Cele mai citite
 


Brăila: O minoră s-a prezentat la maternitate ca să nască, fără a şti în ce lună e însărcinată
marţi, 10 august 2010   ::   0 Comentarii :: :: Stiri
 
O minoră de 14 ani, dintr-o comună din judeţul Brăila, s-a prezentat la Spitalul de Obstetrică şi Ginecologie Brăila, spunându-le medicilor că vrea să nască, fără să ştie că este însărcinată în luna a opta.
Potrivit unui comunicat transmis luni presei de IPJ Brăila, poliţiştii de la Biroul de ordine publică pentru mediul rural s-au sesizat din oficiu cu privire la minora D. P., de 14 ani, din satul Valea Cânepii, comuna Unirea, care s-a prezentat la Spitalul de Obstetrică şi Ginecologie Brăila pentru a naşte.
'Poliţiştii au stabilit că, în cursul lunii decembrie 2009, minora a întreţinut raporturi sexuale cu R. M., de 20 de ani, din comuna Valea Seacă, judeţul Bacău, căruia i s-a întocmit dosar penal sub aspectul săvârşirii infracţiunii de act sexual cu un minor', se arată în comunicatul de presă.
IPJ Brăila a efectuat, săptămâna trecută, o analiză amplă privind cazurile fetiţelor care devin mame la vârsta la care ar trebui să se joace cu păpuşile, pornind de la cazul unei fetiţe de 12 ani, însărcinată a doua oară, analiză care a fost dată publicităţii sub forma unui comunicat de presă.
Intitulată 'Viol, seducţie sau educaţie deficitară şi părinţi iresponsabili?', analiza porneşte de la cazul fetiţei de 12 ani, din localitatea brăileană Pitulaţi, mediatizat în urmă cu un an şi jumătate, pentru că a făcut întrerupere de sarcină la şase luni, iar acum este din nou însărcinată în patru luni.
Noua anchetă a scos la iveală faptul că fetiţa abia anul acesta a împlinit 12 ani şi nu la vremea respectivă, aşa cum arătau datele înscrise în certificatul ei de naştere, ceea ce înseamnă că în momentul primului avort avea puţin peste 10 ani.
Notare
Comentarii
In momentul de fata nu sunt comentarii. Fiti primul care trimite unul!
Apasati aici pentru a trimite un comentariu
Citeste si...
Brăila: Minoră în vârstă de 14 ani, însărcinată în nouă luni Personalul medical din cadrul Spitalului de Obstetrică şi Ginecologie Brăila a sesizat marţi Poliţia că la această unitate medicală s-a prezentat o minoră de 14 ani, care acuza dureri abdominale, ameţeli şi greţuri şi, în urma unui control ginecologic, s-a constatat că fata este însărcinată în luna a...
Galaţi: Numărul cazurilor de mame minore a crescut anul trecut de aproape patru ori faţă de 2010 Galaţi, 5 iun /Agerpres/- Direcţia Generală de Asistenţă Socială şi Protecţia Copilului (DGASPC) Galaţi a înregistrat în anul 2011 nu mai puţin de 114 cazuri de mame minore, un număr de aproape patru ori mai mare faţă de 2010, când au fost doar 31, a declarat, marţi, pentrru AGERPRES, directorul Agenţiei...
Naştere miraculoasă la Spitalul de Obstetrică şi Ginecologie 'Cuza Vodă' din Iaşi O femeie din localitatea Mirceşti, în vârstă de 26 de ani, aflată la prima sarcină gemelară, a născut la Spitalul de Obstetrică şi Ginecologie ''Cuza Vodă'' din Iaşi, la trei luni după ce o echipă de medici de la Maternitate i-a efectuat, în premieră naţională, o intervenţie chirurgicală intrauterină...
Botoşani: Anchetă la maternitate, după un presupus caz de malpraxis Managerul Spitalului Judeţean de Urgenţă Mavromati Botoşani, Corneliu Mihai, a dispus, luni dimineaţă, constituirea unei comisii care să ancheteze un posibil caz de malpraxis la Secţia de obstetrică şi ginecologie.
Brăila: Fondurile alocate lunar de CJAS pentru Maternitate au crescut cu 500.000 lei Fondurile alocate de Casa Judeţeană de Asigurări de Sănătate (CJAS) Brăila pentru Spitalul de Obstetrică şi Ginecologie au crescut de la 800.000 de lei pe lună la 1,3 milioane lei, a declarat, luni, pentru AGERPRES, preşedintele Consiliului Judeţean, Gheorghe Bunea Stancu.
Suceava: Dosar penal în cazul decesului bebeluşului de opt luni; DSP şi Colegiului Medicilor fac anchete Direcţia de Sănătate Publică (DSP) Suceava a demarat o anchetă administrativă în cazul unui bebeluş în vârstă de opt luni, suspect de meningo-encefalită, care a murit în elicopterul care-l transporta de la Spitalul Judeţean de Urgenţă (SJU) Suceava la un spital din Iaşi, pentru a se vedea dacă au fost...