Cele mai citite
 


Gorj: Laptele praf pentru luna august, asigurat până la sfârşitul săptămânii
joi, 12 august 2010   ::   0 Comentarii :: :: Stiri
 
Laptele praf necesar pentru luna august va ajunge în depozitele Direcţiei de Sănătate Publică Gorj până la sfârşitul acestei săptămâni, urmând ca, de săptămâna viitoare, să fie distribuit mamelor cu nou-născuţi, a declarat miercuri, într-o conferinţă de presă, şeful Direcţiei Publice de Protecţie Socială, Teodora Ciobanu.
Potrivit acesteia, laptele praf va ajunge în judeţ 'după ce toată luna iulie mămicile au fost nevoite să îl cumpere deoarece reprezentanţii Ministerului Sănătăţii au încurcat situaţiile cu dozele de lapte praf aferente judeţului Gorj'.
'Dozele de lapte praf vor ajunge la câteva zeci de nou-născuţi. După ce în luna iulie nu am primit nicio cutie de lapte praf, am hotărât să perfectăm documentele şi pentru asigurarea laptelui în lunile septembrie şi octombrie, pentru a fi siguri că vor ajunge la bebeluşi', a precizat Teodora Ciobanu.
Aceasta a adăugat că, de la începutul anului şi până la sfârşitul lunii iunie, prin intermediul Direcţiei Publice de Protecţie Socială au fost distribuite 1.320 de cutii, pentru un număr de 165 nou-născuţi.
Notare
Comentarii
In momentul de fata nu sunt comentarii. Fiti primul care trimite unul!
Apasati aici pentru a trimite un comentariu
Citeste si...
Gorj: DSP are asigurat necesarul de lapte praf şi pentru începutul anului viitor Direcţia de Sănătate Publică (DSP) Gorj are asigurat necesarul de lapte praf pentru bebeluşii din judeţ atât pentru sfârşitul acestui an, cât şi pentru primele luni al anului viitor, a declarat joi, purtătorul de cuvânt al instituţiei, Elena Piţian.
DSP Gorj aşteaptă fondurile pentru achiziţionarea laptelui praf Direcţia de Sănătate Publică (DSP) Gorj nu a primit până în prezent fondurile necesare pentru achiziţionarea laptelui praf pentru bebeluşii din judeţ, situaţia durând de aproximativ o lună, a declarat, luni, pentru AGERPRES, purtătorul de cuvânt al instituţiei, Elena Piţian.
Gorj: Stocul de lapte praf destinat bebeluşilor a fost epuizat Târgu-Jiu, 8 mar/Agerpres/ - Direcţia de Sănătate Publică (DSP) Gorj a epuizat stocul de lapte praf destinat nou-născuţilor din judeţ, reprezentanţii instituţiei declarând că vor relua procedura de achiziţie a produsului după ce Ministerul Sănătăţii va aloca banii necesari.
Gorj: DSP a primit banii pentru achiziţionarea laptelui praf pentru bebeluşi Direcţia de Sănătate Publică (DSP) Gorj a primit banii necesari pentru achiziţionarea cutiilor de lapte praf destinate bebeluşilor din judeţ după ce, timp de aproximativ două luni, familiile beneficiare nu au intrat în posesia dozelor respective din cauza lipsei fondurilor.
Brăila: Laptele praf pentru sugari acoperă doar o treime din necesar Laptele praf pentru sugari, distribuit gratuit în Brăila, acoperă doar o treime din necesarul existent la nivelul judeţului, după cum a informat purtătorul de cuvânt al Direcţiei de Sănătate Publică (DSP) Brăila, dr. Andreia Gavrilescu.
Vaslui: Criză de lapte pentru bebeluşi Aproximativ 700 de bebeluşi cu vârsta până la un an din judeţul Vaslui, care ar fi trebuit să beneficieze de lapte praf gratuit, potrivit legii, nu au mai primit laptele praf de mai bine de o lună, din cauza lipsei banilor care ar fi trebuit să fie alocaţi de Ministerul Sănătăţii.