Cele mai citite
 


Congres Internaţional pentru Studenţii Medicinişti
marţi, 14 aprilie 2009   ::   0 Comentarii :: :: Stiri
 

Bucureşti, 14 aprilie /Agerpres/ - Congresul Internaţional pentru Studenţi şi Tineri Medici, organizat de Societatea Studenţilor Medicinişti Iaşi, va reuni, între 9 şi 12 aprilie, la Iaşi, peste 800 de studenţi la medicină din ţară şi străinătate.

Evenimentul nostru a pornit din nevoia studenţilor de a-şi exprima interesul şi abilităţile în domeniul medical. CONGRESSIS va avea o secţiune specială dedicată bioeticii, pentru că vrem să mergem şi dincolo de aspectele tehnice", a declarat George Grădinariu, preşedintele Societăţii Studenţilor Medicinişti Iaşi.

Vor participa studenţi din Olanda, Cehia, Olanda, Italia, Ucraina şi Republica Moldova.

In cadrul evenimentului va conferenţia Sana Loue, profesor în bioetică, epidemiologie, biostatistică şi sănătate publică la Case Western Reserve University din Cleveland, SUA.

Tema centrală a congresului este "Challenging Medicine", un concept care doreşte să pună în evidenţă mai multe aspecte inovatoare şi controversate legate de medicină şi beneficiarii actului medical.

In program sunt cuprinse 24 de workshop-uri şi conferinţe susţinute de cadre didactice de la Universitatea de Medicină şi Farmacie "Gr. T. Popa" Iaşi.

Vor fi abordate teme precum responsabilitatea medicală, erori în diagnostic, dileme etice: chirurgie sau paliaţie în forme avansate de cancer. AGERPRES/(AS)
Notare
Comentarii
In momentul de fata nu sunt comentarii. Fiti primul care trimite unul!
Apasati aici pentru a trimite un comentariu
Citeste si...
Iaşi: Congres Internaţional de Medicină Dentară Câteva sute de medici dentişti s-au reunit, luni, la Iaşi, pentru a lua parte la Congresul Internaţional consacrat celei de-a 15-a ediţii a Zilelor Facultăţii de Medicină Dentară, din cadrul Universităţii de Medicină şi Farmacie ''Gr.T.Popa'' din Iaşi.
Iaşi: Nume de marcă vor sosi la al IV-lea Congres Internaţional al Asociaţiei Dentare Române pentru Educaţie Peste 300 de specialişti din ţară şi străinătate sunt aşteptaţi la Iaşi pentru a participa, în perioada 18-21 aprilie, la manifestările ştiinţifice organizate cu prilejul celei de-a XVI-a ediţii a Zilelor Facultăţii de Medicină Dentară şi, respectiv, al celui de al IV-lea Congres Internaţional al Asociaţiei...
Primul congres transfrontalier de medicină dentară Iaşi, 7 aprilie /Agerpres/ - Primul Congres Internaţional intitulat "Zilele Medicinei Dentare Iaşi – Chişinău" 2009, va fi organizat în perioada 1-4 aprilie, la Universitatea de Medicină şi Farmacie Gr. T. Popa din Iaşi.
Nume de marcă vor sosi la Iaşi la al IV-lea Congres Internaţional al Asociaţiei Dentare Române pentru Educaţie Peste 300 de specialişti din ţară şi străinătate sunt aşteptaţi la Iaşi pentru a participa, în perioada 18-21 aprilie, la manifestările ştiinţifice organizate cu prilejul celei de-a XVI-a ediţii a Zilelor Facultăţii de Medicină Dentară şi, respectiv, al IV-lea Congres Internaţional al Asociaţiei Dentare...
Iaşi: Probleme actuale ale medicinei dentare şi tehnicile de ultimă oră, la al IV-lea Congres Internaţional al ADRE Specialişti din ţară şi străinătate vor discuta, începând de miercuri, despre probleme actuale ale medicinei dentare, soluţii inovative în terapia orală şi tehnici de ultimă generaţie în implantologia dentară, în cadrul celui de al IV-lea Congres Internaţional al Asociaţiei Dentare Române pentru Educaţie...
Iaşi: Participare reprezentativă la cel de-al V-lea Congres Internaţional al Asociaţiei Dentare Române pentru Educaţie Peste două sute de specialişti în medicină dentară din întreaga lume se află, în perioada 21-23 martie, la Iaşi, pentru a lua parte la cel de-al V-lea Congres Internaţional al Asociaţiei Dentare Române pentru Educaţie.