Cele mai citite
 


Mehedinţi: Calitatea apelor din piscine şi bazinele de înot, monitorizată
joi, 12 august 2010   ::   0 Comentarii :: :: Stiri
 
Direcţia pentru Sănătate Publică (DSP) Mehedinţi monitorizează apele din piscinele şi bazinele de înot autorizate din judeţ, în scopul menţinerii sub control a parametrilor bacteriologici şi fizico-chimici ai acestora, a declarat marţi, pentru AGERPRES, directorul adjunct Romaniţa Ionovici.
Potrivit sursei citate, periodic se fac analize de laborator ale apelor de îmbăiere astfel încât cetăţenii care preferă să scape de efectele caniculei să fie protejaţi împotriva, în special, a bolilor de piele.
'Rezultatul probelor de laborator recoltate atestă faptul că valorile calităţii apelor corespund normelor sanitare în vigoare', a precizat Ionovici.
Sub observaţia inspectorilor DSP Mehedinţi se află şi bazinele de la ştrandurile termale din municipiul Drobeta-Turnu Severin şi comuna Bala
Notare
Comentarii
In momentul de fata nu sunt comentarii. Fiti primul care trimite unul!
Apasati aici pentru a trimite un comentariu
Citeste si...
Mehedinţi: Conducerea SJU vrea rezilierea contractului cu firma privată specializată în analize de laborator Managerul Spitalului Judeţean de Urgenţă (SJU) din Drobeta Turnu Severin, Marinică Stoian, a declarat miercuri, pentru AGERPRES, că autorităţile judeţului fac demersuri pentru rezilierea contractului încheiat de fosta conducere a unităţii spitaliceşti, în 2011, cu firma privată Sanomed SRL din judeţul...
Mehedinţi: Controale la laboratoarele de analize medicale care invocă epuizarea fondurilor repartizate de CJAS Casa Judeţeană de Asigurări de Sănătate (CJAS) Mehedinţi va demara, începând de marţi, controale la cele şase laboratoare de analize medicale din judeţ, a declarat directorul instituţiei, Ion Mîţu.
Mehedinţi: Dotări pentru laboratorul de analize medicale al Spitalului CFR din Drobeta Turnu Severin SPITALUL CFR din Drobeta Turnu Severin a achiziţionat în prima decadă a lunii februarie aparatură de ultimă generaţie pentru laboratorul de analize MEDICALE în valoare de aproape 300.000 lei.
Mehedinţi: Laboratorul de analize veterinare din Halânga, dotat cu echipamente Peste 150.000 lei a investit Direcţia Sanitară Veterinară şi pentru Siguranţa Alimentelor (DSVSA) Mehedinţi în dotarea laboratorului de analize sanitar-veterinare din localitatea rurală Halânga, a declarat miercuri, pentru AGERPRES, directorul Sorin Jianu.
Mehedinţi: Peste 300 de romi vor beneficia gratuit de analize medicale Un număr de peste 300 de etnici romi vor beneficia, în perioada care urmează, de investigaţii medicale gratuite, a declarat vineri, pentru AGERPRES, prefectul judeţului Mehedinţi, Nicolae Drăghiea.
Mehedinţi: Spitalul CFR din Drobeta-Turnu Severin va fi transferat la Ministerul Sănătăţii Spitalul CFR din Drobeta-Turnu-Severin va trece din subordinea Ministerului Transporturilor în cea a Ministerului Sănătăţii, a declarat luni, pentru AGERPRES, managerul Stela Firu.