Cele mai citite
 


Tulcea: Victime ale caniculei
marţi, 17 august 2010   ::   0 Comentarii :: :: Stiri
 
Un băiat de 14 ani a fost găsit mort după ce a încercat să înoate într-un canal de irigaţii, iar un bărbat de 61 de ani a fost dat dispărut după ce a intrat la scăldat, în Dunăre. Potrivit unui comunicat de presă transmis, luni, AGERPRES, lucrătorii Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă (ISU) continuă şi în prezent cercetările pentru găsirea acestuia.
Potrivit purtătorului de cuvânt al Inspectoratului de Poliţie Judeţean Tulcea, Daniela Condrea, adolescentul de 14 ani a fost găsit mort, luni, într-un canal de irigaţii din apropierea localităţii Greci, iar poliţiştii încearcă acum identificarea lui.
De asemenea, bărbatul se afla duminică la scăldat, împreună cu familia, în apropiere de oraşul Tulcea, când a decis să înoate în Dunăre, pentru a se răcori. Pentru că nu a mai ieşit din valurile fluviului, rudele sale au sunat la numărul unic de urgenţe 112.
'Deplasându-ne la faţa locului, împreună cu reprezentanţii ISU Tulcea şi Ambulanţa Tulcea, s-a trecut la procedura de căutări pe apă şi uscat, rezultatul fiind negativ. Cercetările sunt efectuate de Poliţia Transporturi, în vederea stabilirii împrejurărilor în care s-a desfăşurat evenimentul. În cauză nu sunt suspiciuni de omor', a declarat, pentru AGERPRES, şeful Biroului Transporturi din cadrul Inspectoratului de Poliţie Judeţean (IPJ), comisarul Ştefan Grigore.
Potrivit ISU, cercetările pentru căutarea bărbatului dat dispărut continuă şi în momentul de faţă.
În ultimele patru zile, din cauza caniculei, pe fondul consumului de alcool, dar şi a neglijării problemelor de sănătate, alte patru persoane au murit, a declarat directorul Serviciului Judeţean de Ambulanţă, Dumitru Vâlcu.
Notare
Comentarii
In momentul de fata nu sunt comentarii. Fiti primul care trimite unul!
Apasati aici pentru a trimite un comentariu
Citeste si...
Tulcea: Intervenţii medicale cu elicopterul în comunităţi greu accesibile Elicopterul Unităţii Speciale de Aviaţie (USA) Tulcea a preluat, marţi dimineaţa, două urgenţe medicale din localităţi greu accesibile, una dintre paciente ajungând deja în condiţii de siguranţă la spitalul din municipiu.
În 2015, serviciile de ambulanţă judeţene şi SABIF au intervenit la 2.972.305 de solicitări Serviciile de ambulanţă judeţene şi Bucureşti-Ilfov au primit prin Sistemul Naţional Unic pentru Apeluri de Urgenţă 112, în 2015, un număr de 3.741.439 de apeluri şi au intervenit la 2.972.305 de solicitări pentru cazuri de urgenţă, consultaţii la domiciliu şi transferuri, potrivit bilanţului Departamentului...
Olt: ISU a organizat primul exerciţiu în caz de accident naval pe Dunăre Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă (ISU) Olt a desfăşurat miercuri, în premieră, un exerciţiu în caz de accident naval cu victime multiple pe Dunăre, a anunţat purtătorul de cuvânt al ISU Olt, Dan Nedeloiu.
Tulcea: Ambulanţele, însoţite în misiuni de echipaje pregătite pentru situaţii de urgenţă Toate ambulanţele care pleacă în misiuni în judeţ sunt însoţite de echipaje ale Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă (ISU) Delta, pentru ca intervenţiile medicilor să poată fi făcute în timp util.
Alba: Ambulanţă răsturnată - accident soldat cu rănirea uşoară a trei persoane printre care un pacient O ambulanţă s-a răsturnat, vineri, pe DN1, la intersecţia cu drumul către localitatea Sîntimbru, în urma coliziunii cu un autoturism care nu i-a acordat prioritate de trecere, ambulanţierul, asistenta şi un pacient fiind răniţi uşor.
Numărul unic de urgenţă 112 - la şase ani de existenţă în România, cu apeluri reale şi false (grupaj) Bucureşti, 11 feb /Agerpres/ - Numărul unic de urgenţă 112 a marcat, vineri, al şaselea an de implementare în România, Serviciul de Telecomunicaţii Speciale organizând, cu acest prilej, în toate Dispeceratele 112 din ţară, vizite ale elevilor pentru a le explica importanţa şi utilitatea lui, precum şi...