Cele mai citite
 


Nivelul zgomotului, depăşit cu 40% în zona spitalului
marţi, 14 aprilie 2009   ::   0 Comentarii :: :: Stiri
 

Brăila, 14 aprilie /Agerpres/ - Cea mai mare valoare a nivelului de zgomot din municipiul Brăila, care depăşeşte limita cu 40,1%, este înregistrată în zona Spitalului "Sfântul Spiridon".

Verificările nivelului fonic, efectuate de reprezentanţii Agenţiei pentru Protecţia Mediului (APM) Brăila, demonstrează că strada din vecinătatea spitalului este intens tranzitată de mijloace de transport în comun, motiv pentru care aici se produce foarte mult zgomot.

Ca şi în anii anteriori, în zona pieţelor, din cauza activităţilor specifice desfăşurate în interiorul acestora, cât şi a traficului intens de pe străzile respective, nivelul zgomotului este depăşit cu 20% faţă de limita admisă.

Potrivit directorului APM Brăila, Aurel Bănuţă, în parcările auto şi în incinte industriale, rezultatele au fost pozitive, neînregistrându-se depăşiri ale limitelor admise pentru aceste zone. AGERPRES/ (Ecaterina Ignat)
Notare
Comentarii
In momentul de fata nu sunt comentarii. Fiti primul care trimite unul!
Apasati aici pentru a trimite un comentariu
Citeste si...
Brăila: Pilotul unui motodeltaplan, participant la mitingul aviatic de la Vădeni, a ratat aterizarea şi s-a lovit de asfalt Pilotul unui motodeltaplan, participant la mitingul aviatic din Vădeni, a ratat aterizarea şi s-a lovit de asfalt, accident în urma căruia a suferit un traumatism cranian şi şi-a fracturat mai multe coaste, potrivit informaţiilor furnizate de purtătorul de cuvânt al ISU Brăila, lt.col. Ştefan Stoian...
Brăila: O ambulanţă care transporta la spital o pacientă în comă a fost lovită în intersecţie de o maşină O ambulanţă din Brăila care avea semnalele acustice şi luminoase în funcţiune şi care transporta la spital o pacientă în comă a fost lovită într-o intersecţie din Brăila de o maşină care nu a respectat indicaţiile rutiere.
Brăila: Jandarmii şi reprezentanţii Crucii Roşii au oferit ceai cald şoferilor care au aşteptat să intre pe DN 2B Jandarmii şi reprezentanţii Crucii Roşii au oferit ceai cald şoferilor care au aşteptat în trafic să intre pe DN 2B Brăila - Buzău, potrivit informaţiilor furnizate de Biroul de presă al Jandarmeriei Brăila.
Brăila: Medicul de familie spune că şoferul care a lovit mortal 5 persoane i-a ascuns că avea epilepsie Medicul de familie dr. Steluţa Nedelcu a declarat, pentru AGERPRES, că şoferul care a lovit mortal luni dimineaţă cu maşina cinci persoane într-o staţie de autobuz din municipiul Brăila i-a ţinut ascuns faptul că are epilepsie, deşi în urmă cu zece ani aceasta a observat că are simptome specifice bolii...
Brăila: Operaţiune de salvare a unei femei din Insula Mare cu o şalupă de la Poliţia de Frontieră O femeie de 60 de ani cu probleme medicale din Insula Mare a Brăilei a fost transportată pe timpul nopţii la spital cu o şalupă din cadrul Poliţiei de Frontieră, potrivit informaţiilor furnizate marţi de purtătorul de cuvânt al ISU Brăila, lt. col. Ştefan Stoian.
Brăila: Şapte sute de persoane cu handicap riscă să nu îşi poată primi certificatele în luna ianuarie 2016 Şapte sute de persoane cu handicap din Brăila riscă să nu îşi poată primi certificatele în luna ianuarie 2016, din cauza faptului că, la nivelul judeţului, Comisia Judeţeană pentru Evaluarea Persoanelor Adulte cu Handicap (CJEPAH) nu are şef, a declarat vineri, în şedinţa Consiliului Judeţean, directorului...