Cele mai citite
 


Călăraşi: DSP Călăraşi se va autosesiza în legătură cu decesul unui copil
marţi, 17 august 2010   ::   0 Comentarii :: :: Stiri
 
Direcţia de Sănătate Publică a judeţului Călăraşi se va autosesiza în legătură cu cauzele şi împrejurările în care a avut loc decesul unui copil de opt ani, la Spitalul municipal Olteniţa.
'O să vedem, chiar o să ne autosesizăm, dar aşteptăm deocamdată să primim nişte informaţii complete din partea Spitalului Olteniţa şi după aceea vedem în ce măsură convocăm comisia de malpraxis', a declarat, luni, pentru AGERPRES, reprezentantul Direcţiei de Sănătate Publică a judeţului Călăraşi, Ştefan Eftimie Steluţa.
Potrivit acesteia, până în prezent nu a fost depusă la DSP Călăraşi nicio sesizare în legătură cu acest caz.
Copilul în vârstă de opt ani a murit duminică, la Spitalul municipal Olteniţa, după ce suferise anterior o intervenţie chirurgicală pentru o fractură la un picior. În prezent, trupul neînsufleţit al copilului se află la Secţia de Medicină Legală Călăraşi pentru efectuarea necropsiei şi stabilirea cauzelor decesului.
Notare
Comentarii
In momentul de fata nu sunt comentarii. Fiti primul care trimite unul!
Apasati aici pentru a trimite un comentariu
Citeste si...
Primăria Sectorului 1: Programul de testare gratuită pentru evaluarea riscului de osteoporoză continuă Programul de testare gratuită pentru evaluarea riscului de osteoporoză va continua pentru locuitorii sectorului 1 până la sfârşitul anului.
Sibiu: Direcţia de Sănătate Publică verifică restaurantul unui hotel de lux din municipiu Inspectorii Direcţiei de Sănătate Publică (DSP) a judeţului Sibiu verifică miercuri restaurantul unui hotel de cinci stele din municipiul Sibiu, după ce şase turişti germani cazaţi aici au ajuns marţi seara la Unitatea de Primiri Urgenţe, unde au fost diagnosticaţi cu toxiinfecţie alimentară, a declarat...
Vaslui: O nouă anchetă a Direcţiei de Sănătate Publică în cazul Spitalului Municipal Huşi Direcţia de Sănătate Publică (DSP) Vaslui a demarat o nouă anchetă la Spitalul Municipal Huşi, unde o fetiţă în vârstă de patru ani a decedat în cursul anului trecut, în urma unor erori medicale.
Direcţia de Sănătate Publică: Produsele vândute la Profi sunt sigure pentru consum Produsele vândute prin magazinele Profi pot fi consumate în siguranţă, confirmă rezultatele unor controale inopinate efectuate recent de echipe ale Direcţiei de Sănătate Publică (DSP), Poliţiei Economice, Oficiului pentru Protecţia Consumatorilor (OPC), Poliţiei şi Direcţiei Sanitar Veterinare non animale...
Vaslui: Şase focare de varicelă, în atenţia Direcţiei de Sănătate Publică Direcţia de Sănătate Publică (DSP) Vaslui monitorizează în această perioadă şase focare de varicelă, toate înregistrate la unităţi de învăţământ din mediul urban. Potrivit autorităţilor sanitare vasluiene, cele mai multe cazuri de varicelă s-au înregistrat la o grădiniţă din municipiul Huşi, unde 52...
Călăraşi: Cazul decesului copilului de opt ani, cercetat penal de poliţie şi parchet În cazul copilului de opt ani care a murit duminică la Spitalul municipal Olteniţa organele de poliţie şi parchet au început cercetările 'in rem', conform comunicatului remis marţi, AGERPRES, de Direcţia de Sănătate Publică (DSP) Călăraşi.