Cele mai citite
 


Giurgiu: Persoane cu lipotimii şi înţepate de insecte pe fondul caniculei
joi, 12 august 2010   ::   0 Comentarii :: :: Stiri
 
Un număr de şase lipotimii au fost înregistrate în ultimele 24 de ore la Serviciul de Ambulanţă Giurgiu şi patru persoane au avut nevoie de ajutor de specialitate după ce au fost înţepate de insecte, pe fondul caniculei instalate în ultima perioadă în judeţ.
'În ultimele 24 de ore, lucrătorii de la Serviciul de Ambulanţă Giurgiu au intervenit pentru mai multe cazuri, dintre care şase lipotimii, 15 probleme cardiace cu insuficienţe respiratorii, un stop cardiorespirator, persoana fiind resuscitată şi transferată apoi la un spital din Capitală', a declarat, miercuri, pentru AGERPRES, purtătorul de cuvânt al Serviciului de Ambulanţă Giurgiu, Rodica Cărăbaş.
Totodată, lucrătorii Serviciului de Ambulanţă au intervenit şi în cazul a patru alergodermii, respectiv persoane înţepate de diverse insecte şi două cazuri de ingestii voluntare de medicamente.
Numărul solicitărilor la Serviciul de Ambulanţă Giurgiu se menţine aproximativ constant în ultimele zile, de aproximativ 80 de solicitări în 24 de ore.
Notare
Comentarii
In momentul de fata nu sunt comentarii. Fiti primul care trimite unul!
Apasati aici pentru a trimite un comentariu
Citeste si...
Giurgiu: 26 de solicitări de ajutor medical din cauza caniculei Un număr de 26 de solicitări la serviciul de Ambulanţă Giurgiu şi la spitalele din judeţ au fost înregistrate în ultimele 24 de ore din cauza caniculei.
Serviciul de Ambulanţă Bucureşti-Ilfov: 1.242 de solicitări, în ultimele 24 de ore Serviciul de Ambulanţă Bucureşti-Ilfov a înregistrat în ultimele 24 de ore, de luni de la ora 8,00 până marţi la ora 8,00, un număr de 1.242 de solicitări, dintre acestea 627 reprezentând cazuri grave şi foarte grave, a declarat pentru AGERPRES managerul SABIF, medicul Alis Grasu.
Galaţi: Serviciul de Ambulanţă a înregistrat cu 50% mai multe solicitări decât de obicei, în ultimele 24 de ore Serviciul Judeţean de Ambulanţă (SJA) Galaţi a înregistrat, în ultimele 24 de ore, cu 50% mai multe solicitări decât de obicei, intervenind în peste o sută de cazuri, a declarat luni presei, directorul instituţiei, Mihai Polinschi.
SABIF: 1.079 de solicitări înregistrate în ultimele 24 de ore Serviciul de Ambulanţă Bucureşti-Ilfov a înregistrat în ultimele 24 de ore 1.079 de solicitări, dintre acestea 710 au reprezentat urgenţe de cod roşu şi galben, a declarat luni pentru AGERPRES managerul SABIF, Alis Grasu.
Ambulanţele nu pot interveni în judeţul Giurgiu din cauza drumurilor blocate de zăpadă Serviciul de Ambulanţă Giurgiu nu poate răspunde solicitărilor din toate localităţile judeţului din cauza drumurilor blocate de zăpadă.
Serviciul de Ambulanţă Bucureşti-Ilfov: 2.750 de cazuri de stop cardio-respirator în 2015 Stopul cardio-respirator reprezintă o problemă majoră în incidenţa cazurilor medicale din Bucureşti, pentru anul trecut Serviciul de Ambulanţă Bucureşti-Ilfov raportând 2.750 de cazuri de stop cardio-respirator, comparativ cu anul precedent, când au fost înregistrate 2.692 astfel de cazuri.