Cele mai citite
 


Vâlcea: Un număr de 30 de pacienţi dializaţi nu îşi pot continua tratamentul din lipsă de fonduri
duminică, 15 august 2010   ::   0 Comentarii :: :: Stiri
 
Un număr de 30 de pacienţi care necesită hemodializă sunt în pericol de a nu putea să îşi continue tratamentul, a declarat, vineri, pentru AGERPRES, directorul Spitalul de Urgenţă Vâlcea, Georgeta Sălişte.
'Avem 30 de pacienţi înscrişi şi care fac tratament de hemodializă la Spitalul Judeţean de Urgenţă. Un pacient necesită 12 şedinţe lunare şi costul unei astfel de şedinţe este de 472 lei. Casa Judeţeană de Sănătate nu ne-a putut oferi pentru intervalul 1 mai - 31 decembrie decât suma aferentă pentru 13 pacienţi, motiv pentru care nu am vrut să semnez cu Casa contractul, atât timp cât nu ne poate oferi finanţare pentru toţi 30 de pacienţi', a precizat Sălişte.
Conducerea Casei Judeţene de Sănătate a declarat că nu are fonduri pentru cei 30 de pacienţi. Potrivit managerului Spitalului Judeţean, problema de la Vâlcea se află în prezent în discuţie la Comisia de Arbitraj de la Casa Naţională a Asigurărilor de Sănătate.
Notare
Comentarii
In momentul de fata nu sunt comentarii. Fiti primul care trimite unul!
Apasati aici pentru a trimite un comentariu
Citeste si...
Vâlcea: Proiect de modernizare a Spitalului Judeţean, semnat în prezenţa ministrului Elena Udrea Proiectul de reabilitare a Spitalului Judeţean de Urgenţă Vâlcea, cu fonduri europene de aproximativ 17 milioane de euro, a fost semnat vineri la sediul Consiliului Judeţean Vâlcea.
Vâlcea: Preşedintele Consiliul Judeţean declară că nu a primit fonduri pentru serviciile medicale din judeţ Preşedintele Consiliului Judeţean Vâlcea, Ion Câlea, a declarat miercuri pentru AGERPRES că nu a primit fonduri pentru acoperirea cheltuielilor la medicamente şi servicii medicale ale spitalelor din judeţ.
Vâlcea: Fonduri de peste şapte milioane de lei alocate Spitalului Judeţean de Urgenţă Spitalul Judeţean de Urgenţă din Râmnicu Vâlcea a primit în luna decembrie fonduri pentru plăţi restante de aproximativ şapte milioane de lei, a declarat marţi pentru AGERPRES preşedintele Consiliului Judeţean Vâlcea, Ion Cîlea.
Vâlcea: Fonduri alocate de MS pentru un tomograf la Spitalul Judeţean de Urgenţă Liderul PSD Vâlcea, deputatul Constantin Rădulescu, a făcut un apel Consiliului Judeţean Vâlcea pentru a depune actele necesare astfel încât Spitalul Judeţean de Urgenţă să poată să achiziţioneze un tomograf nou, a cărui valoare a fost aprobată de ministrul Sănăţii.
Vâlcea: CJ va achiziţiona cu fonduri europene o autospecială pe şenile şi o autospecială NBCR O autospecială pe şenile şi o autospecială (NBCR) de cercetare în cazuri de accidente nucleare, biologice, chimice, radiologice urmează a fi achizionate printr-un program european, a declarat, marţi, pentru AGERPRES, preşedintele CJ, Ion Cîlea.
Vâlcea: Două proiecte cu finanţare europeană, prelungite până la sfârşitul anului Ministerul Dezvoltării Regionale şi Administraţiei Publice a prelungit perioada de implementare a două proiete europene iniţiate de Consiliul Judeţean Vâlcea, se arată într-un comunicat remis marţi AGERPRES de către preşedintele CJ Vâlcea, Constantin Rădulescu.