Cele mai citite
 


Vâlcea: Zi plină pentru Seviciul de Ambulanţă din cauza leşinurilor de la Ştrandul Ostroveni
duminică, 15 august 2010   ::   0 Comentarii :: :: Stiri
 
Cel puţin 20 de cazuri de leşinuri s-au produs duminică la Ştrandul Ostroveni din Râmnicu Vâlcea, potrivit dispeceratului Serviciului Judeţean de Ambulanţă.
'Cazurile clasice de lipotimii. Leşină. Iar după ora 12 pot spune că aceste cazuri s-au înmulţit. Nimeni nu ia în considerare faptul că nu este recomandat a se sta pe plajă în intervalul 12 - 17, mai ales în zile de caniculă. Noi avem şi acolo o ambulanţă în permanenţă care asigură primul ajutor pentru cei care cad din picioare propriu-zis. Însă nu-i putem forţa să părăsească plaja', a declarat dispecerul de la SJA Vâlcea.

În zilele de week-end ştrandul din Râmnicu Vâlcea este vizitat de nu mai puţin de 10.000 de oameni, foarte mulţi turişti din judeţele Olt, Argeş, Dolj şi Gorj vin în Complexul Turistic Ostroveni pentru bazinele cu apă sărată.

În Râmnicu Vâlcea este în vigoare codul galben de caniculă până luni la ora 18.00.
Notare
Comentarii
In momentul de fata nu sunt comentarii. Fiti primul care trimite unul!
Apasati aici pentru a trimite un comentariu
Citeste si...
Vâlcea: Ambulanţă lovită în Râmnicu Vâlcea; doi răniţi transportaţi la spital O ambulanţă a fost acroşată de un autoturism, vineri, în municipiul Râmnicu Vâlcea, accidentul soldându-se cu doi răniţi care au fost transportaţi la spital.
MS a pus în dezbatere publică proiectul privind înfiinţarea serviciilor regionale de ambulanţă Ministerul Sănătăţii a pus în dezbatere publică, până pe 22 septembrie, proiectul de hotărâre de guvern privind înfiinţarea serviciilor regionale de ambulanţă.
Spitalele şi Ambulanţa, avertizate de DSP să asigure medicamente şi linii de gardă în perioada de caniculă Spitalele şi Serviciul de Ambulanţă Judeţean (SAJ) Suceava trebuie să asigure medicamente, materiale sanitare şi linii de gardă cu personal medical în sezonul estival, conform unei recomandări a Direcţiei de Sănătate Publică (DSP) Suceava, a declarat, pentru AGERPRES, sâmbătă, purtătorul de cuvânt al...
Vâlcea: Serviciul Judeţean de Ambulanţă deschide o nouă staţie în comuna Tetoiu Serviciul Judeţean de Ambulanţă Vâlcea a deschis un nou punct în comuna Tetoiu, care va deservi şase localităţi, a declarat miercuri, pentru AGERPRES, primarul localităţii, Antonie Lucian.
O ambulanţă, implicată într-un accident în municipiul Râmnicu Vâlcea Personalul medical al unei ambulanţe a fost internat de urgenţă la Spitalul Judeţean Râmnicu Vâlcea în urma unui accident de circulaţie produs joi, în municipiu.
Olt: Numărul solicitărilor la Ambulanţă a crescut începând de luni Numărul solicitărilor la Serviciul Judeţean de Ambulanţă (SJA) Olt a crescut în ultimele 24 de ore cu 20 de cazuri, potrivit directorului medical al SJA Olt, Mădălina Deloreanu.