Cele mai citite
 


Vaslui: DSP a rămas fără conducere
marţi, 17 august 2010   ::   0 Comentarii :: :: Stiri
 
Direcţia de Sănătate Publică (DSP) Vaslui a rămas luni fără conducere, odată cu intrarea în vigoare a noii scheme de personal şi cu expirarea mandatelor foştilor şefi ai instituţiei.
Organigrama instituţiei, valabilă începând cu data de 16 august, prevede trei posturi de director, din care unul este de director executiv, iar două de adjunct, pe sănătate publică şi cel de financiar-contabil, în prezent toate cele trei funcţii fiind vacante.
'Deocamdată, Ministerul Sănătăţii nu a trimis nicio adresă oficială, prin care să anunţe persoanele care vor asigura interimatul la conducerea instituţiei. Sperăm ca în următoarele zile să primim ordinul de numire a noului comitet director', a declarat, luni, pentru AGERPRES, Mihaela Vlada, purtătorul de cuvânt al DSP Vaslui.
În noua organigramă este prevăzută şi desfiinţarea compartimentelor teritoriale de la Huşi şi Bârlad ceea ce înseamnă că toţi cei 18 angajaţi de la aceste centre vor fi obligaţi să facă naveta la Vaslui, începând cu cea de a doua parte a lunii august.
'Oamenii au venit la noile locuri de muncă. Nimeni nu şi-a manifestat dorinţa de a părăsi sistemul. Există nemulţumiri, dar deocamdată nu există înregistrată nicio demisie', a declarat, Carmen Boghiţă, şef Birou Resurse Umane din cadrul DSP Vaslui.
Odată cu reorganizarea, DSP a rămas doar cu 90 de angajaţi, iar cele 6 posturi restructurate nu au adus şi disponibilizări de personal, deoarece şase salariaţi au cerut să fie pensionaţi începând cu 16 august.
Notare
Comentarii
In momentul de fata nu sunt comentarii. Fiti primul care trimite unul!
Apasati aici pentru a trimite un comentariu
Citeste si...
Vaslui: DSP va primi o parte dintre vaccinurile necesare imunizării bebeluşilor Direcţia de Sănătate Publică (DSP) Vaslui a primit miercuri de la Ministerul Sănătăţii o notă prin care a fost anunţată că peste două săptămâni trebuie să se prezinte la Bucureşti să ridice cantitatea necesară de doze de vaccinuri pentru imunizarea bebeluşilor, mai puţin vaccinul anti TBC.
Vaslui: Zeci de cadre medicale aşteaptă aprobare de la Ministerul Sănătăţii pentru a pleca în străinătate Aproximativ 90 de cadre medicale din judeţul Vaslui, care doresc să părăsească sistemul sanitar românesc pentru posturi mai bine plătite în străinătate, nu-şi pot onora contractele, din cauză că Direcţia de Sănătate Publică (DSP) Vaslui nu le eliberează certificatul de conformitate de care au nevoie...
Vaslui: DSP a primit peste 22.000 de doze de vaccin împotriva gripei Vaslui, 1 nov /Agerpres/ - Direcţia de Sănătate Publică (DSP) Vaslui a primit de la Ministerul Sănătăţii prima tranşă de vaccin împotriva gripei sezoniere, constând în 22.150 de doze.
Vaslui: Mizerie şi spaţii improprii în cele mai mari spitale din judeţ Direcţia de Sănătate Publică (DSP) Vaslui a amendat cu câte 3.000 de lei Spitalul Judeţean de Urgenţă (SJU) Vaslui şi Spitalul Municipal 'Elena Beldiman' din Bârlad, după ce în urma unui control tematic impus de Ministerul Sănătăţii a constat o serie de deficienţe în cele mai mari unităţi sanitare din...
DSP Vaslui a organizat sâmbătă campania 'Alimentaţia sănătoasă şi diabetul' Direcţia de Sănătate Publică Vaslui, în parteneriat cu CJ, Primăria Vaslui, Inspectoratul Şcolar şi mai multe cabinete ale medicilor de familie, a organizat, sâmbătă, campania "Alimentaţia sănătoasă şi diabetul".
Vaslui: DSP nu are vaccinuri pentru hepatita A Direcţia de Sănătate Publică (DSP) Vaslui nu are dozele necesare de vaccin pentru imunizarea populaţiei din două localităţi în care au fost confirmate focare de hepatită virală de tip A.