Cele mai citite
 


Benjamin Netanyahu a fost operat la picior din cauza unei infecţii
miercuri, 11 august 2010   ::   0 Comentarii :: :: Stiri
 
Premierul israelian Benjamin Netanyahu a suferit marţi dimineaţă o operaţie la un picior la spitalul Hadassah din Ierusalim, înainte de a-şi relua activitatea obişnuită, relatează AFP, citând un comunicat al biroului său.
'Primul ministru a suferit o operaţie la picior din cauza unei infecţii', a afirmat biroul său. 'Operaţia nu a durat decât o jumătate de oră la spitalul Hadassah, iar premierul a părăsit ulterior spitalul pentru a-şi relua activitatea normală', a adăugat aceeaşi sursă.

La 4 octombrie 2009 Benjamin Netanyahu a fost supus unei colonoscopii în urma descoperirii unui polip ce s-a dovedit a fi benign în timpul unei verificări efectuate cu 18 luni înainte. În Israel, premierul este obligat de lege să ţină populaţia la curent cu starea sănătăţii sale.
Notare
Comentarii
In momentul de fata nu sunt comentarii. Fiti primul care trimite unul!
Apasati aici pentru a trimite un comentariu
Citeste si...
Vizita în România a prim-ministrului Statului Israel, Benjamin Netanyahu Prim-ministrul Statului Israel, Benjamin Netanyahu, va sosi miercuri în România, prilej cu care se va întâlni, la Palatul Victoria, cu premierul Emil Boc, potrivit agendei de lucru a Guvernului.
Numărul cazurilor noi de infecţii cu bacteria E.coli scade semnificativ (ministru) Numărul cazurilor noi de infecţii cu bacteria E.coli scade semnificativ, a afirmat miercuri ministrul german al sănătăţii Daniel Bahr, relatează Reuters şi AP.
Emil Boc şi omologul său israelian, B. Netanyahu, au semnat Declaraţia comună privind priorităţile colaborării bilaterale Premierul Emil Boc şi omologul său israelian, Benjamin Netanyahu, au semnat, joi o Declaraţie comună a celor două Cabinete privind priorităţile cooperării bilaterale pe termen scurt şi mediu.
Cum putem trata ranile pe picior diabetic? In cadrul complicatiilor diabetice, sindromul piciorului diabetic (SPD) ocupa un loc central. Piciorul diabetic reprezinta o asociere de modificari la nivelul membrelor inferioare, cauzate de polineuropatia periferica (afectarea nervilor periferici), arteriopatie (artere ingustate care determina...
Bistriţa-Năsăud: Protest în faţa Spitalului din Năsăud, în cazul fetiţei decedate din cauza unei entorse Aproximativ 30 de persoane s-au adunat miercuri la ora 16,00 în faţa Spitalului Orăşenesc Năsăud pentru a protesta în tăcere faţă de situaţia creată prin decesul unei fetiţe de 4 ani din localitate diagnosticată săptămâna trecută cu entorsă la picior şi care ulterior a murit pe masa de operaţie în urma...
Israel: Decesul fostului şef al Statului Major al armatei Fostul şef al Statului Major al Forţelor de Apărare israeliene /IDF/, Amnon Lipkin-Shahak, fost membru al guvernului, a decedat miercuri la vârsta de 68 de ani într-un spital din Ierusalim, transmite Xinhua.