Cele mai citite
 


Tânărul care a provocat accidentul de la Caransebeş avea o alcoolemie de peste 2 mg alcool pur în sânge
marţi, 10 august 2010   ::   0 Comentarii :: :: Stiri
 
Tânărul care a provocat accidentul de duminică de la Caransebeş avea o alcoolemie de 2,35 mg/l alcool la prima probă recoltată, iar la a doua 2,10 mg/l alcool pur în sânge, potrivit rezultatelor biologice, conform unui comunicat de presă al IPJ Caraş-Severin remis luni presei.
Probele biologice de sânge şi urină recoltate de la Cristian Alexandru Ungur, cel care a provocat accidentul de pe pista aeroportului Caransebeş, în faza a II-a a Campionatului Naţional de Motociclism Viteză, au fost trimise luni la Institutul de Medicină Legală din Timişoara.
Duminică, tânărul a intrat cu o maşină pe pista pe care se desfăşura competiţia, apoi a lovit în plin mai multe persoane. Şoferul autoturismului a încercat să fugă, dar mai mulţi spectatori s-au mobilizat, au pornit cu maşinile în urmărirea lui şi au reuşit să îl prindă. La Spitalul din Caransebeş au ajuns patru persoane accidentate.
Notare
Comentarii
In momentul de fata nu sunt comentarii. Fiti primul care trimite unul!
Apasati aici pentru a trimite un comentariu
Citeste si...
În comă, din cauza unei alcoolemii record Iaşi, 6 feb /Agerpres/ - O femeie din localitatea Scobinţi a fost adusă, vineri, în comă de gradul III la Unitatea de Primire a Urgenţelor (UPU) din cadrul Spitalului Clinic de Urgenţe "Sfântul Ioan" din Iaşi, după ce a băut o cantitate considerabilă de alcool.
Brăila: Institutul de Medicină Legală are de recuperat de la IPJ peste 200 mii lei Institutul de Medicină Legală (IML) are de recuperat de la Inspectoratul de Poliţie al Judeţului Brăila peste 200 mii lei, motiv pentru care IML a sistat eliberarea de certificate de expertiză până când poliţia va achita suma pe care o datorează.
Cluj: Anchetă privind cele şase cadavre profanate de la Institutul de Medicină Legală Inspectoratul de Poliţie Judeţean (IPJ) Cluj a început, miercuri, o anchetă în privinţa celor şase cadavre profanate, aflate în instalaţii frigorifice de la Institutul de Medicina Legală (IML) din Cluj-Napoca.
Comunicat de presă - IPJ Satu Mare La data de 10.07.2015, în jurul orelor 20:30, lucrătorii Poliţiei Rutiere Negreşti Oaş l-au identificat pe I. Cornel 37 ani cu domiciliul în localitatea Boineşti, jud. Satu Mare, în timp ce conducea autovehiculul marca Volskwagen pe str.Principală din localitatea Boineşti, având valabilitatea numerelor...
UPDATE Autorul atacului de la Perla, dus la Penitenciarul Spital Bucureşti - Jilava Procurorul Marius Iacob, şeful Secţiei Urmărire Penală şi Criminalistică a Parchetului de pe lângă Înalta Curte de Casaţie şi Justiţie, a declarat, miercuri, într-o conferinţă de presă, că autorul atacului de la Perla, Gheorghe Vlădan, a fost mutat la Spitalul Penitenciar-Jilava pentru a fi pus la dispoziţia...