Cele mai citite
 


Mehedinţi: Apelurile la serviciul judeţean de ambulanţă, în creştere
marţi, 17 august 2010   ::   0 Comentarii :: :: Stiri
 
Numărul solicitărilor la Serviciul Judeţean de Ambulanţă (SJA) Mehedinţi a crescut în ultimele 24 de ore cu circa 26 % faţă de zilele obişnuite, când mercurul temometrelor nu indica temperaturi ale aerului de peste 36 grade Celsius.
Reprezentanta SJA Mehedinţi, dr. Aurelia Veropaieff, a declarat luni, pentru AGERPRES, că echipajele de pe ambulanţe au intervenit duminică şi luni la 312 cazuri, persoanele cărora li s-a acordat asistenţă medicală fiind deja în evidenţa medicilor de familie cu diverse afecţiuni cardiace, psihice sau de natură cardiovasculară.
'Au fost înregistrate, din cauza caniculei, şi 13 cazuri de lipotimie. S-a intervenit cu promptitudine pentru salvarea persoanelor afectate de căldură. În resul cazurilor s-a prescris şi administrat medicamentaţia adecvată, în funcţie de diagnosticul stabilit pentru fiecare', a precizat Veropaieff.
SJA Mehedinţi a luat măsura ca pe timpul fiecărei zile, în perioada de cod galben de caniculă, să aibă operabile 80 % din echipajele de pe autoambulanţe.
Notare
Comentarii
In momentul de fata nu sunt comentarii. Fiti primul care trimite unul!
Apasati aici pentru a trimite un comentariu
Citeste si...
Mehedinţi: Ambulanţe noi pentru infrastructura de asistenţă medicală de urgenţă din judeţ Serviciul Judeţean de Ambulanţă (SJA) Mehedinţi a primit luni două ambulanţe noi dotate cu echipamente performante pentru intervenţii de asistenţă medicală de urgenţă.
Mehedinţi: Ambulanţe noi pentru serviciul judeţean de specialitate Serviciul Judeţean de Ambulanţă (SJA) Mehedinţi a primit două autoambulanţe de la Ministerul Sănătăţii (MS), a declarat miercuri pentru AGERPRES directorul instituţiei, Dumbrăvica Florescu.
Botoşani: Asistentă medicală care se afla într-o ambulanţă în misiune, rănită într-un accident rutier O asistentă medicală de la Serviciul Judeţean de Ambulanţă Botoşani, care se afla într-o autospecială în misiune, a fost rănită, vineri seară, în urma unui accident rutier produs pe raza localităţii Ungureni.
Mehedinţi: Serviciul Judeţean de Ambulanţă, în blocaj financiar Situaţia financiară a Serviciului Judeţean de Ambulanţă (SJA) Mehedinţi este critică, medicii de familie care asigură tratamentul bolnavilor la domiciliu având restanţe la plata salariilor din luna mai, a declarat miercuri, pentru AGERPRES, prefectul judeţului, Ion Mîţu.
Mehedinţi: Salvare nouă la Serviciul Judeţean de Ambulanţă Drobeta Turnu Severin, 5 dec /Agerpres/ - Serviciul Judeţean de Ambulanţă (SJA) Mehedinţi a primit, sâmbătă, o autoutilitară tip C, cu o valoare de circa 150.000 euro, a declarat pentru AGERPRES directorul tehnic Crişan Dumitraşcu.
Mehedinţi: SJA a solicitat Ministerului Sănătăţii înfiinţarea a patru substaţii de ambulanţă Serviciul Judeţean de Ambulanţă (SJA) Mehedinţi a solicitat Ministerului Sănătăţii înfiinţarea unor substaţii de salvare în comunele Dubova, Gogoşu, Bâcleş şi Floreşti.