Cele mai citite
 


Vaslui: Anchetă la Spitalul de Urgenţă după ce unitatea a fost amendată
vineri, 13 august 2010   ::   0 Comentarii :: :: Stiri
 
Direcţia de Sănătate Publică Vaslui a dispus efectuarea unei anchete administrative la Spitalul Judeţean de Urgenţă, după ce unitatea sanitară a fost amendată cu suma de 70.000 de lei de Agenţia Naţională pentru Reglementarea şi Monitorizarea Achiziţiilor Publice pentru încălcarea unor proceduri de atribuire a unui contract privind transportul şi eliminarea deşeurilor medicale periculoase din spital.
'ANRMAP a făcut un control la SJU Vaslui şi a decis, în urma verificărilor pentru neregulile constatate acolo, aplicarea unei amenzi de 70.000 de lei. Jumătate din sumă a fost plătită în 48 de ore, aşa cum prevede legislaţia în vigoare. S-a înaintat un referat SJU Vaslui, prin care s-a solicitat o anchetă administrativă, în urma căreia să fie stabilite persoanele vinovate de încălcarea legii. Aceste persoane vor trebui să plătească pentru prejudiciul adus unităţii', a declarat, joi, pentru AGERPRES, Mihaela Vlada, purtătorul de cuvânt al DSP Vaslui.
SJU Vaslui este singura unitate sanitară din cele şapte existente în judeţ care nu a fost preluată de autorităţile locale.
Notare
Comentarii
In momentul de fata nu sunt comentarii. Fiti primul care trimite unul!
Apasati aici pentru a trimite un comentariu
Citeste si...
Vaslui: Anchetă a DSP la Spitalul de Urgenţă Bârlad în cazul uni copil căruia i s-ar fi refuzat internarea Direcţia de Sănătate Publică (DSP) Vaslui a demarat, luni, o anchetă la Spitalul de Urgenţă "Elena Beldiman" din Bârlad după ce părinţii unei fetiţe în vârstă de cinci ani au acuzat faptul că acesteia i s-a refuzat internarea de două ori, starea micuţei agravându-se.
Vaslui: Anchetă a DSP privind medicul psihiatru acuzat că s-a adresat nepotrivit mamei femeii decedată la Amatrice Direcţia de Sănătate Publică (DSP) Vaslui a demarat verificări în cazul unui medic psihiatru din municipiul Bârlad, acuzat că nu i s-ar fi adresat corespunzător unei paciente, fiind vorba despre o bătrână de 83 de ani, din comuna vasluiană Zorleni, mama femeii decedate în cutremurul din Amatrice.
Vaslui: Anchetă epidemiologică la Spitalul Municipal Bârlad, după o serie de infecţii cu o bacterie periculoasă Vaslui, 29 apr /Agerpres / - Direcţia de sănătate publică (DSP) Vaslui a demarat o anchetă epidemiologică la spitalul de Urgenţă 'Elena Beldiman' Bârlad, după ce mai multe persoane au fost infectate cu bacteria clostridium difficile. Potrivit reprezentanţilor DSP Vaslui, la începutul lunii aprilie, au...
Vaslui: Anchetă la Spitalul Judeţean de Urgenţă Inspectoratul Poliţie al Judeţului Vaslui şi Direcţia de Sănătate Publică au demarat marţi o anchetă la Spitalul Judeţean de Urgenţe, după ce un nou-născut a fost adus pe lume mort iar părinţii acuză medicii de neglijenţă.
Vaslui: Trei persoane au ajuns la spital infestate cu salmonela Direcţia de Sănătate Publică (DSP) Vaslui a demarat marţi o anchetă în comuna vasluiană Bălteni după ce trei persoane de aici, cu vârste cuprinse între 18 şi 76 de ani, au fost internate în spital unde au fost diagnosticate cu infecţie cu bacteria salmonela.
Vaslui: Anchetă a DSP la Spitalul 'Elena Beldiman' din Bârlad Conducerea Direcţiei de Sănătate Publică (DSP) Vaslui a demarat o anchetă la Spitalul de Urgenţă 'Elena Beldiman' din Bârlad, după ce familia unui bărbat în vârstă de 70 de ani, din comuna vasluiană Blăgeşti, a reclamat faptul că bătrânul ar fi fost tratat cu neglijenţă de medicii spitalului.