi a înregistrat, în ultimele 24 de ore, cu 50% mai multe solicitări decât de obicei, intervenind în peste o sută de cazuri, a declarat luni presei, directorul instituţiei, Mihai Polinschi.
Giurgiu: Trei cazuri de lipotimie înregistrate într-o zi Medicii ambulanţieri au acordat, în ultimele 24 de ore, primul ajutor în trei cazuri de lipotimii, dar şi unor persoane care sufereau de inimă sau care au avut accidente vasculare.