Cele mai citite
 


Călăraşi: Două persoane căzute în stradă din cauza caniculei
duminică, 15 august 2010   ::   0 Comentarii :: :: Stiri
 
Două persoane din municipiul Călăraşi au căzut, joi, în stradă din cauza caniculei.
'În staţia centrală a ambulanţei Călăraşi, au fost (înregistrate, joi, până la ora 19,45 - n.r.) în jur de 45 de solicitări, dintre care două lipotimii în loc public şi doi căzuţi în stradă. Nu s-au constatat decese din cauza căldurii sau din motive naturale', a declarat, pentru AGERPRES, dispecerul de serviciu din cadrul staţiei centrale a ambulanţei Călăraşi, Luminiţa Coleaşă.
Potrivit acesteia, în municipiul Călăraşi, din cauza temperaturilor ridicate, zilnic sunt foarte multe solicitări.
Notare
Comentarii
In momentul de fata nu sunt comentarii. Fiti primul care trimite unul!
Apasati aici pentru a trimite un comentariu
Citeste si...
Călăraşi: Proiectul 'E-Sănătate: un serviciu în beneficiul cetăţeanului', implementat în judeţ Proiectul intitulat 'E-Sănătate: un serviciu în beneficiul cetăţeanului', în valoare de peste 3.900.000 de lei, a fost implementat în judeţul Călăraşi.
Călăraşi: Centrul de vaccinare anti-A/H1N1 de la spitalul judeţean a fost închis Activitatea centrului de vaccinare împotriva gripei cu virus A/H1N1 de la Spitalul de Urgenţă Judeţean Călăraşi a fost suspendată.
Călăraşi: Centrala termică a spitalului judeţean este în stare avansată de deteriorare Centrala termică a Spitalului de Urgenţă Judeţean Călăraşi este într-un grad avansat de deteriorare fizică şi necesită reparaţii urgente.
Fost şef al Centrului Medical Judeţean Călăraşi al MAI, trimis în judecată pentru corupţie Procurorii Direcţiei Naţionale Anticorupţie au dispus trimiterea în judecată a comisarului-şef de poliţie Traian-Ovidiu-Cristinel Ciulacu, fost şef al Centrului Medical Judeţean Călăraşi din cadrul MAI, acuzat de abuz în serviciu contra intereselor publice, fals intelectual şi uz de fals, toate în formă...
MS: 13 decese cauzate de ger, în ultimele 24 de ore Numărul total al deceselor cauzate de hipotermie severă înregistrate de la avertizarea "cod galben de ger" emisă de meteorologi şi până în prezent a ajuns la 57, în ultimele 24 de ore fiind constatate 13 decese, informează Ministerul Sănătăţii (MS).
Drumuri naţionale blocate din cauza zăpezii; opt decese şi şcoli închise din cauza gerului Inspectoratul General pentru Situaţii de Urgenţă (IGSU) informează că mai sunt blocate din cauza zăpezii 13 drumuri naţionale în judeţele Buzău, Giurgiu, Tulcea şi Vrancea şi 43 de drumuri judeţene în Ialomiţa, Brăila, Buzău, Călăraşi, Covasna, Galaţi, Giurgiu, Hunedoara, Tulcea şi Vrancea.