Cele mai citite
 


Ziua Mondială a Sănătăţii, marcată la Alexandria
marţi, 14 aprilie 2009   ::   0 Comentarii :: :: Stiri
 

Alexandria, 14 aprilie /Agerpres/ - Ziua Mondială a Sănătăţii a fost marcată, marţi, la Biblioteca Judeţeană ''Marin Preda'' din municipiul Alexandria, printr-o amplă expoziţie de carte cu tematică din domeniul medicinei preventive.

In acest cadru a avut loc premierea laureaţilor concursului judeţean "Ai pierdut sănătatea, ai pierdut totul!", la care au participat elevi din licee.

Concursul, organizat de Biblioteca Judeţeană în parteneriat cu Colegiul "Alexandru Ghica" din Alexandria, a fost structurat pe categoriile eseu şi artă plastică. AGERPRES/(Ştefan Stan)
Notare
Comentarii
In momentul de fata nu sunt comentarii. Fiti primul care trimite unul!
Apasati aici pentru a trimite un comentariu
Citeste si...
Teleorman: Ziua Mondială a Hepatitei, marcată în municipiul Alexandria Zeci de cetăţeni ai municipiului Alexandria au stat la coadă în prima parte a zilei, într-un spaţiu special amenajat în centrul oraşului, pentru a-şi verifica valorile glicemiei şi tensiunea arterială, teste ce ar putea contribui la descoperirea hepatitei.
Teleorman: Ziua mondială de luptă împotriva hepatitei a fost marcată în Alexandria Ziua mondială de luptă împotriva hepatitei, marcată anual pe 28 iulie, a mobilizat vineri în Alexandria sute de persoane în centrul oraşului în cadrul unui eveniment organizat de autorităţile locale şi de Filiala Teleorman a Pacienţilor cu Afecţiuni Hepatice.
Ziua Mondială Anti SIDA va fi marcată miercuri prin diferite acţiuni Bucureşti, 30 nov /Agerpres/ - Ziua Internaţională de Luptă împotriva SIDA va fi marcată miercuri prin diferite acţiuni şi evenimente, ocazie cu care se va face un apel pentru continuarea efortului de combatere a virusului HIV prin finanţarea programelor de prevenire şi tratament.
Ziua Mondială a Crucii Roşii şi Semilunii Roşii, marcată prin acţiuni cu tema 'Tineretul în mişcare' Crucea Roşie Română celebrează, pe 8 mai, de Ziua Mondială a Crucii Roşii şi Semilunii Roşii, contribuţia tinerilor şi încurajează acţiunile şi iniţiativele lor sub tema globala ''Tineretul în mişcare''.
Ziua Mondială a Crucii Roşii şi Semilunii Roşii marcată prin acţiuni cu tema 'Tineretul în mişcare' Crucea Roşie Română celebrează, pe 8 mai, de Ziua Mondială a Crucii Roşii şi Semilunii Roşii, contribuţia tinerilor şi încurajează acţiunile şi iniţiativele lor sub tema globala ''Tineretul în mişcare''.