Cele mai citite
 


Mehedinţi: Arieratele spitalelor depăşesc 14 milioane de lei
marţi, 10 august 2010   ::   0 Comentarii :: :: Stiri
 
Datoriile spitalelor din judeţ către furnizorii de medicamente, materiale sanitare şi servicii, neachitate până la 31 martie 2010, se ridică la 14.167.795 de lei, a declarat luni, pentru AGERPRES, reprezentantul Casei Judeţene de Asigurări de Sănătate (CJAS) Mehedinţi, Radu Barbu.
Potrivit sursei citate, o comisie mixtă formată din reprezentanţi ai CJAS şi Direcţiei de Sănătate Publică Mehedinţi, a stabilit că debitele cele mai ridicate, de 12.657.574 de lei, le înregistrează Spitalul de Urgenţă din municipiul Drobeta-Turnu Severin.
Toate cele cinci unităţi spitaliceşti din oraşele Drobeta-Turnu Severin, Orşova, Baia de Aramă, Strehaia şi Vânju Mare au fost preluate, în luna iulie, de administraţiile publice locale, plata facturilor restante urmând a fi făcută eşalonat de Ministerul Sănătăţii, astfel încât activitatea medicală a acestora să nu fie în viitor afectată de arierate.
Notare
Comentarii
In momentul de fata nu sunt comentarii. Fiti primul care trimite unul!
Apasati aici pentru a trimite un comentariu
Citeste si...
Mehedinţi: Bani pentru plata arieratelor spitalelor din Orşova şi Baia de Aramă Casa Judeţeană a Asigurărilor de Sănătate (CJAS) Mehedinţi a alocat spitalelor din oraşele Orşova şi Baia de Aramă sumele de 1.156.000 lei şi, respectiv, 253.000 lei, a declarat sâmbătă, pentru AGERPRES, directorul instituţiei, Doina Borugă.
Mehedinţi: Restanţele la plata medicamentelor se ridică la şapte milioane de lei Datoriile la furnizorii de medicamente şi materiale sanitare ale spitalului Judeţean de urgenţă din Drobeta-Turnu Severin se ridică la 7 milioane de lei, a declarat vineri, pentru AGERPRES, purtătorul de cuvânt al instituţiei, dr. Cristian Jianu.
Mehedinţi: Fonduri pentru plata salariilor angajaţilor din spitale Casa Judeţeană de Asigurări de Sănătate (CJAS) Mehedinţi a alocat spitalelor din Drobeta-Turnu Severin, Orşova, Strehaia, Baia de Aramă şi Vânju Mare suma de 3.421.000 de lei necesară plăţii salariilor angajaţilor pentru lichidarea lunii octombrie şi avansul lunii noiembrie.
Mehedinţi: Preşedintele CJAS a cerut conducerii SJU Drobeta să asigure căldura în saloane Drobeta Turnu Severin, 11 oct /Agerpres/- Preşedintele Casei Judeţene de Asigurări de Sănătate (CJAS) Mehedinţi, Ion Mîţu, a cerut conducerii Spitalului Judeţean de Urgenţă (SJU) din Drobeta Turnu Severin să identifice o sursă alternativă de încălzire a saloanelor cu bolnavi.
Mehedinţi: Peste 3,8 milioane lei decontaţi de CJAS pentru servicii medicale efectuate în străinătate de asiguraţi Casa Judeţeană de Asigurări de Sănătate (CJAS) Mehedinţi a decontat în străinătate în 2015 facturi emise de unităţi spitaliceşti în valoare de 3.895.000 lei, a declarat luni pentru AGERPRES purtătorul de cuvânt al instituţiei, Radu Barbu.
Mehedinţi: Aproximativ 500 de cereri pentru eliberarea de dispozitive medicale, onorate Casa Judeţeană de Asigurări de Sănătate (CJAS) Mehedinţi a reuşit rezolvarea a 496 de cereri depuse de asiguraţi pentru aprobarea achiziţiei gratuite de dispozitive medicale, a declarat miercuri pentru AGERPRES preşedintele instituţiei, Ion Mîţu.