Cele mai citite
 


PSD şi PNL ar putea depune amendamente comune la două ordonanţe
marţi, 17 august 2010   ::   0 Comentarii :: :: Stiri
 
Social-democraţii vor discuta cu liberalii şi conservatorii amendamentele care vor fi depuse la Ordonanţele Guvernului privind TVA, descentralizarea sistemului sanitar şi finanţele publice locale .
Preşedintele PSD, Victor Ponta, a anunţat, luni, la finalul Biroului Permanent Naţional al partidului, că social-democraţii vor avea întâlniri cu reprezentanţii grupului parlamentar liberal pentru a decide amendamentele care vor fi depuse la ordonanţele ''mult mai importante pentru viaţa de zi cu zi a românilor'' (n.r. decât legea ANI) referitoare la descentralizarea sistemului sanitar, TVA şi finanţele publice locale, ''astfel încât amendamentele care vor fi depuse să fie comune pentru a avea şanse reale de a fi trecute''.
''Oamenii trebuie să ştie că trebuie să salvăm sistemul sanitar, care a fost practic aruncat de la Ministerul Sănătăţii către autorităţile locale fără însă a se plăti datoriile şi a se asigura sursele de finanţare. Trebuie să reducem TVA, în special pentru produsele de bază, şi trebuie să asigurăm o funcţionare normală a autorităţilor locale, implicit prin bugetul autorităţilor locale'', a argumentat liderul PSD.
Notare
Comentarii
In momentul de fata nu sunt comentarii. Fiti primul care trimite unul!
Apasati aici pentru a trimite un comentariu
Citeste si...
Comunicat de presă - Executiv INFORMAŢIE DE PRESÃ
Mircea Duşa (PSD) dezaprobă modul de comasare şi desfiinţare a spitalelor elaborat de Ministerul Sănătăţii Liderul grupului PSD din Camera Deputaţilor, Mircea Duşa, a declarat presei, sâmbătă, la Târgu Mureş, că nimeni nu contestă faptul că este nevoie de o reformă în sănătate, însă a adăugat că ''este aberant'' modul de comasare şi desfiinţare a spitalelor elaborat de Ministerul Sănătăţii.
Ministerul Sănătăţii depune eforturi pentru rezolvarea rapidă a problemelor stringente din sistemul sanitar Ministerul Sănătăţii anunţă că depune eforturi pentru rezolvarea rapidă a problemelor stringente din sistemul sanitar.
PSD: Deciziile de desfiinţare şi comasare a spitalelor - o măsură care aruncă definitiv în haos sistemul sanitar Partidul Social Democrat dezaprobă deciziile 'arbitare şi incorecte' ale Ministerului Sănătăţii privind reorganizarea spitalelor, se arată într-un comunicat transmis joi AGERPRES de Departamentul de Sănătate al PSD.
Podaşcă (PSD): Pentru a depăşi criza de sânge din sistemul sanitar, trebuie să promovăm cultura donatorului Deputata PSD Gabriela Podaşcă şi Organizaţia TSD sector 3 au demarat joi campania "Fii Un Înger! Salvează Vieţi! Donează Sânge!", peste 40 de tineri social-democraţi din Bucureşti şi Ilfov donând sânge.
Dragnea: Ministerul Sănătăţii nu a fost în stare să prezinte studiile de fezabilitate pentru cele trei spitale regionale Preşedintele PSD Liviu Dragnea a declarat joi, la Bacău, că "Ministerul Sănătăţii nu a fost în stare să prezinte studiile de fezabilitate pentru cele trei spitale regionale, Cluj Napoca, Iaşi şi Craiova, ale căror proiecte fuseseră avizate pentru realizare în timpul mandatului guvernului anterior".