Cele mai citite
 


Vicepreşedintele Columbiei a suferit un infarct, fiind transferat la o clinică din Bogota
marţi, 10 august 2010   ::   0 Comentarii :: :: Stiri
 
Vicepreşedintele Columbiei, Angelino Garzon, a suferit luni un infarct, fiind transferat la o clinică din nordul capitalei Bogota, unde procesul de recuperare evoluează satisfacător, au anunţat surse medicale, citate de EFE.
Secretarul pentru probleme de sănătate de la Bogota, Hector Zambrano, a confirmat pentru ziarişti că Garzon a suferit un infarct acut de miocard, însă a dat asigurări că este mai mult ca sigur că pacientul va 'depăşi această situaţie'.

Vicepreşedintele va rămâne internat la clinica Shaio până când îşi va reveni complet şi se pare că nu va avea nevoie de o intervenţie chirurgicală.

Gabriel Hernandez, vecin şi prieten cu Garzon, a indicat că vicepreşedintele a suferit o puternică durere în piept, paramedicii
recomandând transportarea pacientului la clinica Shaio, pentru un examen medical complet.

Garzon a depus, sâmbăta trecută, jurământul în faţa preşedintelui columbian, Juan Manuel Santos, pentru funcţia de vicepreşedinte al Columbiei, în perioada 2010-2014.
Notare
Comentarii
In momentul de fata nu sunt comentarii. Fiti primul care trimite unul!
Apasati aici pentru a trimite un comentariu
Citeste si...
Intervenţie chirurgicală efectuată în premieră de medicii ieşeni O echipă de medici de la Spitalul de Recuperare din Iaşi a efectuat, vineri, o intervenţie chirurgicală în timpul căreia a fost transplantată o proteză de umăr unui bărbat din judeţul Neamţ diagnosticat cu boala Wilson.
Timiş:Institutul de Cardiologie şi-a întrerupt activitatea chirurgicală din cauza lipsei de materiale Clinica de Chirurgie Cardiacă din cadrul Institutului de Boli Cardiovasculare (IBCV) Timişoara şi-a întrerupt activitatea chirurgicală, ca urmare a lipsei de materiale sanitare şi medicamente, iar pacienţii cu infarct sunt în pericol de moarte, a anunţat, luni, prof. univ. dr. Marian Gaşpar, şeful Secţiei...
Intervenţie chirurgicală in utero, realizată în premieră O operaţie de hidrotorax fetal bilateral tratat in utero a fost realizată în premieră în România, informează un comunicat de presă al Maternităţii Regina Maria.
Braşov: Prima intervenţie chirurgicală de reconstrucţie mamară realizată la SCJU Prima intervenţie chirurgicală de reconstrucţie mamară finanţată integral de Casa Naţională de Asigurări de Sănătate s-a efectuat miercuri, la Spitalul Clinic Judeţean de Urgenţă (SCJU) Braşov, în cadrul subprogramului de reconstrucţie mamară, parte a programului naţional de oncologie.
Caraş-Severin: Singura clinică de recuperare neuromotorie riscă să-şi închidă porţile Finanţarea unităţilor medicale din bugetul public a generat, la Reşiţa, un conflict între Casa Judeţeană de Asigurări de Sănătate (CJAS) Caraş-Severin şi Asociaţia de Binefacere Pro Vitam, singura clinică de recuperare neuromotorie din judeţ.
Şerban Brădişteanu: Cornel Dinu va fi operat pe cord deschis după ce zona de infarct va fi bine delimitată Cornel Dinu are o evoluţie favorabilă şi va fi operat pe cord dar numai după ce zona de infarct va fi bine delimitată şi se va stabili dimensiunea acestuia, a declarat miercuri pentru AGERPRES dr. Şerban Brădişteanu, şeful Clinicii de Chirurgie Cardiovasculară de la Spitalul de Urgenţă Floreasca.