Cele mai citite
 


Crucea Roşie Română mulţumeşte Poliţiei din Roma pentru ajutorarea sinistraţilor de la inundaţii
miercuri, 11 august 2010   ::   0 Comentarii :: :: Stiri
 
Preşedintele Crucii Roşii Române, Mihaela Geoană, le-a mulţumit marţi reprezentanţilor Poliţiei din Roma pentru susţinerea campaniei în beneficiul populaţiei afectate de inundaţii şi, în mod special, Ramonei Bădescu pentru implicarea sa.
'Fiecare gest de solidaritate este un exemplu pentru comunitatea în care trăim. Mulţumesc Ramonei Bădescu pentru energia cu care a ajutat victimele inundaţiilor. Lucrăm împreună de mai mult timp şi s-a implicat mereu în ajutorarea românilor', a afirmat Mihaela Geoană, subliniind că victimele inundaţiilor din România au nevoie şi mai mult de ajutor pentru iarna care va veni.
La rândul său, Ramona Bădescu a anunţat că ajutorarea românilor sinistraţi în urma inundaţiilor nu se opreşte prin donaţiile făcute de Primăria oraşului Roma, ea urmând să continue. Ea i-a îndemnat pe români să-i ajute pe sinistraţi şi a precizat că ar fi necesară o mai bună mediatizare în rândul românilor din Italia şi al italienilor asupra calamităţilor produse de inundaţii.
Ramona Bădescu a menţionat că Poliţia din Roma a adus la sediul central al Crucii Roşii din Bucureşti, marţi, alimente neperisabile (ulei, zahăr, biscuiţi), produse cumpărate din banii donaţi de municipalitatea capitalei Italiei.
'Nu ne oprim aici. Există mari depozite la Roma cu lucruri confiscate de Poliţie. Am vorbit cu şeful Poliţiei Romei pentru a dona acele lucruri ca să îi ajutăm pe sinistraţi', a spus Ramona Bădescu.
Un camion cu alimente greu perisabile transportate de Poliţia din Roma au ajuns marţi în Bucureşti pentru a ajuta persoanele afectate de inundaţiile din judeţele Tulcea şi Botoşani, precum şi pe beneficiarii programului 'Banca de Alimente' al Crucii Roşii Române.
În Italia, apelul pentru colecta de alimente şi materiale de primă necesitate a fost lansat de Ramona Bădescu, consilier al primarului Romei, care a răspuns campaniei Crucii Roşii Române pentru ajutorarea victimelor inundaţiilor.
În urma donaţiei, 30 de tone de materiale igienico-sanitare, paturi pliante, saltele, perne şi veselă au fost trimise săptămâna trecută de Primăria din Roma şi Crucea Roşie Italiană.
Notare
Comentarii
In momentul de fata nu sunt comentarii. Fiti primul care trimite unul!
Apasati aici pentru a trimite un comentariu
Citeste si...
Campania "Banca de alimente", între 23 şi 29 noiembie, în hipermarketuri din ţară Crucea Roşie Română organizează, între 23 şi 29 noiembrie, campania "Banca de alimente" în toate hipermarketurile Carrefour din ţară, informează un comunicat transmis marţi AGERPRES.
Bancă de alimente pentru copii Societatea Naţională de Cruce Roşie din România organizează sâmbătă, cu ocazia Zilei Internaţionale a Copilului, ''Banca de alimente pentru copii'', se arată într-un comunicat de presă al societăţii.
Peste 15.800 de familii nevoiaşe, ajutate prin proiectul 'Banca de Alimente' Peste 15.000 de familii nevoiaşe au fost sprijinite în perioada aprilie - octombrie 2012 cu alimente de bază în urma unei campanii a Crucii Roşii Române.
Voluntarii Crucii Roşii din Sibiu - în campanie pentru revigorarea programului 'Banca de alimente' Voluntarii Crucii Roşii Sibiu vor măsura tensiunea şi vor asigura gratis, cursuri de prim-ajutor, chiar în hipermarketurile din oraş pentru a le reaminti sibienilor că pot dona hrană pentru cei săraci, în cadrul programului "Banca de alimente".
Crucea Roşie Româna distribuie alimente şi tichete sociale familiilor şi persoanelor singure aflate în dificultate Crucea Roşie Română (CRR) vine în sprijinul persoanelor aflate în dificultate, în preajma Sărbătorilor de iarnă, oferind pachete cu alimente de bază şi tichete sociale pentru peste 12.000 de familii, se arată într-un comunicat de presă remis luni AGERPRES.
Crucea Roşie Română organizează, în preajma Sărbătorilor de iarnă, evenimente pentru persoane aflate în dificultate Societatea Naţională de Cruce Roşie din România organizează, în perioada 16-21 decembrie, mai multe evenimente menite să le aducă bucurie persoanelor aflate în dificultate, în preajma Sărbătorilor de iarnă.