Cele mai citite
 


Preşedintele paraguayan a început tratamentul chimioterapic în Brazilia
duminică, 15 august 2010   ::   0 Comentarii :: :: Stiri
 
Preşedintele paraguayan Fernando Lugo, care suferă de cancer al sistemului limfatic, a început joi o chimioterapie la un spital din Sao Paolo, unde a ajuns marţi, informează AFP. Medicii au confirmat prezenţa unui limfom, a declarat AFP un purtător de cuvânt al spitalului brazilian.
Potrivit aceleiaşi surse, analizele au pus în evidenţă 'o extindere a limfomului, confirmând ipoteza unei răspândiri osoase'. Acest lucru i-a determinat pe doctori să înceapă tratamentul joi.

În Paraguay, vestea despre boala lui Fernando Lugo, fost episcop, acum în vârstă de 59 de ani, devenit în 2008 primul preşedinte de stânga din istotia Paraguayului, a avut un efect puternic pe scena politică. În caz că va fi incapabil să conducă, va trebui să cedeze puterea vice-preşedintelui Federico Franco din Partidul liberal (dreapta), unul dintre cei mai înverşunaţi opozanţi ai lui, relaţiile fiind foarte tensionate între cei doi.
Notare
Comentarii
In momentul de fata nu sunt comentarii. Fiti primul care trimite unul!
Apasati aici pentru a trimite un comentariu
Citeste si...
Ratko Mladic a suferit de o formă gravă de cancer al sistemului limfatic Fostul lider militar al sârbilor bosniaci Ratko Mladic a suferit de o 'formă gravă de cancer al sistemului limfatic' şi a fost supus unui tratament cu chimioterapie şi unei intervenţii chirurgicale la Belgrad, în 2009, a declarat joi avocatul acestuia, Milos Saljic, transmite AFP.
Preşedintele Paraguayului s-a vindecat de cancer limfatic (surse medicale) Sao Paulo, 28 ian /Agerpres/- Preşedintele Paraguayului, Fernando Lugo, este 'complet vindecat' de cancerul sistemului limfatic, a anunţat vineri spitalul siriano-libanez din Sao Paulo, unde a efectuat ultimele investigaţii medicale, transmite AFP.
Peste 5 milioane de oameni au aflat in septembrie ca limfomul inseamna cancer limfatic - Campania “Info Limfom 2012” la final Campania “Info Limfom” desfasurata de Asociatia Bolnavilor cu Limfom, cu sprijinul Gral Medical, Roche Romania si Radio Europa FM s-a incheiat cu succes la sfarsitul lunii septembrie. Campania “Info Limfom” a avut drept scop informarea si educarea publicului cu privire la cancerul limfatic, simptomele...
Preşedintele Lugo îşi împarte timpul între problemele Paraguayului şi spital Preşedintele paraguayan Fernando Lugo, afectat de cancer al sistemului limfatic în stadiu avansat, a fost spitalizat scurt timp joi ca urmare a unei indispoziţii manifestate în timp ce lucra în palatul prezidenţial, au indicat surse oficiale, citate de AFP.
Primul dicţionar de limfom destinat pacienţilor, lansat în Capitală Pacienţii cu limfom, o formă de cancer care afectează sistemul limfatic, pot afla mai multe informaţii despre această afecţiune din primul dicţionar destinat lor lansat marţi în Bucureşti de Asociaţia Bolnavilor cu Limfoame din România.
Brazilia: 'Remisie completă' a cancerului fostului preşedinte Lula (purtător de cuvânt) Cancerul laringian al fostului preşedinte brazilian Luiz Inacio Lula da Silva a intrat în 'remisie completă', a declarat miercuri pentru AFP purtătorul de cuvânt al Instituto Ciudadania, fondat de fostul şef de stat.