Cele mai citite
 


Situaţia nou-născuţilor şi a mămicilor aduse la Spitalul Caritas este bună
miercuri, 18 august 2010   ::   0 Comentarii :: :: Stiri
 
Directorul Spitalului Caritas din Bucureşti, Bogdan Jansen, a declarat marţi pentru AGERPRES că toţi cei aduşi aseară şi în cursul nopţii trecute nu prezintă niciun fel de probleme.
'Este vorba de 20 de copii şi 20 de mămici şi încă trei mămici care vor naşte', a spus directorul spitalului.
El a afirmat că cei internaţi vor fi externaţi în maxim o săptămână în cazul în care nu vor exista probleme.
În urma exploziei de la maternitatea Giuleşti, au fost evacuate 113 persoane, respectiv 53 de copii şi 60 de femei, a anunţat luni noapte, într-o declaraţie de presă, dr. Bogdan Opriţă, coordonator al Serviciului Mobil de Urgenţă, Reanimare şi Descarcerare (SMURD) Bucureşti, purtător de cuvânt al Spitalului Floreasca.
La rândul său, viceprimarul Bucureştiului Victor Iovici a declarat că nu se cunoaşte cauza izbucnirii incendiului.
O explozie urmată de un incendiu s-a produs, luni seară, în jurul orei locale 18,40, la Secţia de reanimare nou-născuţi din cadrul maternităţii Giuleşti din Capitală.
Notare
Comentarii
In momentul de fata nu sunt comentarii. Fiti primul care trimite unul!
Apasati aici pentru a trimite un comentariu
Citeste si...
SMURD a efectuat peste 160.000 de intervenţii de la înfiinţare Serviciul Mobil de Urgenţă, Reanimare şi Descarcerare (SMURD) Bucureşti a efectuat, în cei trei ani de la înfiinţarea sa, 160.707 intervenţii de urgenţă, acordând asistenţă medicală la 124.229 de persoane.
Spitalul Caritas - singurul din Bucureşti care va fi reprofilat Spitalul Caritas este singurul spital din Bucureşti care va fi reprofilat, urmând să devină cămin de bătrâni.
Nouă cadre medicale, decorate prin decret prezidenţial Preşedintele Traian Băsescu a decorat mai multe cadre medicale din Bucureşti pentru modul în care au acţionat în luna august a acestui an în cazul bebeluşilor salvaţi din incendiul de la Maternitatea Giuleşti, potrivit unui decret prezidenţial publicat, luni, în Monitorul Oficial.
SMURD a asistat peste 225.000 de persoane în cinci ani de activitate Echipajele Serviciului Mobil de Urgenţă, Reanimare şi Descarcerare au avut intervenţii până în prezent la peste 225.000 de persoane şi au primit peste 280.000 de solicitări, a declarat miercuri Stelian Duduş, inspector-şef al ISU Bucureşti, cu ocazia sărbătoririi a cinci ani de activitate SMURD în România...
Un al patrulea bebeluş de la Maternitatea Giuleşti a murit Încă un nou-născut de la Maternitatea Giuleşti din Capitală a murit în timpul nopţii de luni spre marţi, la Spitalul de Copii Grigore Alexandrescu, numărul bebeluşilor decedaţi în urma incendiului ridicându-se astfel la patru.
Cinci ani de activitate SMURD - a asistat peste 225.000 de persoane Echipajele Serviciului Mobil de Urgenţă, Reanimare şi Descarcerare au avut intervenţii până în prezent la peste 225.000 de persoane şi au primit peste 280.000 de solicitări, a declarat miercuri Stelian Duduş, inspector-şef al ISU Bucureşti, cu ocazia sărbătoririi a cinci ani de activitate SMURD în România...