Cele mai citite
 


Vâlcea: Un singur medic din spitalele vâlcene a plecat la muncă în străinătate
vineri, 13 august 2010   ::   0 Comentarii :: :: Stiri
 
Spitalele din judeţul Vâlcea nu au probleme cu plecarea medicilor la muncă în străinătate, cu o singură excepţie înregistrată la Spitalul Judeţean de Urgenţă din Râmnicu Vâlcea.
Astfel, la Spitalul Judeţean de Urgenţă din Râmnicu Vâlcea, potrivit managerului, Georgeta Sălişte, un medic radiolog se află în concediu fără plată şi lucrează în insulele Baleare. Personalul medical al SJU numără 200 de medici.
La Spitalul de Obstetrică - Ginecologie din Râmnicu Vâlcea nu există nici un medic care să fie plecat, potrivit conducerii, o migraţie în străinătate s-a înregistrat la nivelul asistentelor medicale. La Maternitatea vâlceană lucrează 26 de medici.
În restul spitalelor vâlcene personalul medical este la lucru, neexistând semnale de eventuale plecări, astfel, la Spitalul din Brezoi şi la cel din Bălceşti lucrează câte 5 medici, la Spitalul din Horezu 24, iar la municipalul din Drăgăşani 23 de medici.
Notare
Comentarii
In momentul de fata nu sunt comentarii. Fiti primul care trimite unul!
Apasati aici pentru a trimite un comentariu
Citeste si...
Vâlcea: CJ a aprobat preluarea a patru spitale din judeţ Râmnicu Vâlcea, 30 iun /Agerpres/ - Consiliul Judeţean Vâlcea a aprobat, în şedinţa de miercuri, cu unanimitate de voturi, preluarea a patru unităţi sanitare: Spitalul Judeţean de Urgenţă, Spitalul de Obstetrică - Ginecologie, Spitalul de Pneumoftiziologie Mihăeşti şi Spitalul de Psihiatrie Drăgoeşti...
Vâlcea: Demersuri ale Spitalului din Horezu pentru înfiinţarea unei secţii de primiri urgenţe Reprezentanţii Spitalului orăşenesc Horezu, al treilea ca mărime din judeţul Vâlcea, au depus documentaţia la Ministerul Sănătăţii pentru a înfiinţa un Compartiment de primiri urgenţe în cadrul unităţii sanitare, a declarat, marţi, pentru AGERPRES, directorul DSP, dr. Maria Murăruş.
Vâlcea: Spitalul de Obstetrică-Ginecologie a devenit secţie a Spitalului Judeţean de Urgenţă Râmnicu Vâlcea, 11 mar /Agerpres/ - Spitalul de Obstetrică-Ginecologie din Râmnicu Vâlcea a devenit secţie a Spitalului Judeţean de Urgenţă printr-o hotărâre luată vineri, în şedinţă extraordinară de Consiliul Judeţean (CJ).
Vâlcea: 25 de medici de familie şi-au depus actele pentru a pleca în străinătate Râmnicu Vâlcea, 17 mar /Agerpres/ - Un număr de 25 de medici de familie din Vâlcea şi-au depus joi actele la DSP pentru a putea pleca să profeseze în străinătate, a declarat, pentru AGERPRES, preşedinta Asociaţiei Profesionale a Medicilor de Familie, dr. Cristiana Bărăgănescu.
Vâlcea: Spitalul de Urgenţă şi Maternitatea au fost preluate de către CJ Vâlcea Protocolul de preluare de către Consiliul Judeţean (CJ) Vâlcea a Spitalului de Urgenţă şi a Spitalului de Obstetrică şi Ginecologie din Râmnic a fost semnat, vineri, de preşedintele CJ, Ion Câlea şi de şeful Direcţiei de Sănătate Publică, Luminiţa Apostolescu, în prezenţa ministrului secretar de stat...
Preşedintele CJ Vâlcea: Spitalul Judeţean de Urgenţă va avea un compartiment de reumatologie Spitalul Judeţean de Urgenţă din Râmnicu Vâlcea va avea un compartiment de reumatologie, solicitarea în acest sens a Consiliului Judeţean primind aprobarea din partea Ministerului Sănătăţii, a declarat luni pentru AGERPRES preşedintele CJ Vâlcea, Ion Cîlea.