Cele mai citite
 


Argeş: Un bărbat a murit la o săptămână după ce s-a autoincendiat
marţi, 10 august 2010   ::   0 Comentarii :: :: Stiri
 
Un bărbat din comuna argeşeană Ciofrângeni, care s-a autoincendiat în urmă cu o săptămână, a murit, luni, la Spitalul Judeţean de Urgenţă din Piteşti, din cauza arsurilor grave suferite.
Bărbatul de 37 de ani fusese internat în noaptea de 1 spre 2 august, cu arsuri de gradele doi şi trei pe 90% din suprafaţa corpului, medicii declarându-se încă de atunci rezervaţi în privinţa şanselor lui de supravieţuire. După o săptămână, organismul pacientului a cedat, informează cadre medicale din Spitalul Judeţean de Urgenţă din Piteşti.
Anchetatorii au stabilit că nu există suspiciuni cu privire la împrejurările care au dus la producerea decesului. În noaptea de 1 spre 2 august, bărbatul şi-a turnat benzină pe haine şi apoi şi-a dat foc în grădina casei sale, mai mulţi martori asistând la incident au cerut ajutor la 112, potrivit purtătorului de cuvânt al Inspectoratului de Poliţie Judeţean Argeş, subinspectorul Robert Radu.
Sinucigaşul a fost transportat la spitalul din Curtea de Argeş, unde s-a constatat că avea arsuri de gradele doi şi trei pe 90% din suprafaţa corpului şi s-a decis să fie transferat la Spitalul Judeţean de Urgenţă din Piteşti.
Conform concluziilor anchetei efectuate de poliţişti, bărbatul s-a autoincendiat pe fondul unor neînţelegeri familiale. El a mai fost anterior protagonistul unui incident de acelaşi gen, fiind cercetat pentru incendierea unei căpiţe de fân şi a unor obiecte vestimentare aparţinând fostei soţii.
Notare
Comentarii
In momentul de fata nu sunt comentarii. Fiti primul care trimite unul!
Apasati aici pentru a trimite un comentariu
Citeste si...
DSP: Medicii de la Curtea de Argeş aveau obligaţia de a transfera la Piteşti toate cazurile de boli infecţioase Medicii de la Curtea de Argeş aveau recomandări clare să transfere toate cazurile de boli infecţioase la secţia de specialitate a Spitalului Judeţean de Urgenţă din Piteşti, însă nu au făcut acest lucru în cazul copilului de şapte ani care a murit după internarea în unitatea medicală, au anunţat miercuri...
Argeş: Viceprimarul unei comune a fost lovit în timpul unei încăierări între două grupuri de tineri Viceprimarul comunei argeşene Hârseşti a fost transportat luni la Spitalul Judeţean de Urgenţă din Piteşti pentru îngrijiri medicale, după ce a fost lovit în timpul unei încăierări între două grupuri de tineri.
Argeş: Şase pacienţi internaţi în ultimele două săptămâni la Spitalul Judeţean de Urgenţă cu gripă sezonieră au murit Şase dintre cei şapte pacienţi internaţi în ultimele două săptămâni la Spitalul Judeţean de Urgenţă din Piteşti cu simptome de gripă sezonieră au murit, au anunţat miercuri reprezentanţii unităţii medicale.
Argeş: Agent de pază găsit spânzurat în depozitul unei unităţi militare Un agent de pază în vârstă de 38 de ani a fost găsit spânzurat, în noaptea de luni spre marţi, într-un depozit dezafectat din incinta unei unităţi militare, fiind transportat la Spitalul Judeţean de Urgenţă din Piteşti, unde a decedat la scurt timp.
Argeş: Două femei intoxicate cu monoxid de carbon Două femei din oraşul Ştefăneşti, mamă şi fiică, au fost găsite inconştiente în casă în urma intoxicării cu monoxid de carbon, fiind internate în stare gravă, în noaptea de miercuri spre joi, la Spitalul Judeţean de Urgenţă din Piteşti.
Argeş: Doi soţi au încercat să se sinucidă cu medicamente Doi soţi din comuna argeşeană Beleţi - Negreşti au încercat să se sinucidă cu medicamente, în noaptea de joi spre vineri, ei fiind transportaţi la Spitalul Judeţean de Urgenţă din Piteşti, unde au rămas sub supraveghere medicală.