Cele mai citite
 


Vaslui: Avalanşă de internări din cauza neglijării igienei alimentare
marţi, 10 august 2010   ::   0 Comentarii :: :: Stiri
 
Medicii din secţia Boli Infecţioase a Spitalului Judeţean de Urgenţă (SJU) Vaslui se confruntă cu o avalanşă de cazuri de enterocolită.
Potrivit acestora, saloanele sunt pline de bolnavi care, pe caniculă, au neglijat igiena alimentară, majoritatea celor internaţi fiind copii.
'Aceste probleme apar pe fondul temperaturilor exterioare crescute. Vasluienii care ajung la spital au consumat alimente care nu au fost ţinute în condiţii termice adecvate sau nu au spălat bine fructele şi legumele.Vorbim despre o patologie care predomină în această perioadă, în special la copii. Într-o singură zi, am avut nu mai puţin de şase de internări din aceste motive', a declarat, luni, pentru AGERPRES, Dana Trifan, medic în cadrul secţiei Boli Infecţioase.
În prezent, în secţia Boli Infecţioase a SJU Vaslui sunt internate aproximativ 50 de persoane, din care mai bine de o jumătate sunt copii.
Notare
Comentarii
In momentul de fata nu sunt comentarii. Fiti primul care trimite unul!
Apasati aici pentru a trimite un comentariu
Citeste si...
Vaslui: Internări pe bază de programare la Spitalul Judeţean de Urgenţă Conducerea Spitalului Judeţean de Urgenţă Vaslui a decis ca pacienţii să fie internaţi pe baza unor programări şi în funcţie de gravitatea afecţiunilor de care suferă, după ce numărul planificat de internări a fost depăşit. Potrivit directorului medical al spitalului vasluian, dr. Lelia Croitoru, vor...
Vaslui: Canicula îi afectează pe pacienţii internaţi în spitale Temperaturile extreme înregistrate în ultimele zile îi afectează pe pacienţii internaţi în spitalele din judeţul Vaslui.
Vaslui: Condiţii precare de igienă şi personal insuficient în unităţile sanitare din judeţ - controale ale DSP Condiţiile precare de igienă, deficitul de personal medical şi auxiliar, circuitele funcţionale necorespunzătoare în unele secţii sau pacienţii care stau câte doi în pat, sunt principalele nereguli constatate în urma controalelor efectuate de Direcţia de Sănătate Publică (DSP) Vaslui în cele patru unităţi...
Vaslui: Aproximativ 900 de internări în numai şapte zile la Spitalul de Urgenţă Vaslui, 10 ian /Agerpres/ - Aproximativ 900 de internări, aproape dublu faţă de perioada similară a anului trecut, au fost înregistrate în prima săptămână a lui 2011, la Spitalul Judeţean de Urgenţă (SJU) Vaslui.
Vaslui: Doctoriţele acuzate de de avorturi ilegale, luare de mită şi internări fictive, arestate preventiv Magistraţii Curţii de Apel Iaşi au decis, miercuri, arestarea preventivă a doctoriţelor Simona Botez şi Doina Andrei, de la Secţia de Obstetrică - Ginecologie a Spitalului Judeţean de Urgenţă (SJU) Vaslui, acuzate de avorturi ilegale, luare de mită şi internări fictive.
Vaslui: A crescut numărul persoanelor cu afecţiuni cardiace care au solicitat Ambulanţa Serviciul de Ambulanţă Judeţean (SAJ) Vaslui a înregistrat în cursul zilei de luni o creştere a numărului de solicitări venite din partea persoanelor cu afecţiuni cardiace. Potrivit managerului SAJ Vaslui, Aurora Popa, persoanele cu diverse afecţiuni medicale fac parte din categoria celor vulnerabili...