Cele mai citite
 


Directoarea unei maternităţi asasinată la Bagdad
joi, 12 august 2010   ::   0 Comentarii :: :: Stiri
 
Directoarea unei maternităţi din Bagdad a fost asasinată miercuri dimineaţă la domiciliul său din centrul capitalei de persoane necunoscute care i-au legat soţul înainte de a o ciurui cu gloanţe, a precizat o sursă din cadrul Ministerului de Interne, citată de AFP.
'Bărbaţi înarmaţi au pătruns în această dimineaţă în locuinţa din cartierul Karrada /centru/ a doctorului Intissar Hassan Mohammad, şefă a maternităţii al Alwiya. I-au legat soţul şi au ciuruit-o cu gloanţe, după care au fugit', a afirmat oficialul din minister.

Potrivit Asociaţiei medicale irakiene, în anii '90 în această ţară existau 34.000 de doctori, iar în 2008 nu mai rămăseseră decât 16.000, în contextul în care pe fondul haosului ce a urmat invaziei conduse de americani în 2003, insurgenţii au început să îi vizeze pe doctori şi mulţi dintre aceştia au fugit din ţară.
Notare
Comentarii
In momentul de fata nu sunt comentarii. Fiti primul care trimite unul!
Apasati aici pentru a trimite un comentariu
Citeste si...
Alba: Un medic de origine indiană şi soţia acestuia, ambii chirurgi, au optat pentru spitalul din Cugir Un medic de origine indiană şi soţia acestuia, Prabir şi Terezia Boruah, ambii chirurgi, sunt cei mai noi doctori angajaţi la Spitalul Orăşenesc Cugir, aceştia primind o locuinţă într-un bloc ANL, ca urmare a unei decizii a Consiliului Local.
Locuinţă de protocol pentru ministrul Sănătăţii Bucureşti, 25 ian /Agerpres/ - O locuinţă de protocol i-a fost atribuită, în Bucureşti, ministrului Sănătăţii, Cseke Attila, printr-o decizie a premierului Emil Boc, publicată, luni, în Monitorul Oficial.
Sălaj: Cabinet şi locuinţă într-un conac, oferta unei primării de comună pentru atragerea medicilor Primăria comunei Ip din Sălaj pune la dispoziţie un cabinet medical şi o locuinţă oferită gratuit, amenajate într-un conac monument istoric, oricărui medic de familie care va dori să-şi practice meseria în comunitatea din localitatea Zăuan.
Timiş: Descinderi la locuinţa şefului Clinicii de Chirurgie Vasculară, Mihai Ionac Percheziţii ale Parchetului de pe lângă Tribunalul Timiş au loc vineri dimineaţa la Spitalul Judeţean Timişoara, la un centru medical şi la locuinţa şefului Clinicii de Chirurgie Vasculară, prof.dr. Mihai Ionac.
Galaţi: Doi bătrâni găsiţi decedaţi în locuinţă, intoxicaţi cu monoxid de carbon Un bărbat de 67 ani şi o femeie de 57 ani, din Galaţi, au fost găsiţi luni, fără viaţă, în locuinţa lor, intoxicaţi cu monoxid de carbon.
Club Colectiv - Doctori de la maternitatea Bucur: Erau mai mult arşi în interior decât pe exterior Mai mulţi doctori şi asistente de la Maternitatea Bucur, aflată în imediata apropiere a clubului Colectiv, au povestit luni momentele petrecute imediat după izbucnirea incendiului de vineri noapte.