Cele mai citite
 


Raed Arafat: Medicii nu aveau ce căuta în focarul de incendiu
miercuri, 18 august 2010   ::   0 Comentarii :: :: Stiri
 
Subsecretarul de stat în Ministerul Sănătăţii, Raed Arafat, a declarat marţi, într-o conferinţă de presă, că unele echipaje SMURD au fost oprite să intre în Maternitatea Giuleşti deoarece incendiul nu fusese stins, din acest motiv medicii neavând ce să caute în focarul de incendiu.
'Când este fum şi foc întâi intră pompierii care au scos bebeluşii şi pe urmă echipa medicală care nu are nici echipament pentru foc şi nici nu cunoaşte clădirea. Medicii nu au ce căuta în focarul de incendiu', a explicat Raed Arafat.

Subsecretarul de stat a informat totodată că toţi bebeluşii au fost identificaţi şi li se vor face şi teste ADN pentru a nu exista încurcături.

Directorul Administraţiei Spitalelor, Marius Savu, a anunţat, la rândul său, că Maternitatea Giuleşti va fi renovată.
Notare
Comentarii
In momentul de fata nu sunt comentarii. Fiti primul care trimite unul!
Apasati aici pentru a trimite un comentariu
Citeste si...
Raed Arafat: Nu se putea interveni mai bine decât s-a făcut din punctul de vedere al colaborării şi coordonării tuturor instituţiilor Nu se putea interveni mai bine decât s-a făcut din punctul de vedere al colaborării şi coordonării tuturor instituţiilor şi structurilor Ministerului Sănătăţii şi Ministerului Administraţiei şi Internelor în cazul exploziei de la Maternitatea Giuleşti, a declarat, marţi, într-o conferinţă de presă, ...
Raed Arafat: SMURD are 270 de echipaje la nivel naţional, creşterea numărului acestora trebuie continuată Secretarul de stat în Ministerul Sănătăţii (MS) Raed Arafat a declarat, miercuri, la Constanţa, că SMURD are 270 de echipaje la nivel naţional, urmărindu-se în continuare creşterea numărului acestora.
Dr. Raed Arafat: Din noiembrie, SMURD va deveni operaţional în toate judeţele ţării Dr. Raed Arafat, subsecretar de stat în Ministerul Sănătăţii, a declarat, vineri, la Buzău, că până la sfârşitul lunii noiembrie vor fi deschise servicii SMURD în toate judeţele ţării.
Dr. Raed Arafat: În noiembrie sper să dăm drumul la mai multe substaţii SMURD în Sălaj Dr. Raed Arafat, subsecretar de stat în Ministerul Sănătăţii, şi-a manifestat speranţa, vineri, că în luna noiembrie vor fi inaugurate mai multe substaţii SMURD în Sălaj, care vor evolua ulterior pentru a acoperi necesarul integral al judeţului.
Raed Arafat a anunţat că şi-a înaintat demisia din funcţia de subsecretar de stat în Ministerul Sănătăţii Dr. Raed Arafat a anunţat, marţi, că în cursul dimineţii şi-a înaintat demisia din funcţia de subsecretar de stat în Ministerul Sănătăţii.
Dr. Raed Arafat promite că în acest an SMURD se va extinde în toate judeţele ţării Târgu Mureş, 5 mar /Agerpres/ - Subsecretarul de stat în Ministerul Sănătăţii, dr. Raed Arafat, a declarat, sâmbătă, că în acest an Serviciul Mobil de Urgenţă Reanimare şi Descarcerare (SMURD) se va extinde în toate judeţele ţării.