Cele mai citite
 


Mehedinţi: Deficit de personal la Serviciul Judeţean de Ambulanţă
marţi, 17 august 2010   ::   0 Comentarii :: :: Stiri
 
Serviciul Judeţean de Ambulanţă (SJA) Mehedinţi înregistrează, faţă de organigramă, un deficit de 16 locuri de muncă, a declarat luni, pentru AGERPRES, reprezentanta instituţiei, Aurelia Veropaieff.
Potrivit sursei citate, la această dată SJA Mehedinţi dispune de un număr de 196 de angajaţi, dar pentru a se lucra la capacitate şi a face faţă numărului tot mai crescut de solicitări, ar mai fi nevoie de angajarea a doi asistenţi, doi medici specializaţi pe activităţi de urgenţă, doi dispeceri şi 10 conducători auto.
'În perioada care urmează alţi doi medici vor pleca la unităţi similare din Irlanda şi Anglia, unde li s-a promis câte 6.000 de lire sterline pe lună', a precizat Veropaieff.
În ceea ce priveşte fondurile repartizate de la Consiliul Judeţean Mehedinţi şi Ministerul Sănătăţii, de 11,1 milioane de lei anual, nu sunt probleme, dar uneori se întârzie nejustificat plata salariilor, fapt care produce unele disfuncţionalităţi în activitatea de asistenţă medicală.
Notare
Comentarii
In momentul de fata nu sunt comentarii. Fiti primul care trimite unul!
Apasati aici pentru a trimite un comentariu
Citeste si...
Mehedinţi: Ambulanţe noi pentru infrastructura de asistenţă medicală de urgenţă din judeţ Serviciul Judeţean de Ambulanţă (SJA) Mehedinţi a primit luni două ambulanţe noi dotate cu echipamente performante pentru intervenţii de asistenţă medicală de urgenţă.
Mehedinţi: Deficit de personal la Serviciul Judeţean de Ambulanţă Un deficit de aproape 70 de angajaţi se înregistrează în prezent la Serviciul Judeţean de Ambulanţă (SJA) Mehedinţi, a declarat marţi, pentru AGERPRES, directorul tehnic al instituţiei, Crişan Dumitraşcu.
Prahova: Deficit major de medici la Serviciul Judeţean de Ambulanţă Serviciul Judeţean de Ambulanţă (SAJ) Prahova se confruntă cu un deficit major de medici, directorul instituţiei, medicul Daniel Nicolae, afirmând că serviciul funcţionează în regim de 'avarie' de câţiva ani.
Botoşani: Asistentă medicală care se afla într-o ambulanţă în misiune, rănită într-un accident rutier O asistentă medicală de la Serviciul Judeţean de Ambulanţă Botoşani, care se afla într-o autospecială în misiune, a fost rănită, vineri seară, în urma unui accident rutier produs pe raza localităţii Ungureni.
Mehedinţi: Serviciul Judeţean de Ambulanţă, în blocaj financiar Situaţia financiară a Serviciului Judeţean de Ambulanţă (SJA) Mehedinţi este critică, medicii de familie care asigură tratamentul bolnavilor la domiciliu având restanţe la plata salariilor din luna mai, a declarat miercuri, pentru AGERPRES, prefectul judeţului, Ion Mîţu.
Nouă spitale şi Ambulanţa Bucureşti-Ilfov vor asigura asistenţa medicală de urgenţă de 1 şi 2 mai Nouă spitale bucureştene şi Serviciul de Ambulanţă Bucureşti-Ilfov vor asigura asistenţa medicală de urgenţă în zilele de 1 şi 2 mai, cu ocazia Sărbătorilor Pascale, precizează un comunicat publicat pe site-ul Direcţiei de Sănătate Publică a Capitalei.