Cele mai citite
 


CJAS Suceava semnează contractele cu furnizorii de servicii medicale
marţi, 14 aprilie 2009   ::   0 Comentarii :: :: Stiri
 

Suceava, 14 aprilie /Agerpres/ - Casa Judeţeană de Asigurări de Sănătate (CJAS) Suceava va demara după 15 aprilie semnarea contractelor cu furnizorii de servicii medicale din judeţ.

În vederea încheierii contractelor pe acest an, furnizorii trebuie să depună la CJAS Suceava, până pe 15 aprilie, cererile, însoţite de documentele necesare. Listele cu aceste documente pentru fiecare tip de asistenţă medico-farmaceutică sunt afişate la sediul CJAS şi pot fi găsite pe pagina de web a CJAS Suceava: www.cassv.ro.

Toate documentele ce stau la baza încheierii contractelor vor fi certificate pentru conformitate cu originalul prin semnătura reprezentantului legal al furnizorului şi ştampila firmei.

Până la finalizarea procesului de contractare, CJAS Suceava va încheia acte adiţionale la contractele încheiate pentru anul 2008 cu furnizorii de servicii medicale, medicamente şi dispozitive medicale. Condiţiile acordării asistenţei medicale în baza actelor adiţionale sunt cele prevăzute în actele normative menţionate mai sus, valabile începând cu 1 aprilie 2009. Diferenţele rezultate ca urmare a negocierii contractelor pentru anul 2009 şi prevederile cuprinse în actele adiţionale vor fi regularizate ulterior.

In această perioadă CJAS Suceava va organiza întâlniri de lucru cu reprezentanţii Colegiului Judeţean al Medicilor, Colegiului Medicilor Dentişti, Asociaţiei Medicilor de Familie, Colegiului Judeţean al Farmaciştilor şi conducerile spitalelor din judeţ în vederea negocierii clauzelor suplimentare ce vor fi cuprinse în contractele din acest an. AGERPRES/(Silvia Marcu)
Notare
Comentarii
In momentul de fata nu sunt comentarii. Fiti primul care trimite unul!
Apasati aici pentru a trimite un comentariu
Citeste si...
Suceava: CJAS a semnat acte adiţionale la contractele cu furnizorii de servicii medicale Casa Judeţeană de Asigurări de Sănătate (CJAS) Suceava a încheiat pentru luna aprilie acte adiţionale la contractele de furnizare de servicii medicale, medicamente şi dispozitive medicale cu furnizorii care se aflau în contract cu instituţia, în baza adresei CNAS ce are în vedere prevederile Contractului...
CJAS Suceava a încheiat acte adiţionale cu furnizorii de servicii medicale pentru trei luni Casa Judeţeană de Asigurări de Sănătate (CJAS) Suceava a încheiat, pentru asigurarea continuităţii acordării asistenţei medicale în judeţ în perioada ianuarie - martie 2014, acte adiţionale la contractele de furnizare servicii medicale, medicamente şi dispozitive medicale din anul 2013, a declarat presei...
Suceava: Medicii de familie au de returnat CJAS aproape 400.000 lei pentru servicii neconforme Casa Judeţeană de Asigurări de Sănătate (CJAS) Suceava a dispus, în urma controalelor efectuate anul trecut, recuperarea a aproximativ 600.000 lei de la furnizorii de servicii medicale, ponderea cea mai mare înregistrându-se în cazul medicilor de familie, a declarat, vineri, purtătorul de cuvânt al ...
Suceava: 24 de pensionari trebuie să restituie banii pe reţetele onorate prin declaraţii de venit false Casa Judeţeană de Asigurări de Sănătate (CJAS) Suceava a aplicat, în cursul anului trecut, trei sute de sancţiuni, în valoare totală de 443.058 lei, iar 24 de pensionari cărora le-au fost onorate reţete compensate cu 90% în mod nejustificat, vor trebui să restituie diferenţa de bani, a declarat vineri...
Suceava: Doar un medic de familie nu a semnat contractul cu CJAS Un singur medic de familie din judeţul Suceava a renunţat voluntar să semneze contractul cu Casa Judeţeană de Asigurări de Sănătate (CJAS) Suceava, a declarat, miercuri, într-o conferinţă de presă, directorul CJAS Suceava, Cristian Bleorţu.
Suceava: CJAS încheie acte adiţionale în valoare totală de 33 milioane lei pentru serviciile medicale în aprilie Casa Judeţeană de asigurări de sănătate (CJAS) Suceava va încheia şi pentru luna aprilie 2014 acte adiţionale la contractele de furnizare servicii medicale, medicamente şi dispozitive medicale pentru anul 2013, a declarat directorul instituţiei, Adela Băişanu.