Cele mai citite
 


Constanţa: Debranşarea de la apă a spitalului din Medgidia, amânată pentru sfârşitul lunii
miercuri, 11 august 2010   ::   0 Comentarii :: :: Stiri
 
Debranşarea Spitalului municipal Medgidia de către Regia Autonomă Judeţeană de Apă (RAJA) Constanţa, care urma să se facă marţi din cauza unei datorii de aproape 108.000 de lei, a fost amânată pentru sfârşitul acestei luni.
'În cursul acestei dimineţi (marţi - n.r.), la sediul societăţii au fost primite mai multe adrese de la Casa Judeţeană de Asigurări de Sănătate, Spitalul Municipal Medgidia şi Primăria Medgidia în care ni se solicită amânarea debranşării unităţii sanitare până la sfârşitul lunii. În această perioadă, în conformitate cu Ordinul preşedintelui Casei Naţionale de Asigurări de Sănătate nr. 619/02.07.2010, CAS Constanţa urmează să vireze în contul unităţilor sanitare cu paturi sumele aferente efectuării plăţilor către furnizorii ce au facturile emise până la data de 31 martie 2010 neîncasate', a precizat, marţi, printr-un comunicat, purtătorul de cuvânt al RAJA, Irina Oprea.
Potrivit acesteia, în cazul în care până pe 31 iulie unitatea medicală nu-şi va achita restanţele, va fi debranşată pe 1 septembrie.
RAJA Constanţa a anunţat, la începutul acestei săptămâni, că, în ziua în curs, va debranşa de la sistemul centralizat de alimentare cu apă potabilă Spitalul municipal Medgidia pentru o datorie de 107.383,53 de lei către regie, reprezentând contravaloarea serviciilor prestate în perioada ianuarie - iunie 2010.
Irina Oprea a menţionat că regia 'este obligată să treacă la măsura drastică de debranşare', în condiţiile în care spitalul nu şi-a achitat restanţele, deşi a fost somat de mai multe ori prin executor judecătoresc.
Notare
Comentarii
In momentul de fata nu sunt comentarii. Fiti primul care trimite unul!
Apasati aici pentru a trimite un comentariu
Citeste si...
Constanţa: Spitalul municipal Medgidia, ameninţat cu debranşarea de la apă din cauza datoriilor Regia Autonomă Judeţeană de Apă (RAJA) Constanţa avertizează că va debranşa, marţi, Spitalul municipal Medgidia de la sistemul de alimentare cu apă potabilă, din cauza datoriilor acumulate în primele şase luni ale acestui an, în valoare totală de aproape 108.000 de lei.
Constanţa: Două spitale riscă să rămână fără apă din cauza datoriilor Două spitale, din Eforie şi Medgidia, au fost notificate prin executor judecătoresc că vor fi debranşate de la sistemul de alimentare cu apă, din 23 iulie, din cauza datoriilor de peste 290.000 de lei către Regia Autonomă Judeţeană de Apă (RAJA) Constanţa.
Covasna: Casa Judeţeană de Asigurări de Sănătate a deblocat plata medicamentelor Sfântu Gheorghe, 27 ian/Agerpres/ - Casa Judeţeană de Asigurări de Sănătate (CAS) Covasna a reluat, joi, plata restanţelor pentru medicamentele gratuite şi compensate eliberate de farmacii.
Olt: Servicii fictive raportate de cabinetele medicale, depistate la controalele CJAS Casa Judeţeană de Asigurări de Sănătate (CJAS) Olt a imputat furnizorilor de servicii medicale din judeţ aproximativ 163.000 lei din cauza nerespectării obligaţiilor contractuale, fiind controlate atât cabinetele medicilor de familie, cât şi spitalele.
Gorj: CAS a distribuit ultima tranşă de bani pentru finanţarea serviciilor spitaliceşti Casa Judeţeană de Asigurări de Sănătate (CJAS) Gorj a distribuit unităţilor spitaliceşti din judeţ ultima tranşă de bani din acest an pentru finanţarea tuturor serviciilor de profil, a declarat directorul instituţiei, Daniel Bondoc.
Brăila: Datorii de peste 21 milioane lei la furnizorii de servicii medicale şi medicamente Casa Judeţeană de Asigurări de Sănătate (CJAS) Brăila are datorii de peste 21 milioane lei la furnizorii de servicii medicale şi medicamente, potrivit informaţiilor furnizate de directorul instituţiei, Luciana Boboc.