Cele mai citite
 


Peste 6.300 de apeluri în ultimele 24 de ore la SMURD şi ambulanţă
joi, 12 august 2010   ::   0 Comentarii :: :: Stiri
 
Un număr de 6.395 de apeluri au fost înregistrate în ultimele 24 de ore la SMURD şi Serviciile de ambulanţă, cifră ce depăşeşte cu 8 - 10% media normală, a declarat, miercuri, într-o conferinţă de presă ministrul Sănătăţii, Czeke Attila.
Potrivit acestuia, 44 de persoane au căzut în stradă din cauza lipotimiilor, sincopelor şi problemelor respiratorii.
Subsecretarul de stat în Ministerul Sănătăţii, Raed Arafat, a declarat că au fost înregistrate şapte decese. Dintre acestea, o persoană în vârstă prezenta metastaze, la alte două persoane nu se poate corela decesul cu canicula, iar la patru persoane există o posibilă corelare între cauza decesului cu expunerea îndelungată la soare.
Totodată, a fost înregistrat un caz de lipotimie, iar persoana a fost transportată din Tulcea la Bucureşti la Spitalul Floreasca, în prezent starea de sănătate fiind în curs de îmbunătăţire.
Raed Arafat a mai spus că a recomandat agenţilor economici să adapteze programul de lucru pentru cei care lucrează în aer liber sau spaţii închise cu căldură foarte mare
Notare
Comentarii
In momentul de fata nu sunt comentarii. Fiti primul care trimite unul!
Apasati aici pentru a trimite un comentariu
Citeste si...
Raed Arafat: Serviciile de ambulanţă, dotate în 2013 cu aproape 200 de autospeciale Secretarul de stat în Ministerul Sănătăţii (MS) Raed Arafat a declarat, miercuri, la Constanţa, că serviciile judeţene de ambulanţă sunt dotate pe parcursul anului 2013 cu aproape 200 de autospeciale, după ce anul trecut acestora le-au fost distribuite 53 de maşini.
Raed Arafat: Serviciile judeţene de ambulanţă nu de desfiinţează, va fi comandă unică, pentru un mod de lucru integrat Secretarul de stat din Ministerul Sănătăţii, dr. Raed Arafat a declarat vineri, la Târgu Mureş, că prin regionalizarea serviciilor de ambulanţă de la nivelul ţării, serviciile judeţene nu vor fi desfiinţate, însă va fi gândită o comandă unică pentru a exista un mod de lucru integrat.
Victime ale incendiului din clubul Colectiv din Capitală, din 30 octombrie 2015 (cronologie) În cursul dimineţii zilei de 15 decembrie 2015, a murit, la Spitalul de Arşi, încă o victimă a incendiului care a avut loc în data de 30 octombrie 2015, în clubul Colectiv, bilanţul deceselor ridicându-se, astfel, la 62 de persoane.
Raed Arafat: 32 de cazuri medicale la care nu se putea ajunge în jurul orei 12,00 Subsecretarul de stat în Ministerul Sănătăţii Raed Arafat a informat marţi, într-o conferinţă de presă, că în jurul orei 12,00 erau 32 de cazuri medicale la care nu se putea ajunge sau unde se va sosi cu mare întârziere.
Raed Arafat: SMURD are 270 de echipaje la nivel naţional, creşterea numărului acestora trebuie continuată Secretarul de stat în Ministerul Sănătăţii (MS) Raed Arafat a declarat, miercuri, la Constanţa, că SMURD are 270 de echipaje la nivel naţional, urmărindu-se în continuare creşterea numărului acestora.
Arafat: Prima ambulanţă a intervenit în 7 minute în cazul fetelor care au fost pe punctul să se înece în ştrand Secretarul de stat în MAI, Raed Arafat, a declarat că prima ambulanţă care a intervenit în cazul celor două fete ce au fost pe punctul să se înece într-un ştrand din zona Străuleşti a ajuns la locul incidentului în circa 7 minute de la momentul în care a fost solicitat ajutorul.