Cele mai citite
 


Argeş: Copil în stare gravă după ce s-a accidentat la scăldat
vineri, 13 august 2010   ::   0 Comentarii :: :: Stiri
 
Un copil de 11 ani din comuna argeşeană Slobozia a fost transportat în stare gravă la spital, miercuri seară, după ce a sărit într-un râu şi s-a lovit cu capul de un trunchi de copac.
Potrivit purtătorului de cuvânt al Inspectoratului de Poliţie Judeţean Argeş, subinspectorul Robert Radu, băiatul, elev în clasa a V-a, s-a accidentat în timp ce făcea baie în râul Dâmbovnic. El a sărit cu capul înainte în apă şi s-a lovit de un trunchi de copac aflat în albia râului.
Copilul a suferit un traumatism cranio-cerebral sever şi a fost transportat în stare gravă la Spitalul de Pediatrie din Piteşti.
Notare
Comentarii
In momentul de fata nu sunt comentarii. Fiti primul care trimite unul!
Apasati aici pentru a trimite un comentariu
Citeste si...
Argeş: Un copil de doi ani este în stare gravă după ce a ingerat o substanţă toxică Un copil în vârstă de doi ani, aflat în stare gravă după ce a ingerat o substanţă toxică, va fi transferat sâmbătă cu un elicopter SMURD de la Spitalul de Pediatrie din Piteşti la o unitate medicală din Bucureşti.
DSP Argeş: Probele de apă plată şi lapte praf analizate sunt conforme Probele de lapte praf şi apă plată analizate sunt conforme, iar apa din reţelele publice folosită la prepararea hranei copiilor internaţi la Bucureşti este potabilă, au anunţat, luni, reprezentanţii Direcţiei de Sănătate Publică (DSP) Argeş.
Argeş: Niciun caz nou de complicaţie a bolii diareice nu a fost înregistrat în ultimele 36 de ore Niciun copil din judeţul Argeş nu a mai fost diagnosticat în ultimele 36 de ore cu complicaţii ale bolii diareice, nemaifiind efectuate transporturi la unităţi medicale din Bucureşti, au anunţat vineri reprezentanţii Direcţiei de Sănătate Publică (DSP) Argeş.
Argeş: Câteva sute de persoane la mitingul de protest de la Piteşti faţă de situaţia sistemului sanitar Câteva sute de persoane au participat miercuri seară, la Piteşti, la un miting de protest faţă de situaţia din sistemul sanitar, în contextul în care, în ultimele zile, trei copii din Argeş au murit, iar alţii sunt internaţi la un spital din Bucureşti.
Argeş: Copil de şapte luni în stare gravă - transportat la Bucureşti cu elicopterul Un copil în vâstă de şapte luni din oraşul Mioveni, care a fost resuscitat în urma unui stop cardio-respirator şi a fost transportat la Spitalul de pediatrie din Piteşti, va fi transferat vineri cu un elicopter la o unitate medicală din Bucureşti.
Argeş: Nou-născut aflat în stare gravă, transportat cu elicopterul la Bucureşti Un nou-născut aflat în stare gravă a fost preluat miercuri de un elicopter SMURD de la Piteşti şi a fost transportat la un spital din Bucureşti, unde va fi supus unei intervenţii chirurgicale de urgenţă.