Cele mai citite
 


Examenul de rezidenţiat pe post se va organiza începând de anul viitor
marţi, 16 octombrie 2007   ::   1 Comentarii :: :: Stiri
 

Începând cu anul viitor, vor exista locuri pentru rezidenţiat pe post, pentru a asigura medici pentru specialităţile deficitare şi, mai ales, pentru localităţile deficitare, a anunţat ministrul Sănătăţii Publice, Eugen Nicolăescu. Nicolăescu a subliniat că rezidenţiatul pe post este o opţiune personală şi nu o obligaţie. Acest tip de rezidenţiat implică anumite drepturi, dar şi obligaţii. Eugen Nicolăescu a explicat că medicii care optează să dea examen de rezidenţiat pe post urmează să ocupe, după terminarea rezidenţiatului, postul respectiv.

Notare
Comentarii
de zaroniu-lorena
se mai da anul acesta rezidentiat pe post .examen pepost 2009

Apasati aici pentru a trimite un comentariu
Citeste si...
Patriciu Achimaş-Cadariu: Anul acesta, subiectele la rezidenţiat vor fi unice Subiectele pentru examenul de rezidenţiat din acest an vor fi unice în toate centrele universitare, a anunţat luni ministrul Sănătăţii, Patriciu Achimaş-Cadariu, într-o conferinţă de presă.
Vasile Cepoi: Examenul de rezidenţiat, două noutăţi: rezidenţiatul pe post şi dinamica de personal Examenul de rezidenţiat din data de 25 noiembrie va avea două noutăţi, rezidenţiatul pe post şi stabilirea numărului de medici rezidenţi în funcţie de dinamica de personal din următorii ani, a anunţat vineri, la Târgu Mureş, Ministrul Sănătăţii, Vasile Cepoi.
Examenul de rezidenţiat se va susţine pe 21 noiembrie Ministerul Sănătăţii a stabilit condiţiile în care se va desfăşura anul acesta concursul de intrare în rezidenţiat care va fi organizat pe 21 noiembrie.
Ministrul Sănătăţii: Rezidenţiatul din acest an - cel mai probabil pe 20 noiembrie Iaşi, 27 ian /Agerpres/ - Examenul de rezidenţiat va avea loc în acest an, cel mai probabil, pe data de 20 noiembrie şi va fi organizat descentralizat pe fiecare din cele şase centre universitare de medicină din ţară, a afirmat, joi, la Iaşi, ministrul Sănătăţii, Attila Cseke.
Braşov: Facultatea de Medicină solicită Ministerului Sănătăţii suplimentarea locurilor pentru rezidenţiat Facultatea de Medicină din Braşov va înainta, în perioada următoare, Ministerului Sănătăţii un memoriu prin care solicită suplimentarea locurilor pentru pregătirea în rezidenţiat după ce Centrului din municipiu i-au fost alocate, în acest an, 48 de locuri din cele 124 solicitate, lucru care va afecta...
Peste 5.000 de candidaţi la examenul de rezidenţiat Peste 5.000 de candidaţi susţin, duminică, examenul de rezidenţiat pentru care Ministerul Sănătăţii a scos la concurs, în acest an, 3.305 locuri.