Cele mai citite
 


Ministrul Sănătăţii confirmă moartea celui de-al patrulea bebeluş de la Maternitatea Giuleşti
miercuri, 18 august 2010   ::   0 Comentarii :: :: Stiri
 
Ministrul Sănătăţii, Attila Cseke, a confirmat, marţi, într-o conferinţă de presă, moartea celui de-al patrulea bebeluş în urma exploziei de la Maternitatea Giuleşti.
'Ieri (marţi - n.r.), la Maternitatea Giuleşti, ne-am confruntat cu un accident teribil. Este una dintre cele mai negre tragedii din istoria sistemului sanitar românesc . (...) Este un eveniment tragic, nefericit', a afirmat ministrul Sănătăţii.
Potrivit acestuia, au fost transferaţi de la Maternitatea Giuleşti 114 pacienţi, dintre care 53 de nou-născuţi şi 61 de femei.
Notare
Comentarii
In momentul de fata nu sunt comentarii. Fiti primul care trimite unul!
Apasati aici pentru a trimite un comentariu
Citeste si...
Attila Cseke: Tragedia de la Maternitatea Giuleşti s-a întâmplat pentru că cineva a greşit Tragedia de la Maternitatea Giuleşti s-a întâmplat pentru că cineva, undeva, a greşit, a declarat, marţi, într-o conferinţă de presă, ministrul Sănătăţii, Attila Cseke.
ASR: Ministrul Sănătăţii ar fi trebuit să-şi prezinte demisia Preşedintele Asociaţiei pentru Sănătate din România (ASR), Cristian Hotoboc, a declarat, miercuri, referindu-se la accidentul de la Maternitatea Giuleşti, că ministrul Sănătăţii, Attila Cseke, ar fi trebuit să-şi prezinte demisia de onoare.
Bogdan Diaconu (PC): Cseke Attila trebuie să-şi dea demisia Ministrul Sănătăţii, Attila Cseke, trebuie să-şi dea demisia pentru că este 'direct vinovat de dezastrul de la Maternitatea Giuleşti şi de moartea micuţilor nevinovaţi, prin subfinanţarea sistemului sanitar', a afirmat, marţi, vicepreşedintele Partidului Conservator (PC), Bogdan Diaconu, într-un comunicat...
UPDATE Ministrul Sănătăţii cere primarului general destituirea conducerii Maternităţii Giuleşti Ministrul Sănătăţii, Attila Cseke, i-a cerut miercuri primarului general al Capitalei, Sorin Oprescu, să destituie echipa managerială de la Maternitatea Giuleşti, având în vedere deficienţele constatate în urma anchetei aflate în curs de desfăşurare în legătură cu tragedia produsă luni seara.
Ministrul Sănătăţii doreşte descentralizarea spitalelor până la 1 iulie Ministrul Sănătăţii Attila Cseke, a anunţat miercuri, într-o conferinţă de presă, că descentralizarea prin transferul unităţilor medicale publice către administraţia locală reprezintă în acest moment una din soluţiile de eficientizare a funcţionării sistemului sanitar şi trebuie realizată până în vara...
Maternitatea din Iaşi va fi reablitată Ministrul Sănătăţii, Attila Cseke, a semnat Contractul de lucrări civile pentru reabilitarea Spitalului Clinic de Obstetrică şi Ginecologie 'Cuza Vodă' Iaşi, lucrările urmând să înceapă în luna mai a anului în curs, informează un comunicat al Ministerului Sănătăţii, remis vineri AGERPRES.